Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Michel

Re: Igre, konzole i slično

Post by Michel » 07 Sep 2012, 17:54

Alastorus wrote:Ma iso file je tipičan image disk, samo mountaš s daemonsima, alcohol120% ili nečim sličnim, autorun, a crack, samo prekopiraš u instalacijski folder, nema tu neke problematike.
Ovo će mi dobro doći kada skinem neku igricu, a trebati će onda to napraviti iako nemam pojma što je monutanje, daemons i ostalo :lol: meni komp samo služi za gledanje filmova, a ono osnovno nemam pojma. Ualim komp, skidam, gledam, malo po forumu i tako.

Nego, upravo sam odigrao Tutorial Heroes of Might and Magic 3. Igrao sam 40-ak minuta i upravo mi prekinulo. Pisalo STOP WORKING, nemam pojma zašto. Nebitno sad. Htio sam pitati ona moja tvrđava na početku. Jel bolje odmah sagraditi što više i što više vojnika nabaviti ili postepeno?

I samo sam extract file išao i to je to. I na tom linku što sam igrao. Sad kad me izbacilo iz igrice i dalje ne znam zašto. Išao sam na taj link i properties i za veličinu piše ovo 2,60 MB (2.732.032 bytes)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Post by Michel » 07 Sep 2012, 19:47

Sve je dobro :supz: igra ubija. Magije, borbe i ostalo. I ima toliko različitih igra u toj jednoj. Izabrao sam koja mi je prva došla. Neki grad Necropolis, a ima valjda 30-ak različitih tipova ovdje. Mislim, možeš toliko rzličito igrati. Toliko misija ili što već.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2012, 21:26

Michel wrote:Sve je dobro :supz: igra ubija. Magije, borbe i ostalo. I ima toliko različitih igra u toj jednoj. Izabrao sam koja mi je prva došla. Neki grad Necropolis, a ima valjda 30-ak različitih tipova ovdje. Mislim, možeš toliko rzličito igrati. Toliko misija ili što već.
nekromanti. :mrgreen: Kod njih je problem što imaju slabe jedinice, ali bar možeš mrtve pretvarati u vojsku, naročito kasnije kada poboljšaš nekromanta. Bone/ghost dragon mi je jedan od najslabijih zmajeva.

A taktika... kako ti odgovara. Ali uvijek je bitno što se više širiti po teritoriju, osvajati resurse, uništavati jedinice i baciti se na gradnju dvorca i što jačih jedinica. A istovremeno, braniti dvorce, organizirati heroje koji ti trebaju za mape i njihove jedinice...

Ne igraš kampanju?
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2012, 21:28

dovršio walking dead episode 2
SpoilerShow
I pretpostavljao sam već odmah, kada sam došao na farmu da su to kanibali. :mrgreen: :prayer: Eh, ne bi preživio u tom svijetu, previše sam dobar. Na kraju još i popustim prema Clementine u vezi hrane, iako sam znam da su hrana i lijekovi puno važniji...
Sve teže i napete odluke, a scena s Markom je bila brutalna... Baš jezovita atmosfera.
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 07 Sep 2012, 22:14

john_constantine wrote:
Michel wrote:Sve je dobro :supz: igra ubija. Magije, borbe i ostalo. I ima toliko različitih igra u toj jednoj. Izabrao sam koja mi je prva došla. Neki grad Necropolis, a ima valjda 30-ak različitih tipova ovdje. Mislim, možeš toliko rzličito igrati. Toliko misija ili što već.
nekromanti. :mrgreen: Kod njih je problem što imaju slabe jedinice, ali bar možeš mrtve pretvarati u vojsku, naročito kasnije kada poboljšaš nekromanta. Bone/ghost dragon mi je jedan od najslabijih zmajeva.

A taktika... kako ti odgovara. Ali uvijek je bitno što se više širiti po teritoriju, osvajati resurse, uništavati jedinice i baciti se na gradnju dvorca i što jačih jedinica. A istovremeno, braniti dvorce, organizirati heroje koji ti trebaju za mape i njihove jedinice...

Ne igraš kampanju?
Primijetio sam da im je vojska slaba :zubifale: pokušao sam se odmah boriti s onim meduzama, čarobnjacima, ali dobili su me pralagano tako da moram vježbat. Kako prođe dan onda uđem udvorac i mogu nadograditi nove građevine, kušiti novog heroja. To je super pa kako će mi heroji postati sve jači i jači, onda se idem boriti. Zasad me nitko ne napada, još.

Daj mi samo reci koliko točno ima tih heroja, misija. Kad sam išao na new game, izbrojao sam 30 različith misija/naziva. I izabrao sam prvu, ići ću po redu. To mi je super je se može igrati unedogled.

I ovo za kampanju, vidio sam da to nude, ali nemam pojma što je to točno?

Išao sam single player :)

I za walking dead. to igraš na kompu? Jel se može skinut i igrat pa mi pošalješ link.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2012, 22:37

Da, meduze su gadne, naročito upgrejdane, kada mogu dva puta pucati, koliko se sjećam. Imaš mogućnost prije borbe desnim klikom miša dobiti informacije o jedinicama tako da procjeniš da li ih se isplati napadati. A ako razvijaš određenu sposobnost, ne sjećam se sada koju, možeš vidjeti i točne brojeve vojske.
Neprijatelji te neće još napadati, ali ako nisi spreman, možeš očekivati jaku vojsku od njih. Čim se jedanput probiju, onda je teža situacija.

