Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
najgore je što mi se skoro uvjek desi da pred sam kraj se skršim, pa mi dobra dio profita ode na popravak.
I may be an idiot, but i am no fool.
-
došao za skinut Call of Juarez Gunslinger,pa ako netko odigra neka javi dojmove
- DeadDispatcher90
ja već skidam, veselim se toj igri kao malo dijete. Gunslinger i Van Helsing su mi najočekivanije igre ove godine, da budem iskren i jedine koje baš iščekujem 

Revenge solves everything
-
e da,i van helsing imaš za skinut,od jučer 

- DeadDispatcher90
-
Cry of fear
pokuša igrat, ali je neoptimizirano (imam slabiji laptop, ali sve source igre lete na njemu) i puno bugova.
Igra se ruši stalno.
točno 7 puta sam pokuša igrat i srušila se unutar 3-4 minute svaki put.
pokuša igrat, ali je neoptimizirano (imam slabiji laptop, ali sve source igre lete na njemu) i puno bugova.
Igra se ruši stalno.
točno 7 puta sam pokuša igrat i srušila se unutar 3-4 minute svaki put.
- maddjuro
Završih borderlands 1 s svim DLCima- fora igra, dopada mi se humor, iako nekako mi je dvojka bila bolja. Humor je odličan, pogotovo naracije na početku svakoga DLCa. Ovu igru se u nas da nabaviti, orginal, za manje od 100kn. Što je ok invseticija.
Sada se dvoumim dali da zaigram Resident evil 6, ili nešto drugo tipa onu novu hellsing igru
Sada se dvoumim dali da zaigram Resident evil 6, ili nešto drugo tipa onu novu hellsing igru
- DeadDispatcher90
Nemoj ni razmišljati, Van Helsing definitivno.Sada se dvoumim dali da zaigram Resident evil 6, ili nešto drugo tipa onu novu hellsing igru
Gunslinger je čista ludnica, dobri stari Call of Juarez prokleto inspiriran novim valom vesterna i predobrim napucavanjem iz novog Djanga. 9/10
- john_constantine
- maddjuro
ovaj hellsing mi se čini interesantnim, a pošto dojde 10 eura bi ga mozda i kupio, za slucaj da ima i online multyplayer
- DeadDispatcher90
Ako misliš na Gunslingera, da.igraš reloaded verziju?
- maddjuro
resident evil 6. Puno akcije, ništa zagonetki i hrpa prokletih quick time evenata.Vizualno je igra jako ljepa. AI je sasvim zadovoljavajuć. VELIKI plus je što se konačno može nišaniti i kretati u isto vrijeme .Jedna stvar preko koje nikako nemogu preći ili je zanemariti, a to je da se nemože ubiti zombije koji leže po podu dok ne postanu zombiji, drugim rječima možete ih gađati koliko god hoćete, ali ako su programirani da "ožive" kada preko njih pređete tako da vas mogu napasti s leđa, nećete ih moći ubiti.
Igra vas vodi za ruku pokazujući vam točno di morate ići, iako mislim da se to može ugasiti. Kontrole na PCu su solidne, ali volio bi da se igra pauzira i da mogu u miru otvoriri inventar. Još jedna stvar koja mi je išla na živce je bila kamera koja je bila smještena isored vas u nekim djelovima da pokaže kada vas nešto prati kada bježite; meni je to išlo na jetrea jer često nebi vidio di idem, pa bi bezveze ginuo.
U ovoj igri imate četiri scenarija, svaki je više/manje individualan, iako se međusobno na nekim djelovima križaju priče. Svaki od scenarija možete igrati s dva lika. Generalno nema razlike s kojim likom igrate, pošto su razlike minimalne (tipa ako igrate s ženskim likon, vas ce muski lik podići ne neki nedostupni dio pa da vi otvoriite vrata s druge strane). Također svaki od scenarija ima svojega finalnoga bossa. U ovoj igri imamo C virus i j'ivo-e kao protivnike. Nemam nista protiv grotesknih izgleda mutiranih neprijatalja, ali kada se počnu pretvarat u skakavce, šišmiše onda pomislim da su dizajneri davno ostali bez ideja za koncept. Ali moram pohvaliti neprijatelja/bossa USTANAK, koji je odlično osmišljen i dizajniran. Igra je dosta duga, meni je na težini malo lakšoj od najteže trebalo cca 16 sati da prjeđem sve scenarije; iako da sam samo sprintao do checkpointova bi brže mogao preći igru.
Ovo mi je kao resident evil igra loša, ali kao horror pucačina je dobra. Ima nesto bugova i iritantnih elemenata, ali to se da previditi.
Igra vas vodi za ruku pokazujući vam točno di morate ići, iako mislim da se to može ugasiti. Kontrole na PCu su solidne, ali volio bi da se igra pauzira i da mogu u miru otvoriri inventar. Još jedna stvar koja mi je išla na živce je bila kamera koja je bila smještena isored vas u nekim djelovima da pokaže kada vas nešto prati kada bježite; meni je to išlo na jetrea jer često nebi vidio di idem, pa bi bezveze ginuo.
U ovoj igri imate četiri scenarija, svaki je više/manje individualan, iako se međusobno na nekim djelovima križaju priče. Svaki od scenarija možete igrati s dva lika. Generalno nema razlike s kojim likom igrate, pošto su razlike minimalne (tipa ako igrate s ženskim likon, vas ce muski lik podići ne neki nedostupni dio pa da vi otvoriite vrata s druge strane). Također svaki od scenarija ima svojega finalnoga bossa. U ovoj igri imamo C virus i j'ivo-e kao protivnike. Nemam nista protiv grotesknih izgleda mutiranih neprijatalja, ali kada se počnu pretvarat u skakavce, šišmiše onda pomislim da su dizajneri davno ostali bez ideja za koncept. Ali moram pohvaliti neprijatelja/bossa USTANAK, koji je odlično osmišljen i dizajniran. Igra je dosta duga, meni je na težini malo lakšoj od najteže trebalo cca 16 sati da prjeđem sve scenarije; iako da sam samo sprintao do checkpointova bi brže mogao preći igru.
Ovo mi je kao resident evil igra loša, ali kao horror pucačina je dobra. Ima nesto bugova i iritantnih elemenata, ali to se da previditi.
- maddjuro
- Decadentor
http://www.kickstarter.com/projects/194 ... orite-game
isee za ovo zu prodat bubrege, dusu, gitaru i zivot
isee za ovo zu prodat bubrege, dusu, gitaru i zivot

- maddjuro
Krenuh igrati wild arms 1; za PS1. Za sada mi je igra dobra, old-school rpg; jedan od ranijih naslova za tu generaciju konzola, što je i očito iz grafike. Što se tiče "gameplay-a" dobar je. Plus je to što je igra free roaming. Sistem borbe je više/manje standardan s dodatkom "arms"-a. Igra je western tematike, s jako dobrom glazbom.
Evo uvodne animacije
https://www.youtube.com/watch?v=UrDV6VksSRU
Evo uvodne animacije
https://www.youtube.com/watch?v=UrDV6VksSRU