Igre, konzole i slično
- Wendigo
ovaj Jericho je takvo smeće od igre da ti se mozak smrzne..
vidi se da su je sklepali na brzinu ne mareći za AI squad membera koji su glupi ko ona stvar i ginu ko muhe, a za njima i igrač u pokušaju da ih oživi..
bah.. jedino što valja u igri je dizajn i bogovski dobra grafika. i linearna je do bola, čak se ni skočit ne može pa se stjeće dojam da igrač hoda po nekoj zadanoj crti.. katastrofa. 
vidi se da su je sklepali na brzinu ne mareći za AI squad membera koji su glupi ko ona stvar i ginu ko muhe, a za njima i igrač u pokušaju da ih oživi..

- john_constantine
- dodo
- Wendigo
lol, pretekao si me.dodo wrote:To je glavno zar nejohn_constantine wrote:Igram igru Witcher i baš uživam, bioware je napravio još jedan genijalan rpg.Mračan srednjovjekovni fantasy s horor elementima. Akcija, seks, čudovišta, rpg elementi, glavni lik, mijenjanje svijeta, kompleksnost, questovi...

inače Witcher je skroz dobra igra ali ima hrpetinu retardiranih bugova koji dižu tlak. razmišljam da je nastavim igrati nakon mjesec dana pauze (dosadila) ali mi se nekak ne da.. inače totalno sam izgubio volju za bilo kakvim igranjem. igram max tjedan dana i zbrišem s kompa..

- john_constantine
ma nije da ima prizora seksa, ali možeš "šiljiti" cure u igri i onda poslije dobivaš golišave slike.dodo wrote:To je glavno zar nejohn_constantine wrote:Igram igru Witcher i baš uživam, bioware je napravio još jedan genijalan rpg.Mračan srednjovjekovni fantasy s horor elementima. Akcija, seks, čudovišta, rpg elementi, glavni lik, mijenjanje svijeta, kompleksnost, questovi...

Michel puši karu.
- dodo
Ma znam to je sve prisutnije u novijim igricama još malo pa će napravit rpg sa jebačinama gdje moraš šiljit ženu da biš prešao u novi nivojohn_constantine wrote:ma nije da ima prizora seksa, ali možeš "šiljiti" cure u igri i onda poslije dobivaš golišave slike.dodo wrote:To je glavno zar nejohn_constantine wrote:Igram igru Witcher i baš uživam, bioware je napravio još jedan genijalan rpg.Mračan srednjovjekovni fantasy s horor elementima. Akcija, seks, čudovišta, rpg elementi, glavni lik, mijenjanje svijeta, kompleksnost, questovi...
Veliki napredak u takvim igrama gdje je čak i poljubac tabu tema.

- john_constantine
mislim da to već postoji?dodo wrote:Ma znam to je sve prisutnije u novijim igricama još malo pa će napravit rpg sa jebačinama gdje moraš šiljit ženu da biš prešao u novi nivojohn_constantine wrote:ma nije da ima prizora seksa, ali možeš "šiljiti" cure u igri i onda poslije dobivaš golišave slike.dodo wrote: To je glavno zar neVeliki napredak u takvim igrama gdje je čak i poljubac tabu tema.
Michel puši karu.
- john_constantine
- Wendigo
postoji.. Baldurs Gate 2, kada si u Underdarku u gradu Drowa. moraš pojebati onu Drow svećenicu da bi prošao taj dio mislim...john_constantine wrote:mislim da to već postoji?dodo wrote:Ma znam to je sve prisutnije u novijim igricama još malo pa će napravit rpg sa jebačinama gdje moraš šiljit ženu da biš prešao u novi nivojohn_constantine wrote: ma nije da ima prizora seksa, ali možeš "šiljiti" cure u igri i onda poslije dobivaš golišave slike.Veliki napredak u takvim igrama gdje je čak i poljubac tabu tema.