Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
hitman_4

Re: Igre, konzole i slično

Post by hitman_4 » 31 Aug 2012, 11:52

SpoilerShow
od stare ekipe ostao je samo kenny :( vjerujem da će se Lily vratiti natrag
Image

Image

Image

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 31 Aug 2012, 17:38

SpoilerShow
Nažalost, ništa od toga. Lilly je na putu za Woodbury, gdje se i nalazi u stripu u vrijeme radnje u zatvoru, tako da sumnjam da će se više pojavljivati.
Revenge solves everything

maddjuro

Post by maddjuro » 03 Sep 2012, 04:31

Sleeping dogs- ovo je jedna sandbox igra koja se ističe u "gomili" iako ima nekih mana. Glavna stvar po kojoj se ova igra ističe je borba prsa o prsa koja je jako dobro napravljena, a treba napomenuti i da su u igri neke "egzekucije" uz pomoć okoliša, tipa da neprijatelja bacite u kontejner, priljepite mu facu na grill isl. U igri oružja ima jako malo, tokom igre ce napomenuti zašto. Borbe oružjem su odrađene ok, bez nečega inovativnoga. Priča je sasvim dobra; ima ok kraj ali se naziru DLC ovi koji se daju lako nadovezati na kraj. Ono što mi je u igri donekle smetalo je to da je bila prelaka; auti koje vozite neuništivi (baš sam išao na to da uništim auto, i osim da ga odvezete u more, nisam ga uspio skršit); također nisam uspio ubiti niti jednoga neprijatelja vozeći auto u rikverc. Policija također nije vrjedna spomena, pošto im je prelako za pobjeć, a i ma koliko vas lovili, auto je neuništiv pa vam nemogu praktički ništa. U igri se ima štošta za otključati, skupiti i dosta opcionalnih misija, utrka itd. Ima i rpg segment. Pošto rješavate neke misije za mafiju i za policajce, dobivate xp-e koje nakon lvla trošite na neke od napada, ili neke sitnice koje vam daju prednost u okršajima.
Igra je, unatoč nekolicini mana, sasvim solidna; s dobrom pričom, dosta akcije,krvi i nasilja. preporučam za odigrat
I may be an idiot, but i am no fool.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 03 Sep 2012, 08:10

DeadDispatcher90 wrote:
SpoilerShow
Nažalost, ništa od toga. Lilly je na putu za Woodbury, gdje se i nalazi u stripu u vrijeme radnje u zatvoru, tako da sumnjam da će se više pojavljivati.
SpoilerShow
kako mi je užasno bilo kad je ubila carley ,a baš je neka romansa počela :cry:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 03 Sep 2012, 08:46

SpoilerShow
Baš. Carley nije imala niti jedan jedini kiks (osim baterija), odbila je hranu za sebe i spasila život ekipi više puta. Ona je bila potencijalno najkorisniji dio ekipe od početka.

hitman_4

Post by hitman_4 » 03 Sep 2012, 09:51

John_Ryder wrote:
DeadDispatcher90 wrote:
SpoilerShow
SpoilerShow
kako mi je užasno bilo kad je ubila carley ,a baš je neka romansa počela :cry:
SpoilerShow
skroz neočekivano.ja mislio da će ubiti onog mladca,kad ono :shock:
Image

