Igre, konzole i slično
- Michel
Re: Igre, konzole i slično
Sad sam provjerio na youtubeu i nije. Ono je baš crvena loptica koja jede zelena polja i pazi da na nju ne padnu bombe ili da ne udari struja.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
- Michel
Ne, nije to
Ovo je baš crvena loptica koja ima samo usta i oči te jede ta zelena polja i skuplja ključeve. Nema veze, budem sad pokušao pronaći na netu. Makar ne znam više što da upišem u tražilicu.

Ovo je baš crvena loptica koja ima samo usta i oči te jede ta zelena polja i skuplja ključeve. Nema veze, budem sad pokušao pronaći na netu. Makar ne znam više što da upišem u tražilicu.
- popayy
Možda Kula World ?Michel wrote:Ne, nije to![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Ol1usmZs9r8
- Michel
Ne
Da se citiram ponovno. Crvena lopta. Zelena polja. Ključevi. Bombe. Struja. Crvena lopta. Zelena polja.
Od zadnjeg upisa ovdje sam svo vrijeme potrošio da nađem tu igricu, ali bez uspjeha. Znam da sam tu igricu igrao na starom kompu, stara igrica. Imao sam tu I Golden Axe

Da se citiram ponovno. Crvena lopta. Zelena polja. Ključevi. Bombe. Struja. Crvena lopta. Zelena polja.
Od zadnjeg upisa ovdje sam svo vrijeme potrošio da nađem tu igricu, ali bez uspjeha. Znam da sam tu igricu igrao na starom kompu, stara igrica. Imao sam tu I Golden Axe

- john_constantine
God of War: Ascension - na kraju je ispao prequel, gdje se Kratos sukobljava s tri furije koje ga proganjaju. U usporedbi s trilogijom i jednom psp konverzijom, ovdje je priča dosta slabija i razvučena. Kao da tu priču iz trilogije pokušavaju zakomplicirati hrpom nebitnih stvari. Uz to i ubacivanje drugih mitologija koje nema veze s Spartom kao divovske zmije i hladnoća koje asocira na Nordijsku mitologiju ili jedan od Hindi stvorenja iz indijske mitologije, čovjek slon. Nedostatak inspiracije, ali bar je brutalno ubijati te živine. Nema pretjerano novih neprijatelja, više manje su iz prošlih nastavaka, samo u drugačijem ruhu. Bar ima dosta dobrih fora kao vrijeme pomoću kojega rješavate zagonetke i upravljate istim. Ili sitnice poput toga da utječete pomalo na dokrajčivanje protivnika. A nedostaju sitnice poput toga kada je quick event, umjesto da su tipke narančaste, da su trebale biti u boji kako je inače. Ovako mi se dogodilo da povremeno ne skužim da se pojavilo nešto što treba pritisnuti. I činjenica da se više ne pojavljuju imena likova kao što je bio standard u God of war. Bar su boss negativci i dalje zanimljivi. Sam početak je prilično impresivan, tako da divovskih stvorenja niti dalje ne fali, a niti epskih borbi protiv istih. Samo je problem to što je igra dosta razvučena, a završetak predvidljiv. Drugo da ima previše arkadnih dijelova poput skakanja i visenja po užetu na čemu sam dosta izgubio živce radi traljavosti izvedbe. A treće, zagonetke su odlične iako dosta iritatne dok ne skužiš što treba napraviti. A multiplayer me baš ne interesira pretjerano, ionako treba grupno igranje, a bolje se igra kada su uvježbani par s mikrofonima i slušalicama, ovako je totalni kaos. nažalost, ovaj nastavak je obično muženje novaca od fanova.
Michel puši karu.
- maddjuro
Započeo sam sa bioshock infinite-om - zasada mi je igra dobra. Iz dosadašnje igre mi se ipak prva dva dijela više sviđaju, atmosfera je u Rapture-u bolja. Trojka nema onaj osjećaj klaustrofobije, niti su neprijatelji neke nakaradne spodobe koje su izgubile razum. Ali to neznaci da je igra loša. sada se nprijatelji mogu pogubiti ako su ošamućeni, AI neprijatelja je dobar. Nadnaravne moći su slične kao u orginalu, ali opet i malo drugačije i nadograđene. ZA priču nemam sto specialno naglasiti pošto sam tek počeo. A iz same atmosfere igru nebi svrstao u horror. Najveći minus u igri mi je to sto nemožete sami "sejvat", nego je autosave. Ako igra bude na razini na kojoj je dosada; definitivno je kupujem.
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Trailer za Far Cry 3 expanziju !!!
Inspirirano 80tim godinama.
