Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
popayy

Re: Igre, konzole i slično

Post by popayy » 18 Apr 2013, 21:44

john_constantine wrote:pokušao sam igrati prvi dio, ali sam odustao. Nedostatak titlova, hardcore igrivost, loša grafika i sve ostalo... Nije za mene.
Ha ha noob. :beevil:

Zajebavam se. Probao sam ga zaigrati pred kojih 5 godina i odustao nakon dva tri sata jer mi se učinilo kako je igra izbugirana do bola. Kasnije mi frend objasnio kako je na težim razinama sve puno zahtjevnije pa i samo napucavanje i hit detekcija ( najviše me čudilo nikog ne mogu upucati kako treba ). A inače volim malo drugačije i unikatnije igre koje odskaču iz mainstream okvira, a to Stalker definitivno jest.
Atmosfera do jaja ( meni najvažnija stvar ) i možda malo pre hardcore koliko sam zaključio u to malo vremena, ali definitivno prava PC ekskluziva kakve su danas, nažalost, gotovo nepostojeće. Mora se igrati i kad uhvatim vremena definitivno mu dajem još jednu šansu.
Probaj smanjiti težinu možda ti se svidi.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Apr 2013, 21:57

nije stvar težina koliko ono sve ostalo, od grafike do interaktivnosti... Ma volim odigrati povremeno hardcore igre, ali ova mi baš nije najbolje legla, iako sam ju htio odigrati radi ideje, svijeta i slično. Samo ima tu dosta stvari koje me nerviraju, pa teško da ću dati priliku.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Apr 2013, 23:05

poceo sm i ja to igrati, i igra mi je zasad ok, istina grafika ej malo surova, a područja bez previše neprijatelja, ali zasada mi se dopada, ostali djelovi trilogije ce biti vjerojatno grafički bolji, ali atmosfera u igri je ok. Malo mi zasada na zivce idu one neke anomalije
I may be an idiot, but i am no fool.

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Apr 2013, 21:31

Nakon par sati igre, onaj početni dojam je splasnuo. Budem jos malo igrao, pa ako se igra nastavi ovim stilom možda i odustanem od nje. Možda su nastavci bolji.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 19 Apr 2013, 22:24

nsbsvio ps3 - igra se heavy rain i mgs4 :rock: :rock:
:supz: :supz:

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Apr 2013, 23:07

Wheel Smith wrote:nsbsvio ps3 - igra se heavy rain i mgs4 :rock: :rock:
uživaj; ja si dugo vremena planiram nabaviti nintendo WII, ali nikako naći ga povoljno

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Apr 2013, 18:26

a god of war serijal, uncharted trilogija, tomb raider, Batman Arkham alysium i city... i pun kufer toga. :mrgreen:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Apr 2013, 18:27

maddjuro wrote:
uživaj; ja si dugo vremena planiram nabaviti nintendo WII, ali nikako naći ga povoljno
koliko je najniža cijena? Ja sam vidio u prodavaonici najniže tek skoro 1000 kn...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 20 Apr 2013, 18:57

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:
koliko je najniža cijena? Ja sam vidio u prodavaonici najniže tek skoro 1000 kn...
1000, i to ,ako se nevaram, bez onog nunchaka, na to dodaj jos 150-200kn da je softmodam

a na oglasnicima se , one vrijedne spomena kreću 800-2500kn

sad je izasao onaj WiiU, pa ce za koji mjesec možda pasti cijena

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 21 Apr 2013, 06:52

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:
je toliko su ps3 12 gb taj sam uzeo ali uzeo sam i hard sisk dodatni tako da...... zajebah se malo ali eto rješio sam :mrgreen:

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Apr 2013, 09:29

Da, 12 gb ti nije nista. Toliko ti zauzimaju igre koje skines s plusa.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Apr 2013, 13:15

ove next gen konzole bi trebale doći s minimalno 250gb hardovima, pa do terabajta, jer ako kao i i WiiU izađe samo s 8gb, to je bezobrazno premalo

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 21 Apr 2013, 22:10

maddjuro wrote:ove next gen konzole bi trebale doći s minimalno 250gb hardovima, pa do terabajta, jer ako kao i i WiiU izađe samo s 8gb, to je bezobrazno premalo

naravno..... ali eto

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Apr 2013, 00:14

jos jedan,po meni, ogroman problem s igrama je sto često, ovisno di ih nabavite dolaze s razlicitim sadržajima, najcesće su to drugaciji kostimi, ali sve cesce i cesce dobijete neke exkluzivne dodatke kao oružja ili misije. To je vec par godinama praxa u americi, pa neznam kakvo je stanje s europskim izdanjima. Ali zamislite da u nas dobijete drugačije dodatke u igri ovisno o tome dali je narucite u algoritmu ili u tisak medi-i. Nekada te stvari se naknadno izdaju u DLCima (koje platite), ali se nerejtko desi da su neke stvari samo za određene tgrovacke lance. Čujem da to u americi nailazi na oštre kritike igrača, ali ih ignoriraju. To bi se moglo i u nas pojaviti, ako dođu neke ozbiljne kompanije za prodaju igara.

Sada je za ocekivati da ce nex gen konzole zaktjevati konstantnu vezu sa serverima da bi se nove igre mogle igrati, iako je to nepotvrđeno, ali sada ce se ici na to se poduzme što više toga da se igre nemogu preprodavati.

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Apr 2013, 23:42

nabavih si borderlands GOTY ediciju, pošto se prodavala za povoljan iznos. Nažalost ovo više nitko ne igra online, a ova EU verzija se nemože preko steama spojiti, bar ja neznam kako.
Jedino sto me je raspi***lo je to što u kutiji nisam dobio poster s kartom pandore, a u dućanu mi rekoše da oni tu ništa nemogu, jer ako je igra bila zapakirana u celofan oni nisu odgovorni ako nesto fali unutra. A druga stvar je ta što mi se čini da necu moci ovo ponovno igrati ako se odlučim igru uninstalirati pošto se dlci mogu skinuti jedino ako se ukuca jednokratni pc key.

Post Reply