Image

Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 03 Sep 2012, 20:24

maddjuro wrote:Sleeping dogs- ovo je jedna sandbox igra koja se ističe u "gomili" iako ima nekih mana. Glavna stvar po kojoj se ova igra ističe je borba prsa o prsa koja je jako dobro napravljena, a treba napomenuti i da su u igri neke "egzekucije" uz pomoć okoliša, tipa da neprijatelja bacite u kontejner, priljepite mu facu na grill isl. U igri oružja ima jako malo, tokom igre ce napomenuti zašto. Borbe oružjem su odrađene ok, bez nečega inovativnoga. Priča je sasvim dobra; ima ok kraj ali se naziru DLC ovi koji se daju lako nadovezati na kraj. Ono što mi je u igri donekle smetalo je to da je bila prelaka; auti koje vozite neuništivi (baš sam išao na to da uništim auto, i osim da ga odvezete u more, nisam ga uspio skršit); također nisam uspio ubiti niti jednoga neprijatelja vozeći auto u rikverc. Policija također nije vrjedna spomena, pošto im je prelako za pobjeć, a i ma koliko vas lovili, auto je neuništiv pa vam nemogu praktički ništa. U igri se ima štošta za otključati, skupiti i dosta opcionalnih misija, utrka itd. Ima i rpg segment. Pošto rješavate neke misije za mafiju i za policajce, dobivate xp-e koje nakon lvla trošite na neke od napada, ili neke sitnice koje vam daju prednost u okršajima.
Igra je, unatoč nekolicini mana, sasvim solidna; s dobrom pričom, dosta akcije,krvi i nasilja. preporučam za odigrat
piratska verzija ili....?instalirao sam skidrow verziju,nažalost ne radi + crack je zaražen virusom.skinuo drugi crack,igra se ne otvara :/
Image

Image

Image

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Sep 2012, 00:09

ono na skidrowu nije virus, to sam stavis da ignorora antivirus, i radi normalno.
I may be an idiot, but i am no fool.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Sep 2012, 00:28

DeadDispatcher90 wrote:
SpoilerShow
Baš. Carley nije imala niti jedan jedini kiks (osim baterija), odbila je hranu za sebe i spasila život ekipi više puta. Ona je bila potencijalno najkorisniji dio ekipe od početka.
SpoilerShow
blah...prvo sam mislio da ću barit lilly,pa carley,na kraju bu crni ostao suh :lol: ček,tko je na kraju krao hranu?
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 04 Sep 2012, 14:19

na kraju bu crni ostao suh
a uvijek ti preostaju brko i klošar :lol:
SpoilerShow
hranu je krao Ben

hitman_4

Post by hitman_4 » 06 Sep 2012, 20:55

maddjuro wrote:ono na skidrowu nije virus, to sam stavis da ignorora antivirus, i radi normalno.
tnx :supz:
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Sep 2012, 20:57

E u vezi walking dead, prvi dio... nije mi se dalo iznova igrati, pa da li se što radnja mijenja ako odabereš druge likove?
SpoilerShow
Onog mladića umjesto klinca "Duck? Ili da li je moguće spasiti uopće Douga? Ili je radnja već napisana, samo su drugačije reakcije likova?
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 07 Sep 2012, 16:39

Upravo skidam Heroes of Might and Magic 3

Uvijek kod tih igrica na kompu što sam skidao, najveći problem mi je bio nekakav ISO files i crack. Nemam pojma o tome apsolutno ništa i uvijek me to bunilo pa kad sam skinuo i vidio da to treba, odmah sam brisao i pokušao sam saznati kako krakat ili što već, ali nisam nisšta skužio i sad sam našao Heroes of Might and Magic 3 gdje uopće ne trebam nekakav ISO file, crack ili što već. Odmah se može igrati :supz: http://thepiratebay.se/torrent/3309324
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Alastorus

Post by Alastorus » 07 Sep 2012, 16:42

Ma iso file je tipičan image disk, samo mountaš s daemonsima, alcohol120% ili nečim sličnim, autorun, a crack, samo prekopiraš u instalacijski folder, nema tu neke problematike.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 07 Sep 2012, 17:08

john_constantine wrote:E u vezi walking dead, prvi dio... nije mi se dalo iznova igrati, pa da li se što radnja mijenja ako odabereš druge likove?
SpoilerShow
Onog mladića umjesto klinca "Duck? Ili da li je moguće spasiti uopće Douga? Ili je radnja već napisana, samo su drugačije reakcije likova?
SpoilerShow
ukoliko pokušaš spasiti Shawna umjesto Ducka, Kenny će ti to predbacivati u drugoj epizodi, ali Shawna nije moguće spasiti. Moguće je samo pokušati.

Post Reply