Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 12 Nov 2016, 01:19

Painkiller:Battle Out of Hell-kupih painkiller complete kolekciju za nekih 5$ na akciji, dobije se sve sto je dosad izaslo. Ugl.. ovo se sijećam da sam davnih dana htio igrati kada je izaslo, no kako mi je komp bio preslab nisam bio u mogućnosti. Igra je iz 2004.e; arena FPS s hordama neprijatelja. Esencijalno dođete sa likom u podrućje, pobijete sve i tako dalje.priča nije toliko esencijalna, poginete u saobraćajci, i da bi dosli u raj i bili sa svojom zenom morate zaustaviti horde pakla. Svaka razina je s određenom tematikom, pa tako i neprijatelji u njoj (osobno mi je bio najdraži lenjingrad za vrijeme WW2). Ima se jedno 7 oružje, neka korisnija od drugih, s tim da ona kasnija sam slabo koristio. Na nightmare težini mi je igra bila baš taman. Ovaj "oldschool" FPS mi je odlično sjeo. Brza akcija, puno kretanja i pucanaj, bez regeneracije energije i sličnih gluposti koje su danas u svim FPS igrama. Da ovo skupa s expanzijom prjeđem mi je trebalo cca 15h. I za kraj da se malo nasmijete kao sto sm se i ja smijao, kada sam prešao i kada sam malo bolje citao opise ostatka te kolekcije koju sam kupio sam uvidio da ona sadrži i HD remake ovga sto sam odigrao (doduse citam malo komentare i ljudi koji su igrali orginal nisu s ovime oduševljeni previše; primarno jer kad je izasla su prodavali dijelove igre u DLCima koji su bili vitalni za priču, kao što su izrezali neke razine). SVe u svemu, ako opet naeltite na tu painkiler kolekciju za siću , a ljubitelji ste starijih FPSa iz doba kada su pucačine ređene za PC, bez ačivmenta, ovo vam svakako preporučam
I may be an idiot, but i am no fool.

boyko

Post by boyko » 14 Nov 2016, 12:53

uff, odlična igra! ostala mi u jako dobrom sjećanju.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Nov 2016, 16:20

Klasik. Bilo mi je fora u ono vrijeme radi ubijanja protivnika kolcima. Ali jedino mi dizajn levela nije sjeo. A i postane repetitivno.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 01 Dec 2016, 12:48

Neverwinter Nights Diamond besplatan na GoG-u (zasad)

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Dec 2016, 02:27

middle earth shadow of mordor - kupih ovo za 5e an akciji skupa sa svih 18 dlca. Da sada opet ne pisem o ovom, a mislim da je i gospon constantine ovo vec bio opisao, samo cu reći da sam i u drugom prohodu uživao u igri, PC port je jako dobar i nisam imao nikakvih problema da kontrolama. Trebalo mi je nešto manje od 30 sati da prijeđem igru i DLCe, s time da nisam išao sve ačivmente lovit .Jedina primjedba je da je igre prelagana. Što se tiče DLCa samo su njih 3 vrijedna spomena a to si jedan di igrate sa duhom koji vas asistira u igri i daje vam moći (svojevrsni prequer) te jedan di pomažete onom lovcu-patuljku da spriječi orkove da pripitome neke zvjeri. Moram i napomenuti da su podbadanja na račun visine odlično odrađena. Treći DLC je neke mape za izazovima s kojima mi se nije dalo gnjavit. Ostali su DLCi samo štancani da izmuzu što više novca od naivaca. Igra se i dalje da nabaviti za jedno 7e na bundlestarsima i za te novce je vrijedi nabaviti.

Farcry 3 Blood dragon- Ovo je jedan standalone mod/expanzija napravljena sa farcry 3 engine-om. Esencijalno cijela igra je napravljena u stilu nekog "lošeg" SF filma iz 80-ih. igra je primarno zamišljena kao zafrkancija, ima dosta one-linera, tipičnih 80's trening montaša s glazbom koja je u 80.im najčešće i bila korištena, dinosasuruse koji ispaljuju lasere iz očiju, glavni lik je kyborg s mehaničkom rukom i hrpu drugih klišeja koje čine igru odličnim. Izuzev toga sama mehanika i koncept je više/manje kao i u far cry 3.ci. Igra mi je odlično sjela, nije preduga, mislim da mi nije trebalo ni 5 sati da je prijeđem (naravno bez ačivment huntinga ). Ovo vam svakako preporučam pogotovo što je se može do 7.12 besplatno preuzeti na Uplay-u

