Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
Outcast - Second Contact besplatan na humblebundleu
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
company of heroes 2 besplatan na steamu, zasad
- maddjuro
Subnautica besplatna na epic store-u
- maddjuro
call of cthulhu dark corners of the earth- kupih ovo za 1€ sad na zimskoj rasprodaji u želji da igru odigram kako spada. Iako vizualno ova igra iz 2006-e nije najbolja, moram reći da mi je bio gušt za odigrati je. Igra pati pomalo od "gdje u 3pm sad moram ići" , kao i jednog buga koji još uvijek nije patchan i koji onemogućuje da dovršite igru, osim ako neznate di treba pucati ili ako je sami ne patchate s fan patchom koji riješi problemčić. Igra je dista vukla na "dagon" film. Atmosfera je solidna, makar AI neprijatelja i nije najbolji. Igra mi, izuzev činjenice da sam par sati potratio kružeći i misleći di moram ići,dobro sjela, no sumnjam da cu je ići prelaziti ponovno.Priča je da ste vi privatni istražitelj koji je unajmljen da istraži nestanak mladića u izoliranom obalnom gradićiu. Ubrzo se pokaže da populacija štuje cthulhua i dagona, tada "shit hits the fan"... Radnja je smještena u 1920-im. Oružja i municije generalno ima dovoljno, makar bi mi bilo drago da sam mogao uzeti puške od neprijatelja, a ne da dobijem neki pištolj kada igra misli da bi trebao dobiti. Kupite ovo za euro ili dva i nećete požaliti. (samo je patchajte ili na jedno 70% prjeđenosti kada morate gađati brodskim topom svjetla na obali, ta svjetla neće biti vidljiva)
- Mr. Pest
Super mi je bila ova igra dok sam je igrao jos prije par godina, prava Lovecratianska atmosfera, a postepeni pad u ludilo I kako mozes umrijeti od straha su joj bas davali neki poseban smek, na zalost ni ja je nisam presao do kraja zbog glitcha...
I've seen enough horror movies to know that any weirdo wearing a mask is never friendly.
- maddjuro
LEGO® Lord of the Rings besplatan na humblebundleu
- maddjuro
SOMA besplatna na GOGu , narednih dan ili dva
- maddjuro
What Remains of Edith Finch besplatan na epic-u
A story about my uncle je besplatan na humblebundleu
A story about my uncle je besplatan na humblebundleu
- maddjuro
DEX- simpatična indie sidescroller igra koja bi se najbolje opisala kao ghost in shell meets blade runner". Vi ste u ulozi djevojke koja ima nadregularne sposobnosti , uključujuć hakiranje, te spletom okolnosti bivate regrutirani u "underground" hacker organizaciju da bi napravili koješta. Makara izgleda "jednostavno" u igri se ima štošta interesantnoga za raditi. Relativno rano morete početi sa opcionalnim misijala, koje je preporučljivo odraditi jer bez "lvla" koje cete njima zaraditi finalne misije ce biti brutala. Igru sam naša na rasprodaji za 1e i trebalo mi je 12ak sati da je prijeđem i riješim 99% opcionalnih stvari. Atmosfera i glazba su super, kao i "art disajn". Ako je nađete na akciji svakako preporučam
- dr_gonzo
Zavrsio "X-Com 2" i zapoceo "The Last of Us" Remastered
na PS4 (kojeg si kupih za Bozic).
Odusevljen sam objema igrama...
na PS4 (kojeg si kupih za Bozic).
Odusevljen sam objema igrama...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
Re:
Xcom 2 je fenomalan. Još kad ubodeš dodatak chosen of war s tri nova bossa i zombijima + dosta opcija. A last of us je remek djelo. Jedva čekam dvojku.
Michel puši karu.
- maddjuro
DISTRAINT: Deluxe Edition besplatan na GOGu
- maddjuro
Deponia: The Complete Journey besplatna na humblebundleu
- maddjuro
assassin's creed chronicles china besplatan na Uplay-u dan ili dva
Horror igra "Kholat" besplatna na steamu danas, ako je claimas za stalno je tvoja
Horror igra "Kholat" besplatna na steamu danas, ako je claimas za stalno je tvoja
- maddjuro
Deponia: The Complete Journey - ili bolje receno the "complete" pošto je izašao i četvrti dio. Inače nisam ljubitelj point & cick adventure igara; prvenstveno jer mi se neda misliti "što je pisac htio reći"; nasreću ovdje sam se samo 2 ili 3 puta morao konzultirati internet prohodom da dokučim što treba raditi. Da neidem u detalje i ne spoilam onima koji žele ovo igrati; igra mi je bila super, odnosno priča, humor likovi.... Tako da ovo svakako se isplati ako vam nesmeta klikati na sve (ako stisnete space vidite s čime se može vršiti interakcija; volio bi da sam to od pocetka znao) dobro cete se zabaviti. Unatoč izgledu moram napomenuti da ima nesto sadržaja koji baš i nije primjeren za najmlađe. Ako ste ovo uzeli/"claimali" dok je bila besplatna zaigrajte je i uzivajte.