Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 30 Oct 2015, 12:06

lako kad je riječ o nekoj jeftinoj igri za koju se svima fućka; no kad je riječ o, recimo, 20$ onda mi i nije do rizika
I may be an idiot, but i am no fool.

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Oct 2015, 18:30

Hydrophobia: Prophecy (za koju čujem da je dobra/podcjenjena ) horror survival igra je do 2.11 na steamu za samo 25 centi. Iako je još nisam zaigrao kupih je pošto za 2kn nece se propast ako igra nevalja

olio

Post by olio » 02 Nov 2015, 09:30

Meni je bila dosadna :)
Vidi se da je low budget igra i slaba je sa strane priče, iako su neke stvari odlične...kao ta cijela mehanika sa fizikom vode.
Ali prešao sam skoro cijelu tako da ipak me držala do jednog trenutka.

Završio Condemned Criminal Origins
super igra.
Krimi triler sa horrorom. Savršena kombinacija.
Cijelo vrijeme tmurna, sa strašnim lokacijama. Dobar sistem borbe, iako postane lagano nakon što se prokuži.
Sad moram nabaviti drugi dio na PS3 :)

Svakako se isplatila za kupnju
8/10

Sada nastavljam Remember me (zasada mi je sasvim ok) i uz to Saints Row 3 da više prođem, vuče mi se već dugo

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Nov 2015, 21:29

zna li netko di bi se, nadasve jeftino, mogla naći fizička kopija fallout new vegas igre (ultimate edicija) za PC??

maddjuro

Post by maddjuro » 14 Nov 2015, 15:37

hydrophobia prophecy- ako se uzme u obzir da je ovo jedna indie igra, koja se da za cca 5kn nabavit i nije pretjerano loša. Najbolja stvar je fizika vode. Ostatak ništa specialno. Ukratko pentranje po koječemu s nešto sitno pucanja te regenerirajućom energijom. Da prijeđete igru ce vam trebati 2 do 3 sata. Nema neku "replay" vrijednost; no za te 3kn za koliko se igra da nabaviti se isplati probati

Shp86

Post by Shp86 » 20 Nov 2015, 11:12

Fallout 4 - skinuo, krenuo igrat.. meni osobno puno bolje i razrađenije od trojke i new vegasa. Inače svaki dio Fallouta sam prešao bar 5-6 puta (dvojku možda i 20:)) tako da sam jedva čekao izlazak četvorke. Mislim da će se pravim fanovima svidjet.
It's in your nature to destroy yourselves...

maddjuro

Post by maddjuro » 20 Nov 2015, 16:41

čekam da izađe goty edicija pa cu je kupiti

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 27 Nov 2015, 11:24

Počeo igrati "Borderlands: The Pre-Sequel", ali me zasad nije igra očarala kao prva dva Borderlandsa.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 Nov 2015, 14:04

krenuo igrat starcraft 2 wings of liberty kampanju :supz: :kokicarenje: ,još prelazim i horor avanturu Soma :twisted:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

maddjuro

Re:

Post by maddjuro » 27 Nov 2015, 15:54

dr_gonzo wrote:Počeo igrati "Borderlands: The Pre-Sequel", ali me zasad nije igra očarala kao prva dva Borderlandsa.
to cekam da izađe kao GOTY edicija. Pa cu zaigrati...

olio

Post by olio » 30 Nov 2015, 09:53

Nisam dovršio Remember me ...jer mi je igra maknuta sa steama.
Kada sam se raspitao, čini se da je prodavač nešto mutio sa cd keyevima.

Prodavač je nestao. Tražio pare natrag od paypala i dobio ih :)
iskoristio vraćene pare za kupiti dishonored na steamu

