Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
Dishonored- relativno dobra stealth igra; s solidnom pričom i jako dobrim okruženjem. Završih i ovaj naslov kojji bi komotno preporučio svima koji vole ovaj žanr. Za rješenje svakoga zadatka postoje brojni pristupi, možete tamaniti sve od reda ili ih odlučiti ne ubiti. Ovisno o pristupu možete dobiti nekoliko završetaka. Priča je ok, iako nakon kraja ostane par otvorenih pitanja (naravno izaći će par DLCa koji možda objasne neke stvari). Jedan od elemenata igre bez kojega se komotno moglo je bio nadnaravni segment zbog kojega možete koristit neke natprirodne moći; osobno sposobnost koju koristih u 99% igre je spoobnost gledanja kroz zidove.ostale moći su korisne; ali pošto sam igrao više na stealth nisam ih koristio Igra mi je imala neki steam-punkish ugođaj.
Igra se svakako isplati odigrati, napeta je, ne preduga te ima nešto horror elemenata.
Igra se svakako isplati odigrati, napeta je, ne preduga te ima nešto horror elemenata.
I may be an idiot, but i am no fool.
- DeadDispatcher90
Jel tko igrao stari Star Wars Republic Commando iz 2005?
Revenge solves everything
-

Preša je 3-4 puta.
FPS sa taktičkim elementima kao i Tom Clancy's Rainbow Six
Zabavna, odlična singleplayer kampanja. Odlične animacije, gameplay... tempo igre
eh da, jedina Star Wars igra koja ne koristi tipični soundtrack... ima drugačiji i fantastičan soundtrack
- maddjuro
potpis; doduse meni si dva igranja bila dovoljnaolio wrote:to mi je jedna od najdražih star wars igara
Preša je 3-4 puta.
FPS sa taktičkim elementima kao i Tom Clancy's Rainbow Six
Zabavna, odlična singleplayer kampanja. Odlične animacije, gameplay... tempo igre
eh da, jedina Star Wars igra koja ne koristi tipični soundtrack... ima drugačiji i fantastičan soundtrack
- DeadDispatcher90
ajde drago mi je da se netko slaže samnom. Meni je igra ludnica, čisti adrenalin i rasturanje, a i klonovi su mi jedna od dražih stvari kod prequela, sada sam baš na onom djelu kada moram braniti brod od invazije droida...
Revenge solves everything
- john_constantine
odlična igra, makar sam ju samo jedanput odigrao i završio.
Michel puši karu.
- maddjuro
Black Mesa- fenomenalna igra koje je remake half life jedinice; samo s half life 2 engine-om; smatram da nema potreba govoriti o half lifeu; jer je to FPS klasik. priča, gameplay, neprijatelji sve je indentično; samo je jedan minus
a to je
da
svakako preporučam, ponajviše što je igra besplatna
a to je
da
SpoilerShow
posljenji dio jedinice kada se borite na XEN planetu i borite se protiv bossova nije u igri
- john_constantine
baš sam htio pitati je li besplatna... Ali čekaj, trebaš li imati half life 2 original da bi mogao igrati black mesu?
i kako to da nema taj završni level s bossovima?
i kako to da nema taj završni level s bossovima?
Michel puši karu.
-
ne treba imat, uz igru se instalira source sdk, a on sadrži sve texture iz HL2 i besplatan je.
Igra je u razvoju 8 godina, ekipi koja radi i nama koji čekamo je dosadilo više pa su objavili, koliko znam oni rade na zadnjem nivou. Tako da bi moglo izać, a kada...
Igra je u razvoju 8 godina, ekipi koja radi i nama koji čekamo je dosadilo više pa su objavili, koliko znam oni rade na zadnjem nivou. Tako da bi moglo izać, a kada...
- maddjuro
započeh s Borderlands 2- fora igra, odlučih i ovaj nastavak igrati s sniperistom, kao sto sam igrao i jedincu; ali fali mi onaj specijalni napad iz jedinice; iako ni ovaj special nije loš
-
došli Hitman Absolution,Assassins Creed III,The walking dead episode 5,mislim da ću izgubit kontakt sa vanjskim svijetom 

- maddjuro
LoL; ninje kornjače se pojavljuju u borderlands 2
- john_constantine
the walking dead game serijal - i tako, završio i petu epizodu. U svakom slučaju bolji serijal nego dosadni Jurassic park. Akcije ima, napetosti, zanimljiva radnja i dobar završetak (osim onog završetka poslije creditsa), likovi i razne ideje i slično. Samo što jednostavno nema poticaja da prolaziš igru iznova radi drugih odluka, kada se zna da ne utječe previše na radnju. Samo na odnose likova i slično.
Ali sumnjam u to...
SpoilerShow
Makar da, ako pustiš Bena da padne (ne znam da li je moguće da doista i padne ili ga netko spasi iako si ga odlučio pustiti), da li bi onda Kenny preživio jer je Ben mrtav, pa ne bi pao s balkona...
Michel puši karu.
-
SpoilerShow
pa kak znaš da je kenny mrtav?
- john_constantine
John_Ryder wrote:SpoilerShowpa kak znaš da je kenny mrtav?
SpoilerShow
Ipak je bio okružen zombijima, nije imao šanse da se izvuče.
Michel puši karu.