Ne znam koliko ima misija, znam da je svaka kampanja imala svoj određen dvorac, a kasnije si mogao otključati još jednu dodatnu misiju. Kampanja je igranje po zapisanom scenariju. Ono, imaš radnju, i moraš obavljati određene zadatke, naći blago, uništiti neprijatelje, osvojiti određeni dvorac i slično...

Da, imaš na piratebay sve tri. Prvi i treći reloaded, a drugi tinyiso.
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 07 Sep 2012, 23:02

Aha, to su znači kampanje. To mi je odlično, ti zadatci i misije. Budem onda igrao i jedno i drugo.

Sad idem skinuti onda i the walking dead :zubifale: :supz:

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 08 Sep 2012, 00:15

Nakon Walking Dead ponovno započeo Dead Island... Kako jebena i podcijenjena igra. Nema bolje nego kada zombija srušiš na pod pa mu ciljaš glavu šipkom dok se on lagano diže, da bi mu stotinku kasnije sa tom istom šipkom prosuo mozak po podu.
Revenge solves everything

Michel

Post by Michel » 08 Sep 2012, 00:19

Pih, izgubio već :lol:

No, dobro, nisam dugo igrao. Mislim, kako dan prođe, dobijem 1000 zlata i još sa strane ako nađem oa kupujem nove heroje. Imao sam ih 7 :zubifale: malo previše jer vidim da onaj plavi neprijatelj je imao samo 3 i uništili su me. Oni su si valjda gradili vojsku, a dok sam ja kupovo heroje, oni su me u taktici dobili. Onda kad sam vidio da su toliko jaki, pogledao sam kako si rekao sa desnim klikom na njihovu vojsku. Imali su neke konjanike, ona 3 kostur zmaja, a meni su bili najjači oni unaprijeđeni vampir lordovi koji jesu jaki, ali nedovoljno za ove. Pa sam si kupio brdo kostura, ali jednostavno nedovoljno. Čak sam i bježao neko vrijeme od njih (kakav papak :facepalm: ) al dobro, na greškama se uči.

Sad kad sam pokušao single player, sada ću igrati kampanju da vidim kako je to. :supz:

copycat

Post by copycat » 08 Sep 2012, 12:46

john_constantine wrote:dovršio walking dead episode 2
SpoilerShow
I pretpostavljao sam već odmah, kada sam došao na farmu da su to kanibali. :mrgreen: :prayer: Eh, ne bi preživio u tom svijetu, previše sam dobar. Na kraju još i popustim prema Clementine u vezi hrane, iako sam znam da su hrana i lijekovi puno važniji...
Sve teže i napete odluke, a scena s Markom je bila brutalna... Baš jezovita atmosfera.
FYI netko je započeo poseban link za TWD igricu
evo link
http://www.horrorhr.com/tamnica/viewtop ... f=5&t=7028

pa da si čakulamo :partyman:

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Sep 2012, 12:49

ma samo igraj, s vremenom ćeš sve naučiti. :mrgreen:

Da, zmajevi su najjače jedinice u igri tako da računaj da za 2 ili 3 komada trebati dosta jaku vojsku. Sve ostalo je stvar taktike.
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 08 Sep 2012, 13:29

sleeping dogs - igram nekih 3 h i mnogo mi se sviđa.osjećam se kao đeki čen :D
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 08 Sep 2012, 18:36

Mah, izgubio kampanju. Igrao sam valjda 7, 8 sati i nisam niti prešao prvi izazov. Mislim, složim si one svoe građevine do maskimuma, GEM mi je level 10, znači, najviše koliko mogu u toj kampanji. Čak sam u dobio najjače zamjeve, sve ostalo unaprijedio, jednoroge, pegase i ostalo. Sve do najjačeg. Imao 300 patuljaka, 200 pegaza i ostatak da sad ne nabrajam. Osvajao sam, i onda mi dođe neprijatelj koji je crvene boje i uništi me :facepalm:

Nemam pojma kako, ali očito je imao jače vojnike. Količinski sam bio u prednosti, ali ne shvaćam kako mu je tako jak vampir lord. On mi uvijek zadnji ostane i uvijek me dobije. Taman sam sejvao tako da ako izgubim, da mogu ponovit bitku. I ponavljao sam je valjda 15 puta i auto combat nekoliko puta, ali neee, vampir lord je prejak. Imao ih je točno 93 i moj zmaj ga udari, ali on se opet nekako oporavi do 93. Znači, ma koliko god ga ja udarao, on se oporavlja. Nemoguće za dobiti i sve sam izbrisao na kraju.

Morat ću nešto drugo sad započeti.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Sep 2012, 19:11

da, jer vampir lord ima mogućnost regeneracije. Ako ih imaš baš 93 komada, onda znaju biti vrlo jaki i jako su zajebani. Naročito lich king, kada ga upgrejdaš i imaš više od 50 komada, vrlo opasna jedinica jer može pogoditi više jedinica svojim oružjem...
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 10 Sep 2012, 21:12

oduševljen sam sleeping dogom(puno zanimljivih sporednih misija, priča,likovi,auti,akcija.sviđa mi se kako napreduje moj lik,što se tiće vještina). vjerovatno igra godine.još samo da hitman izađe :D
Image

Image

Image

Post Reply