pauziram šoping na g2a

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Dec 2015, 17:26

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Dec 2015, 21:00

Giants citizen kabuto je besplatan još 16ak sati

http://www.gog.com/game/giants_citizen_kabuto

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Dec 2015, 23:52

alundra (PS1)-" top-down action platformer" igra s naglaskom na rješavanje zagonetki. Vidih ovu igru na jubitou i odlučih je zaigrati; tako na sam prošla 2 ili 3 tjedna ovo malo tu i tamo zaigrao da se nakon posla odmorim. Sveskupa mi je trebalo preko 30 sati da je dovršim. Igra mi se dopada; priča iako donekle "by the book"; je dosta crna za ovaj tip igre. Vizualno je prihvatljiva; vuče malo na 16-bitnu eru (što je znalo to i tamo praviti zanemarive probleme oko nekih zagonetki). Esencijalno vas lik preživi brodolom, zavši u selu di ljudi počnu umirati od neceg; vi imate moć ući u snove; pokaze se da je tu neko drevno zlo u pitanju; morate skupiti određen broj magičnih talismana da mozete se boriti s tim zlom.... Mapa je solidne veličine i možete je istraivati kako vas je volja; iako ste ograničeni dok ne nabavite određena oružja/magije da možete "otključati" neki dio. U igri vas ne drze za ruku; što tu i tamo zna biti zeznuto jer neznate di nuzno treba ići; zagonetke sezu od laganih; do brutalno teških. Dizajn pojedinih razina/dvoraca je dobar (s jednim dvorcem koje je pomalo zariban). neprijatelji i bossovi su ok za ovaj tip igre. Meni je igra bila super, tako da vam je svakako preporučam; nije turn-based niti ima "grindanja" da bi postali jači. neke od zagonetki ce vas natjerati da upregnete vijuge; preporučio bi ovo igrati sa joystickom ako ga imate jer pretpostavljam da bi neki skokovi mogli biti malo zeznuti za izvesti na tipkovnici

maddjuro

Post by maddjuro » 08 Jan 2016, 01:21

Mad max (2015)- igra bazirana na novom mad max filmu, iako navodno nije smještena u taj univerzum. Ukratko maxu sim immortan joe.a imenom Scrotus ukrade auto, malo se bore, max mu zapili glavu motornom pilom ali ga Scrotus baci s kamiona. Nesto kasnije max naleti na grbavca imenom Chumbucket koji veli da ima odličan auto samo ga treba malo nadograditi i da je to njegov "magnus-opus"; no da bi nabavio V8 motor max mora otići u Gastown; a da bi došao do tamo treba nadograditi auto, A DA BI TO NAPRAVIO mora rjesiti par misija za "vođe" par područja koje se nalaze na teritoriju immortana. Kasinje upozna još par likova ali necu u detalje da ne spoilam. Igra je open world, iako ima par interesantnih misija igra brzo postane repetetivna. Na koje god dođete područje ono ce biti podjeljeno u par sekcija i na svakoj sekciji morate napraviti 4 stvari: uništiti 2 baze, razminirati 2 miska polja, sruštit par totema, uništiti jedan konvoj i ubiti par snajperista. Svaki puta jedno te isto, isti neprijatelji s manje variajcija, baze iako nešto drugačije po dizajnu imaju iste stavri za uništiti. Ima par manjih nastamba razbacanih po svakome području u kojuma skupljate materjal za nadogradnju auta te par dijelova da u bazi na tome području imate, recimo, uskladištenu municiju, vodu isl.Iako tehnički postoji par načina da uđete u svaku bazu nema smisla se s time gnjaviti jer nemožete (bar mislim da ne) uništiti stoveč u bai bez da vas primjete , I to je tako na cijeloj mapi. Ima i RPG elemet di se "levelate" pa max dobije više energije , jači je isl. NAravno to je sve opcionalno ali puno pomogne jer ako ne smanjite "threat lvl" na području nemožete nadograditi auto. Borbe su više/manje po principu batman arkham serijala (isti studio je radio obje igre). Tu su i utrke di možete otključati razne aute, kao što aute možete i dodati svojoj garaži ako ih uzmete od neprijatelja i odvezete u bazu; no kako samo u "glavnom" autu imate sva oružja na raspolaganju nisam imao volje ih skupljati. Igra je prilično "brutalna",dozna se kojesta o lkovima iz ovog novijeg mad max filma.... POšto se igra da nabaviti za 15-ak eura, smatram da se za te novce isplati je kupiti, iako je repetetivna bila mi je zabavna za igrati. Vizualno je ljepa, auti su jako ljepo dizajnirani i sveopća atmosfera igre (iako nema glazbe) je dobra.NAžalost igra je iz 3 lica; iako se u autu može kamera prebaciti u prvo lice.

Post Reply