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Dec 2016, 09:14

Je, odličan je shadow of mordor. Prvo sam gs završio na pc, pa ga puno kasnije kupio na akciji za ps4. I dalje imam zamjerku na prebrzoj i prekratkoj radnji. A komande su mi bolje na gamepadu.
Od ona dva dlca sam završio samo taj dio s lovcem. Drugi dlc mi se nije dalo.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Dec 2016, 16:05

taj drudi dlc i je nemalo dosadan, ali nebi rekao da je igra prekratka. Da je bila duža bi postala repetetivna

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 04 Dec 2016, 18:29

Shadow of mordor imam na Xbox 360-ici i igra je odlična...ali na jednom mjestu negdje na sredini se boje raspadni i ne možeš dalje...jedina igra od kojih 200 komada da mi se dogodilo...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Dec 2016, 23:20

ako je orginal, trebao bi neki patch za to postojati, ako nista probaj vidit na netu ima li ljudi s slicnim problemom i postoji li rjeđenje. Znam da sam naišao na par igara sa game-breaking bugovima, ali su postojali načini kako ih zaobić

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Dec 2016, 18:00

https://m.youtube.com/watch?v=FIRT7lf8byw

Klokani su mi tako smiješne životinje. Brutalna snimka, odvalio sam se od smijeha. Ali lik je dobro prošao, naročito kad mu okrene leđa.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 05 Dec 2016, 19:33

mislim da si fulao topic

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Dec 2016, 20:08

I još sam mislio da nisam uspio objaviti. :mrgreen:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Dec 2016, 19:31

narednih se par dana može "claiamti" svih 7 igara koje je ubisoft poklanjao prethodnih mjeseci. Odite na uplay club

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Dec 2016, 01:26

Dead island + rpitde dlc- za ovo ste vjerujem svi culi pa cu samo reci da mi je igra, iako pomalo repetetivna bila odlična. Trebalo mi je 30ak sati da je prijeđem , s tim da sam samo rješavao misije i nisam išao lovit ačivmente. Začudo da se naći ljudi koji još ovo igraju pa mozete i grupno tamanit zombije. Kupih ovo za nekih 4e (standardnu verziju ne onaj HD remake). Pa ako volite tamaniti zombije raznim oružjima koja sami slažete i kombinirate, od kojih su samo neki u riptide expanziji malčice "posuđeni" iz drugih igara, ovo vam se ispalti nabaviti; ili alternativno ako imate , mislim oko 30e, viška nabavite si dying light koji je napravila ista ekipa koja je ovu igru stvorila, uzmite si tu jer je navodno bolja.

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Dec 2016, 16:27

Lichdom battlemage- nakon sto vam neki kult ubije obitelj i vaseg like, ozivi vas neki čarobnjak , kaze da ste odabranik da zaustavite kult da prizove nekog demona..... UGL. Ovo je jedan FPS, imate razne magije (led, vatra, struja, necromancy..) po tri tipa možete imati odjednom, svaki tip ima tri verzije; projektil, AoE i štit. Možete "kreirati" tipove svaki verzija tako da možete napadati projektilom, energetskom zrakom (nažlost to je kreiranje nepotrebno komplicirano i relativno nepotrebno). Vizualno mi se igra dopada, a same borbe su brze i donekle dinamične. Ali sada na minuse. Igra je izuzetno linearna, repetetivna i lagana. Od magija sam samo koristio vatru koje se dobije na početku te sam kasnije uzeo nekormancy da mogu "summonat" undeadove. Izuzev boss-eva nije mi bila izazovna, a igrao sam na višim težinama, na kojima bar nije bilo regeneracije energije. ALI ono što treba reći da se igra da kupiti za frakciju eura, po toj cijeni je svako-malo na stranici bundlestars. Igra nije katastrofa, i bila mi je zanimljiva, samo preporučam da se igra po cca sat vremena dnevno da ne dojadi. Pa ako vam nije žao dati tih par kuna za nešto što ce vas okupirati 10+sati ovo bi vam preporučio.

Post Reply