Igre, konzole i slično
- john_constantine
Re: Igre, konzole i slično
Kako se postaje mage u igri? Tek sam izasao iz mrtvacnice i izgubio kod nekromanta u katakombi. Gore u status je stalno fighter.
Michel puši karu.
- maddjuro
to ti je objašnjeno što i kako
http://www.gog.com/forum/planescape_tor ... stat_build
http://www.gog.com/forum/planescape_tor ... stat_build
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Poceo opet street fighter x tekken,samo novija verzija + dlc ,zabava samo takva 

- maddjuro
Resident evil revelations- ovaj resident evil je bio ugodno iznenađenje. Iako nije na razini orginalne trilogije, meni je bio bolji do 5-ce i 6-ice. Igra ima ugođej survival horrora, iako survival dio nije pretjerano naglašen, ponajviše jer na normalnoj težinskoj razini cete rjetko kad ostati bez municije, iako treba je pametno trošiti. Horror dio mi je bio solidan, neprijatelji su interesanto dizajnirani; iako nisu zombiji. Priča je ok. Imati cete nekoliko scenarija s nešto novia, a i nesto dobro nam poznatih likova iz prijašnjih nastavaka. Jedna od stvari u igri koje sam po prvi put sreu u res. evil igri je bio skener. Kada skenirate okolinu možete naći municiju, a skeniravši nekoliko neprijatelja dobijete "healing item". Oružja ima dovoljno, a dijeli se na pištolje, sačmarice, strojnice i puške. Oružja nadograđujete kada nađete dijelove za nadogradnju."Sejva" se automatski. Nažalost zagonetke se mogu nabrojati na prste jedne ruke. Atmosfera mi se dopada. Kako se 90% priče odvija na brodu uski mračni hodnici doprinose sveopćem ugođaju u igri. Bossovi znaju biti izazovni, pogotovo zadnji koji je specialno zeznut. Tokom igre imate partnera, koji je relativno beskoristan, ali se bar nemorate brinuti hoće li poginuti.
Ova resident evil igra mi se dopala; iako je port s DSa jako ljepo izgleda na PCu. Ako ste resident evil fan, i nevolite što su napravili s serijalom u zadnja dva nastavka, isprobajte ovo.
Ova resident evil igra mi se dopala; iako je port s DSa jako ljepo izgleda na PCu. Ako ste resident evil fan, i nevolite što su napravili s serijalom u zadnja dva nastavka, isprobajte ovo.
- john_constantine
papers, please - jedna retro birokratska igra, ali baš zabavna. Radi se o diktatorskoj državi gdje radite kao službenik na šalteru za granicu. Nešto kao za vrijeme Staljina. Promatranje detalja, da nije istekla osobna, da li su papiri valjani i slično. A opet, ovisi koliko ste brzi, tolika je i zarada. A novci vam trebaju za račune i za obitelj. Kasnije postaje sve teže radi količine podataka. Zasada sam dobio dva završetka, prva kada mi je umrla cijela obitelj, a druga kada sam dobio veliki mito i onda su me prijavili susjedi, pa sam završio u zatvoru. Jednostavna, ali zabavna igra.
Michel puši karu.
- john_constantine
Konačno su napravili dead rising bez onog iritatnog vremena, ali niti na low detaljima nije igrivo, damn. Sada kako će biti s sljedećih par igara... ma ili ps4 ili nadogradnja kompjutora...
Michel puši karu.
- maddjuro
- maddjuro
Ako netko želi kupiti borderlands 1; sada se isplati za 100kn kupiti u tisak media-i ovu igru (goty edicija); jer se ona može sada dodati na steam. Na steamu bi ovo došlo 20-ak eura
-
Ako volite jeftine igre http://www.reddit.com/r/GameDeals/
Ja sam uzeo Borderlands goty ako sjećam za 6-7$, a borderlands 2 goty je bio 9$
Ja sam uzeo Borderlands goty ako sjećam za 6-7$, a borderlands 2 goty je bio 9$
-
john_constantine wrote:Konačno su napravili dead rising bez onog iritatnog vremena, ali niti na low detaljima nije igrivo, damn. Sada kako će biti s sljedećih par igara... ma ili ps4 ili nadogradnja kompjutora...
Ma ja sve vise razmišljam o ps4, 3.300 kn dok me za PC samo graficka ili procesor i7 dodju toliko,naravno jer zelim igrat na high
- maddjuro
sam posto se PS4 još nemože modati, računaj da su te igre u nas skuplje nego vaniJohn_Ryder wrote:john_constantine wrote:Konačno su napravili dead rising bez onog iritatnog vremena, ali niti na low detaljima nije igrivo, damn. Sada kako će biti s sljedećih par igara... ma ili ps4 ili nadogradnja kompjutora...
