čuo sam da bi triba bit odličan, undying mi je bio prejeben!john_constantine wrote:e baš sam probao jericho demo, nisam nešto oduševljen u zadnje vrijeme FPS - ovima jer su uvijek isti, ali ovo izgleda baš opičeno.
navodno je igra ispala podosta loša zbog prevelike linearnosti, ali je svejedno moram probati.. ipak je to po Barkerovoj priči.bakero wrote:čuo sam da bi triba bit odličan, undying mi je bio prejeben!john_constantine wrote:e baš sam probao jericho demo, nisam nešto oduševljen u zadnje vrijeme FPS - ovima jer su uvijek isti, ali ovo izgleda baš opičeno.
malo igram pes2008 trenutno!
linearnosti?Wendigo wrote:navodno je igra ispala podosta loša zbog prevelike linearnosti, ali je svejedno moram probati.. ipak je to po Barkerovoj priči.bakero wrote:čuo sam da bi triba bit odličan, undying mi je bio prejeben!john_constantine wrote:e baš sam probao jericho demo, nisam nešto oduševljen u zadnje vrijeme FPS - ovima jer su uvijek isti, ali ovo izgleda baš opičeno.
meni je njegov undying prejeben, strašno dobar, obožavam tu igru!john_constantine wrote:linearnosti?Wendigo wrote:navodno je igra ispala podosta loša zbog prevelike linearnosti, ali je svejedno moram probati.. ipak je to po Barkerovoj priči.bakero wrote: čuo sam da bi triba bit odličan, undying mi je bio prejeben!
Ma glupost, od Jericha nisam niti očekivao da će biti visoko intelektualni nelinearni FPS. Za to imaš Crysis ili Far cry 2, ali ne i jericho.
da. zbog toga je nisam igrao 2 tjedna.Unreal wrote:Super igra jedinu zamjerku imam na dosadnu i repetativnu atmosferuWendigo wrote:baš sam F.E.A.R. završio.
5/5 najbolji FPS za sada (moram Far Cry odigrati da ovo potvrdim).
onaj reflex mode (Matrix style usporavanje vremena) je nešto posebno, a da ne spominjem grafiku, AI, atmosferu itd...