Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 25 Jun 2014, 01:23

sad je torchlite besplatan...

Ja si, pošto ionak moram na laptopu visit učenja radi pa svakih sat vremena provjerim sto ima novog na gogu, dodam te besplatne igre, čisto da mogu reci da ih "posjedujem"
I may be an idiot, but i am no fool.

Hec

Post by Hec » 25 Jun 2014, 20:05

Ovaj steam sales nije normalan :shock:
"Six strings to cover fear..."

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Jun 2014, 15:34

ja sam si uzeo jedino DLC season pass za dark souls 2 na steamu. Uzeo bi si rado i call of duty 2 (orginalni iz 2005-te); ali mi je 15 eura previše za dat

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Jun 2014, 16:28

Da bar imaju cesce bolje akcije na ps store. Preskupo mi je dati 70 ili 150 kn za ps2 igre koje niti nisu HD. Tek final fantasy serijal za psx, bezobrazno skupo.
Ali zabrinjava me trend cijena novih igara za ps3. Od 550 do 700 kn. Ajde, je bundle, ali što je previse, previse je... i jos nisu u kutijama...
Michel puši karu.

Hec

Post by Hec » 28 Jun 2014, 00:42

Hihi :lol:
TombRaider 2013 - 5 eura
Metal Slug 3 + multiplayer - 3 eura
MGS: Revengeance - 10 eura
Witcher 2 - 10 eura
Garry's Mod - 4 eura
FFVIII - 7 eura
Batman: Arkham Origins - 12 eura
Portal 2 - 7,5 eura
___

Nisam uzeo sve ali nabrajam neke dobre ponude koje još vrijede, mjenjaju se svakih 24 i 8 sati
__
Atm igram:
taj "novi" Tomb raider - neznam sta bi reko, zanimljive interaktivnosti i ambijent, igra nema ni 1% monotonije a i multiplayer je zabavan 8/10
Watchdogs - tek započeo i zasad me još drži i mislim da će potrajat :)
Inače uvijek igram guild wars 2 na gandari pa ak ima pojedinaca nek se jave :)
"Six strings to cover fear..."

copycat

Post by copycat » 28 Jun 2014, 19:24

danas nastavljam sa back to the future 3, 4, i 5 dio :D :kokicarenje:

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Jun 2014, 16:14

Legend of dragoon- jprg za PS1-cu koji nije od sqarea niti enixa. Igra je na 4 cda. Sama priča je prosječna s time da pred kraj postane pomalo šašava. Sistem borbe je najsličniji igri shadow hearts, što u prjevodu znači da cete da bi napadali morati imati dobar tajmong jer svaki lik ima napad koji zahtjeva da pritišćete X u pravo vrijeme. Napadi zahtjevaju od 1 pa do 7 pritisaka u pravo vrijeme, naravno svaki s drugačijim tajmingom; što ih više pritisnete napad radi više ptete (nasreći postoji prstenje kojima možete to zaobići ali su jako skupi). U igri imate 7 likova, svaki ima donekle interesantnu prošlost koju cete doznati tokom igre. Magija praktički da i nece biti, možete bacati magije kada se transformirate u "dragoone", svali lik ima svoje specifične magije; a pošto tokom borbi imate samo 3 lika meni su magije bile relativno beskorisne. Igra mi je bila interesantna, prelazio sam je cca 100 sati. Nije preteška, pogotovo kada nabavite prstenje za automatsko napadanje. Također moram pohvaliti animacije, jako su ljepo odrađene s obzirom da su za PS1-cu, iako je engleska sinkronizacija to malo dijaloga i vrisaka mogla biti bolje odrađena. Ako volite jrpg-e ovo bi vam preporučio; kao sto sam ranije naveo priča nije pretjerano orginalna, ali je ok. Sistem borbe je neobičan za ovaj tip igre. Također cu navest da legend of dragoon nije dobio niti jedan nastavak, što mi je malo čudno jer ima igra potencijala.