Tko je da odobrenje za ovu ekspanziju, klanjam mu se do poda!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... zh94nidjpM
obavezno pogledat
obavezno pogledat

- john_constantine
već ga ima na torrentu, a i kažu da je loše...olio wrote:Trailer za Far Cry 3 expanziju !!!
obavezno pogledat
Michel puši karu.
- Decadentor
- maddjuro
Bioshock:infinite- igra koju već duže vremena čekam i za koju sam imao visoka očekivanja,s obzirom na to da su prve dvije igre bile fenomenalne. Sve u svemu s igrom sam zadovoljan, iako moram priznati da mi nije sjela tako dobro kao prva dva nastavka. Priča nema veze s jedinicim i dvojkom, i odvija se nekoliko desetljeća prije. Atomsfera u igri je prikladna priči i ideji na koju su ciljaili; Ali opet meni su se osobno prva dva djela više dopala, jer pošto je grad bio pod vodom, postojao je onaj osjećak klaustrofobije, straha dali ce neka stakla popucati, neprijatelji su bili ljudi koji su izgubili razum i čija su tijela kao rezulat toga i nekih drugih elemenata bila groteskno izobličena itd... U infinite-u to nije slučaj (izuzev jednoga neprijatelja). Tu su vam neprijatelji najobičniji ljudi. Sama mehanka igre je najsličnija dvojci. Imate oružje i specijalne moći koje otključate kada popijete "vigor", neke već viđene neke nove. Možete sa sobom imati najviše dva oružja, koja nemožete koristiti istovremeno.
Neću previše govoriti o priči da ne spoilam, ali reći ću da iako solidna kraj me je razočarao, neke sam stvari brzo naslutitio što bi tko mogao biti, ali ono sto me je , ajmo tako to reći, razočaralo je bio kraj. Znam da sam taj twist na kraju već negdje vidio ili čitao ali nikako da se sjetim di.
I u ovome bioshocku budete nailazili na audio i video zapise koje govore o povjesti grada, postoje i reference na stvarne povjesne događaje. Povjest grada i događaja je interesantna, ali priča o razvoju događaja u jedinici mi je bila bolja.
Što se tiče težine igre, igrao sam je na najtežoj razini koju na početku možete igrati, i igra mi nije bila pretjerano teška, alo bilo je par djelova di sam se pomučio, i zadnji okršaj di sam umalo poludio. Ako želite igrati na najtežoj mogućoj razini zvanoj "1999 mode" koji otključate kada prjeđete igru, tu težinu možete otključati na samome početku ako unesete KONAMI KOD, kako se isti unosi neznam, to proguglajte.
Jedna stvar koja ce vam igru olakšati su odjevni predmeti koje nalazite u igri i koji vam daju neke bonuse, i od kojoh možete imati samo po jedan opremljen od svakoga odjevnoga predmeta, i koje nalazite tokom igre. Navodno se to što nalazite nasumično odredi što točno nađeta, pa ako restartate neki chapter, ti odjevni predmeti koje nađete ce biti na istoj lokaciji ali ce imati druge efekte. Ako cete igrati na 1999 modeu, preporučam da , kada pri početku nađete, ako nađete, prostoriju koja ima 2 ta predmeta, restartajte dok ne dobijete predmet koji ima efekt da kada skoćite s "sky line-a" vam daje kratkotraju besmrtnost. Ako to nabavite rano cete si uvelike olakšati ostatak igre, ja sam to nazalost pred kraj naašo. U igri imate "HP", "Salt (omogućuje korištenje "magija"" , te "shielsd". Shield je u suštini regenerirajuća energija, u igri postoje napici koji vam povećavaju svaki od gore tri navedene osobine.Moj savjet je da ako igrate na većim težinama da prvo taj shield do kraja napunite, a onda ostalo.
Jedan veći plus u igri mi je što vas tokom cjele igre prati djevojka, koju ste vjerojatno i vidjeli u trailerima, i što ju nemorate čuvati, niti paziti da ne pogina, a ona vam za vrjeme borbi zna dobaciti prvu pomoč, oružje isl.
Za kraj moram napomenuti da pričekate da se odvrte credits-i jer ce se nakon njih jos nesto viditi što bi moglo naslutiti nesto o mogućemu nastavku (kao sto je bio slučaj s djelićem animacije nakon kraja creditsa u igri god of war 3)
U ovoj recenziji cete primjetiti da sam više puta napisao da je koješta iz ranijih bioshock-ova bolje nego sto je to u ovome, ali to je moje osobno mišljenje. Ovo je i dalje odlična igra, samo po meni nema onaj "horror" element koji su prva dva imala. Ovo je igra koja se svakako isplati odigrati, i koju cu kupiti čim prišparam koju kunu.