Ma ja sve vise razmišljam o ps4, 3.300 kn dok me za PC samo graficka ili procesor i7 dodju toliko,naravno jer zelim igrat na high
-
Cijene su izmedju 400-500,za nove naslove,kao i za pc,valjda ce se moc piratizirat do proljeca 2015.
-
ja sam za ps3 uredno uzimao iz vanka igre. nove novcate bi došle 240-330
A uvijek neke rasprodaje, znao bi kupiti i po 3-4 igre za 300 kuna.
Nikad mi nije bilo važan preorder i igranje odmah pri izlasku, sačekaš, padne cijena *cha ching*
A i uvijek su GOTY naslovi bolji nego preorder + ekspanzija + ekspanzija.
Carina me nije nikad pukla, ali sada smo u EU ni ne triba brinit.
Poštarina unutar europe oko 4 dana max.
ShopTo.net je imao uvijek dobre popuste, a dosta sam kupova i na PlayAsia
Kad bi mi igra dosadila, prodaš, zamjeniš.
Na kraju kad pogledam uloženo, s obzirom da nisam piratizirao, nisam puno ni utrošia.
Poslije kad se raširio PSN uz PSN plus sve je bagatela.
Poslije kad sam odlučia odigrat sve živo na ps3, nabavia pokvareni ps3 za 500 kn, popravia, ubacia custom firmware i udri po piratima, a drugog još koristim za igrat preko psn-a tu i tamo.
Al konzole su najbolje za društvo i splitscreen, zbog toga sam ih uvijek uzima.
Ima sam sve PS-ove, ali
za PS4 nemam volje, a ni nema mi nekih zanimljivih naslova.
Imam na Steam-u previše toga neodigranog, sad uzimam novi PC, ionako mi treba za posao pa će i bit prava mala mašinica
(totalno sam uzbuđen, nikad nisam bia u vlasništvu jakog PC-a
)
A uvijek neke rasprodaje, znao bi kupiti i po 3-4 igre za 300 kuna.
Nikad mi nije bilo važan preorder i igranje odmah pri izlasku, sačekaš, padne cijena *cha ching*
A i uvijek su GOTY naslovi bolji nego preorder + ekspanzija + ekspanzija.
Carina me nije nikad pukla, ali sada smo u EU ni ne triba brinit.
Poštarina unutar europe oko 4 dana max.
ShopTo.net je imao uvijek dobre popuste, a dosta sam kupova i na PlayAsia
Kad bi mi igra dosadila, prodaš, zamjeniš.
Na kraju kad pogledam uloženo, s obzirom da nisam piratizirao, nisam puno ni utrošia.
Poslije kad se raširio PSN uz PSN plus sve je bagatela.
Poslije kad sam odlučia odigrat sve živo na ps3, nabavia pokvareni ps3 za 500 kn, popravia, ubacia custom firmware i udri po piratima, a drugog još koristim za igrat preko psn-a tu i tamo.
Al konzole su najbolje za društvo i splitscreen, zbog toga sam ih uvijek uzima.
Ima sam sve PS-ove, ali
za PS4 nemam volje, a ni nema mi nekih zanimljivih naslova.
Imam na Steam-u previše toga neodigranog, sad uzimam novi PC, ionako mi treba za posao pa će i bit prava mala mašinica
(totalno sam uzbuđen, nikad nisam bia u vlasništvu jakog PC-a

-
Mozda uzmem samo ps3 za the last of us,infamous i red dead redemption,ali ima dobrih naslova za ps4...destiny,assasins creed,last horizon,za koji ce se vjerovatno trebat imat komp za 7-8 tisuca i opet ce bit lose optimizirano,najveci gubitak je kad kupis novi komp za 8 tisuca i za 3 godine vrijedi racku
- john_constantine
E baš to.3 godine i onda loši portovi. Far cry 3 sam normalno igrao bez problema i sada sve te next gen igre štekaju. Takoďer mi je prerano za ps4. Nemaš neki izbor igara, sada su samo nekakve indie igre. Pravi hitovi će tek sljedeće godine. Mene interesira najviše novi batman.
To što kaže olio, kasno sam kupio ps3 dok je bio jeftin i veliki izbor igara. Rabljeno ili akcije na psn. Bas sam kupio deadly premonition, igra je koma, ali zabavna.
Ma imam još što igrati. Možda da ps4 ima podršku za ps3 igre, još bi razmislio. A ionako, rabljene ps4 bas nisu jeftini.
To što kaže olio, kasno sam kupio ps3 dok je bio jeftin i veliki izbor igara. Rabljeno ili akcije na psn. Bas sam kupio deadly premonition, igra je koma, ali zabavna.
Ma imam još što igrati. Možda da ps4 ima podršku za ps3 igre, još bi razmislio. A ionako, rabljene ps4 bas nisu jeftini.
Michel puši karu.