Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Inferno

Re: Igre, konzole i slično

Post by Inferno » 15 Jun 2016, 23:14

Neko večer odigrah jednu igricu koja mi se već jedno par mjeseci kiselila na laptopu. Riječ je o igrici Serena, mislim da je još besplatna na Steamu?? Uglavnom ti si lik koji si u nekoj kući/kolibi i imaš nekakvu amneziju u vezi svoje žene. Onda po kolibi tražiš clueove da se uspiješ prisjetit, a kao u sebi čuješ taj njen duh. Zvuk je creepy i ok, ali način otkrivanja clueova je bezvezan, te je igra često nelogična. Malo sam se isfrustrirao i izgubio vremena, ali sam je prešao. Ne preporučujem je nikome, nije vrijedno...

olio

Post by olio » 16 Jun 2016, 08:57

Far Cry Blood Dragon

a ono kul kao ideja, ali dosadno, čak uz sav humor i sve.

maddjuro

Post by maddjuro » 25 Jun 2016, 23:03

Corpse party- japanski survival horror(iako osobno nebi baš igru nazvao survival horroror nego samo hotrtrot). Radnja je smješteja u jednoj ukletoj školi u koju grupica učenika biva transportirana kada zadnji dan škole izvedu (pogresno) neki priglupi ritual da bi uvjek ostali prijatelji. Ta je škola puna leševa djece koja su prije bila tu transportirana, te nešto duhova. Te pokušaju preživiti i vratiti se u svoju dimenziju. Igra ima nešto "grudge" štiha. VIzualno je 16-bitna, odnosno nepto tipa SNES grafike, ali su glazba i glasovi ipak moderniji. Postoji i remastered verzija koja je izdana za PC i PSP(što sam tek naknadno naravno doznao) te vam svakako tu verziju preporučam jer osim što ljepše izgleda i zvuči, smrti (ili bad ending-ovi) su ilustiriani, tako da cete viditi kada netko , recimo, bude raskomadan. Sama priča je interesantna i dosta crna. POstoji i anime baziran na ovoj igri ali ga jos nisam stigao pogledati.
Ukratko ako niste tip osobe koja voli retro igre, ova ce vam se svakako dopasti. Nije preduga niti komplicirana
I may be an idiot, but i am no fool.

Inferno

Post by Inferno » 05 Jul 2016, 22:43

Počeo sam igrati Cry of Fear nedavno, zasad sam zadovoljan. Unatoč lošoj grafici i nekim bugovima, vrlo jeziva igra :D

maddjuro

Post by maddjuro » 05 Jul 2016, 23:29

zaboravio si navesti da je i besplatna

Inferno

Post by Inferno » 06 Jul 2016, 00:05

maddjuro wrote:zaboravio si navesti da je i besplatna
je da, samo sam imao problema kada sam je pokretao po prvi puta, nisam imao zvuka uopce, a kasnije se samo popravilo :?:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 07 Jul 2016, 10:21

Inferno wrote:
je da, samo sam imao problema kada sam je pokretao po prvi puta, nisam imao zvuka uopce, a kasnije se samo popravilo :?:

priznaj da si upalio zvučnike :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Inferno

Post by Inferno » 07 Jul 2016, 11:20

John_Ryder wrote:
Inferno wrote:

priznaj da si upalio zvučnike :lol:
baš naprotiv, bio sam promijenio zvučnike čak, ali nije pomoglo :lol:

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Jul 2016, 02:36

Hard reset- igra od koje sam bio jednom odustao, no došlo mi je da joj dam još jednu šansu. Ovaj put kada sam amlo smanjio težinu mi je bolje sjela. Ukratko igra ima određeni blade runner štih skupa sa nešto terminatora. Idete od mjesta a do mjesta b, tamo vas napadnu neprijatelji, morate ih sve pobiti da bi se otvorio prolaz... Neprijatelji su roboti kojih ima nekoliko vrsta i generalno sam zadovoljan izgledom. Imate 2 oružja koja nadograđujete/otključate "modove" pa tako ova s fizičkom municijom postane "rocket launcher"; bacač granata isl, dok ovo energetsko ima neke druge modove. Igra je pomalo old-school tako da nema regeneracije energije ili municije; te ima zidova koji se daju razneti da bi se otkrula tajan područja sa valutom da možete kupiti nadogradnje. Ako igru vidite na akciji kupite je, platih je oko 2e na steamu.

Saints row gat outta hell -ovaj nastavak je esencijalno standalone DLC za četvorku. Tokom rođendanske proslave društvo odluči se zabaviti ouija pločom te to prebaci prebaci njihovog šefa u pakao, di sotona hoće da se on oženi njegovom kćerkom. Kinzie i agt ga krenu sapsiti. U paklu susretnu par likova koje su ubili u prethodnim nastavcima kao i neke nove (shakespeara, vlada tepeša...) te dogovore da im oni pomogu poraziti vraga i spasiti predsjenika. iako ima nešto dobrih štoseva igra je najlošija u serijalu. Nema nikakvih radio stanica, kratka je (prešao sam je uključujući i sve izazove/evente) za jedno 8 sati. Od noviteta je to da iamte krial kojima možete letjeti po relativno malom gradu; t po običaju imate razna "otkačena" oružja; u ovome slučaju su to oružja bazirana na 7 smrtnih grijeha. Imate i nešto specialnih moći kao sto ste imali u četvorci ali ih nisam koristio jer nije bilo potrebe. Kupih ovo za 3e na steam akciji tako da mi nije žao novaca, te preporučam igru nabaviti za tako neku cijenu. Sve iznad 5e je previše

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Jul 2016, 02:34

ghostbusters video game (ona iz 2009-e)- Odlična igra koja komotno može biti smatrana kao ghost busters 3 film. Radnja se odvija nesto nakon drugog filma, objasni neke sitnice vezane za sluz, duhove iz prethodnih filmova itd. VI ste prinova, odnosno peti član, ghostbustersa. Ostale busterse predstavljaju/daju glasove orginalni glumci. Da ne spoilam reći ću da je priča dobra, proton beam je odlično odrađen, od ostalog oružja imate sluz te jos dvije zrake. Igra je oko 7sati duga. Nemojte ići gledati ovo novo ghostbusters smeće od filma, nego radije kupite ovo (mislim da dođe oko 10 eura, ali ja sam ga na akciji za 3 nabavio)

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jul 2016, 05:57

Jesi li gledao već film?
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Jul 2016, 22:28

ne niti namjeravam, dobar dio youtubera koji imaju muda su rekli da je film smeće

Inferno

Post by Inferno » 27 Jul 2016, 23:56

maddjuro wrote:ne niti namjeravam, dobar dio youtubera koji imaju muda su rekli da je film smeće
ni ja ne namjeravam, vidim da su po twiteru banali ljudi koji su pljuvali po filmu :lol:

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Jul 2016, 00:43

Inferno wrote:
maddjuro wrote:ne niti namjeravam, dobar dio youtubera koji imaju muda su rekli da je film smeće
ni ja ne namjeravam, vidim da su po twiteru banali ljudi koji su pljuvali po filmu :lol:
i na youtubeu koja bi god (muška) osoba rekla išta protiv filma, odmah bi je napali feminacisti

hitman_4

Post by hitman_4 » 12 Aug 2016, 22:09

Image

šteta što Pokemon Uranium ima problema sa updejtom, igra je stvarno zabavna
Image

Image

Image

Post Reply