maddjuro

Post by maddjuro » 02 Jul 2014, 02:36

DArk souls 2- nastavak izvrsnoga souls serijala. Iako je ovaj nastavak zasad najlošiji, meni se dopao. U serijalu koji je poznat po težini i brojnim smrtima, ovaj dio je podosta lakši bio od jedinice. Razlog tome je što se neprijatelji, ako ih ubijete 12 puta,nece respawnati. Istina u ovome se anstavku smrt kažnjava smanjenjem ukupne količine energije, to se da poništiti korištenjem "human efigy" što je ekvivalent humanitya u prethodnim dark soulsima i kojega nemate neograničeno. Također za boss bitke možete "summonati" druge igraće da vam pomognu što znatno olakša bitke. Ovaj put magiju puno više puta možete baciti/koristiti prije nego morate do bonefirea. Također moram primjetiti da je PvE puno lakši ako koristite magije. Kao što je običaj u dark soulsima ima više saveza, no za razliku od prethodnog nastavka ovdje su svi (manje više )bazirani (il bar svi koje sam našao) na PvPu; Opreme i oružja ima na pretek i možete si složiti kombinacije oklopa i oružja ovisno o vašem stilu igre, vi koji ste dosad igrali dark souls znate u kojoj mjeri težina opreme igra ulogu. Iako je PC port mogao biti bolji daleko je bolji nego sto je to bio slučaj s jedinicim, i bez problema se da igrati tipkovnicom i mišem. Priču nisam najbolje pohvatao u prvom prohodu, ali sveopći dojam je pozitivan. Morat cu se još malo potruditi da skupim informacije o pozadini priče. Naravno neprijatelji su ljepo dizajnirani, bossovi također vrjedni pohvale. U igri vas nitko nece držati za ruku i govoriti vam di da idete i što da radite.
Ako volite teže RPGeve ovo svakako preporučam, igra je interesantna, ima više opcija od kreacije likova i biti ce interesantno slagati razne klase ili kombinacije klasa.
Neznam jeli još uvjek na akciji, ali ako želite kupiti ovu igru cijena je (za steam verziju) 250kn ako je kupite preko crovortex-a

update:

new game+ je bio izneneađujuće težak, s obzirom da sam dosta se nagrindao u prvome prohodu. Sada sam naišao na interesantne opcionalne misije te sam se odlučio malo pozabaviti PvPom.

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Jul 2014, 07:10

sims 2 ultimate collection je , zasad, besplatan na originu, sve sto trebate napraviti je u "redeem code" unesti

I LOVE THE SIMS

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Jul 2014, 16:06

Magrunner dark pulse- najbolji opis za ovu igru je "portal meets cthulu". Igra je inspirirana portal serijalom, samo što umjesto portala koristite magnetna polja. Iako počne kao puzzle igra, ubrzo se počnu dešavati čudne stvari i u priču ulaze elementi cthulu mita. Priča je jednostavna, ali za ovaj tip igre je ok. Ima 39 nivoa sa interesantnim i često izazpvnim zagonetkama koje treba rješiti da bi se napredovalo. Napominjem da nema nikakvih interesantnih ili spomena vrjednih likova kao sto to ima u portal serijalu. Igra traje nekoliko sati ovisno o tome kako vam leže ovakve puzzle igre. Igra nema neki "replay value" pošto kada je jednom prjeđete necete imati nekih problema ponovno je prelaziti pošto cete znati rješenja zagonetki.
Sve u svemu zadovoljan sam ovim naslovom koji sam nabavio na "gog (good old games) " stranici za smješan iznos.
Last edited by maddjuro on 28 Jun 2016, 01:19, edited 1 time in total.

maddjuro

Post by maddjuro » 31 Jul 2014, 21:58

Crysis 3- igra mi je bila u najbolju ruku prosječna, iako vizualno odlična, priča je ništa specialno; na hrad mi igra nije bila preteška. Priča mi je također bila solidna. Nesjećam se previše radnje iz dvojke koju sam davnih dana odugrao, i koja mi se također nije previše svidila. Zbog tehničkih razloga nemogu igrati multyplayer dio igre; ali samo na bazi odigrane kampanje nebi rekao da je igra nešto ekstravagandno. Likova se nesjećam iz ranijih nastavaka, tako da mi nije previše stalo do njih; ali mi je bio interesantan odabir glasova za neke od njih.

Gone home- iako sam se, po onome sto sam vidio, veselio ovoj igri, sada kada sam je odigrao vidim da sam imao prevelika očekivanja. Igra je bezveze, ako se to opce i može nazivati igrom. Samo hodate po kući i polako slušate priču( nebi imao ništa protiv da je humor kao u stanley parable-u) ; i to je to. Igra je cca sat vremena duga. Priča je neorginalna. Jedina pozitivna stvar je atmosfera, ali i ona dosadi pošto znate da se ništa nece desiti.

maddjuro

Post by maddjuro » 08 Aug 2014, 03:22

WING COMMANDER 3 besplatan na originu

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Aug 2014, 21:49

ima li tko iskustva s igrom planescape torment?
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Aug 2014, 14:04

ja sam je davno igrao, nikad dovršio; pa pitaj sto te zanima

Post Reply