Neću previše govoriti o priči da ne spoilam, ali reći ću da iako solidna kraj me je razočarao, neke sam stvari brzo naslutitio što bi tko mogao biti, ali ono sto me je , ajmo tako to reći, razočaralo je bio kraj. Znam da sam taj twist na kraju već negdje vidio ili čitao ali nikako da se sjetim di.
I u ovome bioshocku budete nailazili na audio i video zapise koje govore o povjesti grada, postoje i reference na stvarne povjesne događaje. Povjest grada i događaja je interesantna, ali priča o razvoju događaja u jedinici mi je bila bolja.
Što se tiče težine igre, igrao sam je na najtežoj razini koju na početku možete igrati, i igra mi nije bila pretjerano teška, alo bilo je par djelova di sam se pomučio, i zadnji okršaj di sam umalo poludio. Ako želite igrati na najtežoj mogućoj razini zvanoj "1999 mode" koji otključate kada prjeđete igru, tu težinu možete otključati na samome početku ako unesete KONAMI KOD, kako se isti unosi neznam, to proguglajte.
Jedna stvar koja ce vam igru olakšati su odjevni predmeti koje nalazite u igri i koji vam daju neke bonuse, i od kojoh možete imati samo po jedan opremljen od svakoga odjevnoga predmeta, i koje nalazite tokom igre. Navodno se to što nalazite nasumično odredi što točno nađeta, pa ako restartate neki chapter, ti odjevni predmeti koje nađete ce biti na istoj lokaciji ali ce imati druge efekte. Ako cete igrati na 1999 modeu, preporučam da , kada pri početku nađete, ako nađete, prostoriju koja ima 2 ta predmeta, restartajte dok ne dobijete predmet koji ima efekt da kada skoćite s "sky line-a" vam daje kratkotraju besmrtnost. Ako to nabavite rano cete si uvelike olakšati ostatak igre, ja sam to nazalost pred kraj naašo. U igri imate "HP", "Salt (omogućuje korištenje "magija"" , te "shielsd". Shield je u suštini regenerirajuća energija, u igri postoje napici koji vam povećavaju svaki od gore tri navedene osobine.Moj savjet je da ako igrate na većim težinama da prvo taj shield do kraja napunite, a onda ostalo.
Jedan veći plus u igri mi je što vas tokom cjele igre prati djevojka, koju ste vjerojatno i vidjeli u trailerima, i što ju nemorate čuvati, niti paziti da ne pogina, a ona vam za vrjeme borbi zna dobaciti prvu pomoč, oružje isl.
Za kraj moram napomenuti da pričekate da se odvrte credits-i jer ce se nakon njih jos nesto viditi što bi moglo naslutiti nesto o mogućemu nastavku (kao sto je bio slučaj s djelićem animacije nakon kraja creditsa u igri god of war 3)
U ovoj recenziji cete primjetiti da sam više puta napisao da je koješta iz ranijih bioshock-ova bolje nego sto je to u ovome, ali to je moje osobno mišljenje. Ovo je i dalje odlična igra, samo po meni nema onaj "horror" element koji su prva dva imala. Ovo je igra koja se svakako isplati odigrati, i koju cu kupiti čim prišparam koju kunu.
- maddjuro
- john_constantine
Završio Tomb raider za ps3, na kraju ipak igra nije razočarala. Izvrsna akcijska avantura u stilu uncharted, samo puno bolji i nabrijaniji. Nije ipak igra toliko realna koliko sam mislio da će biti kada sam prvi put čitao najavu, ali nije razočarala na tom području. Penjanje je fora izvedeno kao i mnogobrojne fore, a i nije ugodno gledati kako se Lara razbija ili pogine. Ubijanje negativaca nikada nije bilo tako zabavno. Inače se u prošlim igrama sastojalo da označiš neprijatelja i pucaš dok ne padne, a ovdje je to prilično zabavno iskustvo. Naročito različita oružja, dodge, killovi i slično. RPG elementi su dobri, naročito skupljanje smeća da bi se nadograđivalo oružje. Priča je dobra, s paranormalnim dijelovima dok su sporedni likovi ne pretjerano interesatni, s predvidljivim obratom. U svakom slučaju, puno bolje od uobičajenog tomb raidera. Na kraju sam ipak skupio 100 % igre, nije pretjerano teško. Challenge, gps, relic i slične sitnice koje otključavaju nove vrste egzekucije ili extras. Vrlo odličan reboot, puno bolja igra nego su to bili prijašnji nastavci.
Michel puši karu.
- maddjuro
ja sam odlucio zapocet stalker trilogiju
- john_constantine
pokušao sam igrati prvi dio, ali sam odustao. Nedostatak titlova, hardcore igrivost, loša grafika i sve ostalo... Nije za mene.
Michel puši karu.