Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
vidim da za ovaj risen 2 već postoje neki DLCi; di se njih da naći?
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
METRO 2033- ovaj mi se oror FPS dopao; iako ima nesto nedostataka. Priča je relativno slaba i štošta je ostalo u igri nejasno; ali mi to nije previše smetalo. Atmosfera u igri mi se dopala; post apokaliptično oružje mi je također blo interesantno osmišljeno; ikako moram priznati da i vilio da je oružje bilo učinkovitije. Jedan od pluseva je što se, u nekim dijelovima igre kao površini mora nositi as maska, koja može biti uništena ako va nanesu previše štete na njoj, a onda ste u banani. Bilo je par mjest di sam se "scimao"; neprijatelji su solidno osmišljeni, iako volo bi da ih ima više. Igra ima dva moguća završetka. Dopalo mi se i to što konačno u igri glavni lik nije amerikanac, niti igra ima veze s amerikom. Igru bi preporučio ako volite horror FPS igre; igra nije savršena ali ima soju čar.
Nadam se da si nisam istoimeni roman ,koji planiram pročitat čim ulovim vremena,spoilao odigravši ovu igru
Nadam se da si nisam istoimeni roman ,koji planiram pročitat čim ulovim vremena,spoilao odigravši ovu igru
- DeadDispatcher90
ne znam ništa o Risen 2 DLC-ima, ali siguran sam da ako postoje već se mogu naći na Pirate bay ili tako nečemu.
Revenge solves everything
- hitman_4
ovo je odličnojohn_constantine wrote:baš odigrao the walking dead episode 1, baš genijalna akcijska avantura i to vrlo zarazna, u trajanju od par sati. A vidim da ima dosta mogućnosti, biranja likova i što sve, a moram još vidjeti da li je drugačija radnja poslije prvog izbora? Ubijanje zombija već dugo nije bilo tako zabavno.

- john_constantine
hitman_4 wrote:ovo je odličnojohn_constantine wrote:baš odigrao the walking dead episode 1, baš genijalna akcijska avantura i to vrlo zarazna, u trajanju od par sati. A vidim da ima dosta mogućnosti, biranja likova i što sve, a moram još vidjeti da li je drugačija radnja poslije prvog izbora? Ubijanje zombija već dugo nije bilo tako zabavno.sviđa mi statistika na kraju
SpoilerShow
da, jako zabavno kako je ogroman postotak odabrao Carol (kako god, ona s pištoljem) na kraju igre. 
Michel puši karu.
- john_constantine
e možda sam ono grafički razmažen... Evo, imam prvi Risen, tako da ga isprobam prije dvojke. A već dugo nisam igrao neki rpg, a da nije biowareov. I upada mi u oči taj loš engine. Mislim, kretnje glavnog lika i ostali likovi, totalno nerealno. Pa da tekst mora biti baš gore. Ali ajde, preći ću preko toga. Zasada djeluje jako zabavno. 
Michel puši karu.
- hitman_4
john_constantine wrote:hitman_4 wrote:ovo je odličnojohn_constantine wrote:baš odigrao the walking dead episode 1, baš genijalna akcijska avantura i to vrlo zarazna, u trajanju od par sati. A vidim da ima dosta mogućnosti, biranja likova i što sve, a moram još vidjeti da li je drugačija radnja poslije prvog izbora? Ubijanje zombija već dugo nije bilo tako zabavno.sviđa mi statistika na kraju
SpoilerShowda, jako zabavno kako je ogroman postotak odabrao Carol (kako god, ona s pištoljem) na kraju igre.
SpoilerShow
lik jednostavno nije imao šansu 

- john_constantine
ah, znači da ti izbori nemaju neki utjecaj na radnju, osim odnosa među likovima...
SpoilerShow
Odnosno, ti likovi jednostavno nemaju šanse, samo što si izgubio "bodove" kod drugih...
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
Skinuo Walking dead episode 1, možda instaliram do kraja vikenda, ali trenutno sam koncentriran na Risen 2. Obuko sam si lika u opaki crni kaput, sa crnim šeširom i crnim čizmama, a na leđima nosi kremenjaču sa dvije cijevi i sada izgleda ko oni likovi sa postera "Le pacte des loups". Zakon igra totalno. Kada bi POTC, Cthulhu mythos i Witcher imali dijete, to bi bio Risen 2.
- maddjuro
risen 2 mi je za sada ok igra; dobio sam ono neko koplje, čijega se iena nemrem sjetit; sam da priupitam koje je atribute najbolje za pojačavat; za sada se fokusirah samo na cunning i bladesDeadDispatcher90 wrote:Skinuo Walking dead episode 1, možda instaliram do kraja vikenda, ali trenutno sam koncentriran na Risen 2. Obuko sam si lika u opaki crni kaput, sa crnim šeširom i crnim čizmama, a na leđima nosi kremenjaču sa dvije cijevi i sada izgleda ko oni likovi sa postera "Le pacte des loups". Zakon igra totalno. Kada bi POTC, Cthulhu mythos i Witcher imali dijete, to bi bio Risen 2.
- DeadDispatcher90
jedinice se i ne sjećam pretjerano u pogledu RPG elemenata, ali zanm da u dvojci sve trpam u "gunpowder" i "cunning".
-
John_Ryder
prešao walking dead sinoć,igra je

- DeadDispatcher90
PAS MATER!!! Krenuo brisati stare Risen 2 saveove i ostavio samo zadnji, a kada uđem u igru, nema više load game opcije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Alastorus
Opis Mount and Bladea : "the best medieval horseback combat and real time strategy kingdom building sim role playing game"
iliti skraćeno MHCRTSKBSRPG.
iliti skraćeno MHCRTSKBSRPG.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- maddjuro
legend of grimrock- odličan oldschool RPG u stilu dungeon mastera (za vas mlađe igra za amigu, koja je kasnije portana i na druge sisteme tipa SNES isl. ); samo s modernom grafikom; imate 4 lika koja ako uzmete po defaultu su 2 fightera; rouge i priest; ali ih možete i sami napraviti ovisno koje klase preferirate. Minimalistička priča; interesantan dodatak je da imate opciju gašenja automapirana di hodate, te da, kao sto se nekad radilo, kako istražujete mapu sami na papir iscrtavate di idete. Igru malo zaigrah i prvi su dojmovi nadasve pozitivni