Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
metallicat

Post by metallicat » 18 Sep 2007, 01:10

ahaaa, piramidni mi je super :D kraj je bliže, to sigurno...
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Sep 2007, 17:48

Vorador wrote:baš sam igrao silent hill 2. dosadna igra za popizdit. čak mi ni priča nije nešto. previše konfuzno. zagonetke su manje više na istu foru a svode se na ukucavanje nekakvih ispraznih kombinacija na sefove da bi dobio neki ključ ili na neke vrata da bi mogao ući u drugu prostoriju. sad sam naletio na mariu iza rešetaka nakon što sam izvrtio nekakvu pomičnu kockastu statuu s licima i sad se vrzmam po nekim labirintima. zanima me koliko još imam do kraja jer mi jr igra ful dosadna.
Hm, meni je ta dvojka najjača u serijalu. Par stvari, drugi nastavak je dosta usporeniji, nije akcijski orijentiran kao što su idući nastavci, već je naglasak na horor atmosferi i samoj radnji, koju nisi uspio shvatiti, koliko vidim. Npr, onaj lik Red pyramid je njegova savjest, koja ga muči kao onom scenom silovanja čudovišta u sobi. A borba protiv prijatelja je uništavanje njegove ljudskosti (gubitak ljudskosti). A ostali likovi su isto povezani i svaki od njih predstavlja nešto. Sama radnja je i više kompleksnija nego misliš, samo ju treba shvatiti. Imao sam negdje link za objašnjenjima, moram ga pronaći.
Michel puši karu.

Vorador

Post by Vorador » 18 Sep 2007, 23:21

john_constantine wrote:
Vorador wrote:baš sam igrao silent hill 2. dosadna igra za popizdit. čak mi ni priča nije nešto. previše konfuzno. zagonetke su manje više na istu foru a svode se na ukucavanje nekakvih ispraznih kombinacija na sefove da bi dobio neki ključ ili na neke vrata da bi mogao ući u drugu prostoriju. sad sam naletio na mariu iza rešetaka nakon što sam izvrtio nekakvu pomičnu kockastu statuu s licima i sad se vrzmam po nekim labirintima. zanima me koliko još imam do kraja jer mi jr igra ful dosadna.
Hm, meni je ta dvojka najjača u serijalu. Par stvari, drugi nastavak je dosta usporeniji, nije akcijski orijentiran kao što su idući nastavci, već je naglasak na horor atmosferi i samoj radnji, koju nisi uspio shvatiti, koliko vidim. Npr, onaj lik Red pyramid je njegova savjest, koja ga muči kao onom scenom silovanja čudovišta u sobi. A borba protiv prijatelja je uništavanje njegove ljudskosti (gubitak ljudskosti). A ostali likovi su isto povezani i svaki od njih predstavlja nešto. Sama radnja je i više kompleksnija nego misliš, samo ju treba shvatiti. Imao sam negdje link za objašnjenjima, moram ga pronaći.
I to sam sve trebao shvatiti uz pomoć par dvosmislenih dijaloga koji su uglavnom mlaćenje prazne slame. Sad se borim protiv dvojice piramidalnih. Valjda je blizu kraj.

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Sep 2007, 01:29

zaigrah super pang malo. super igra, samse mora bi brz
I may be an idiot, but i am no fool.

Vorador

Post by Vorador » 19 Sep 2007, 11:39

Prešao sam igru. Po završetku mi se otvorio Sub Scenario i vidio sam da se upravlja sa Mariom. Ne da mi se baš to igrati pa me zanima da li se igra dugo kao i Main Scenario. Ako je kraće možda bi i mogao zaigrati.

bakero

Post by bakero » 19 Sep 2007, 13:24

Vorador wrote:
bakero wrote:
jel bar strašna, ima li magle i zvukova?
ok je atmosfera. morbidna stvorenja na svakom koraku izviruju iz magle...buuuu...
to volim! :D ja sam odustao od prelaženja XIII jer jednostavno je toliko debilno da ne znam šta dalje!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

metallicat

Post by metallicat » 19 Sep 2007, 13:27

pa igrajte fatal frame, to je scary, meni dobra atmosfera, mračna, još oni uvrnuti duhovi koji govore 'my arm hurts' :D
Image

bakero

Post by bakero » 19 Sep 2007, 16:57

metallicat wrote:pa igrajte fatal frame, to je scary, meni dobra atmosfera, mračna, još oni uvrnuti duhovi koji govore 'my arm hurts' :D
ma počeo sam igrat obscure, nije nešto strašna al je dobra igra!

:D
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Sep 2007, 17:25

Vorador wrote:Prešao sam igru. Po završetku mi se otvorio Sub Scenario i vidio sam da se upravlja sa Mariom. Ne da mi se baš to igrati pa me zanima da li se igra dugo kao i Main Scenario. Ako je kraće možda bi i mogao zaigrati.
ma kratko je, mislim da par sati. Puno bolje nego igrati s Adom u resident evil 4, odustao sam nakon par levela jer prelazim iste nivoe...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Sep 2007, 18:24

http://www.youtube.com/watch?v=sEVw8z9ge7k

Nova zombi igra, Dead island. Grafika izgleda dobro, ipak je to engine iz Call of juarez, još jedne odlične western igre, a tek završnica. :D No, razočaralo me što još uvijek nema pravog tamanjenja zombija kao u Dead rising. Mislim, ovaj špajser, udara ga po zombiju koji ima glavu kao kamen... Ja bi da bude onako realno, tako da se zombije može ubiti samo u glavu, pa da se raznim sredstvima i oružjima gađa u glavu otprve...
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 21 Sep 2007, 14:11

uf u zadnje vrijeme samo pikam soul calibur 3 mitsurugija i sigrfrida masteram :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Vorador

Post by Vorador » 21 Sep 2007, 14:22

Ajd bi neki Zagrebčan mogo pogledat u Algoritmu ako postoji za kupiti kakav box-set s prva 2 Broken Sworda, neki od nastavka Monkey Islanda , Fallout 1/2, Planescape Torment, one neke soldout jeftinije varijante i javiti kolko košta? Hvala... :D

Dragonrage

Post by Dragonrage » 21 Sep 2007, 14:25

E...zapeo sam u Hitmanu Blood Money na onoj misiji koja se odvija u Rocky Mountains...pobijem one likove dolje kod marine i uđem u dizalo, bilo prvo ili drugo, popnem se na dizalo i to je to...ne znam gdi dalje???
Jel zna tko kaj treba napraviti?

Dragonrage

Post by Dragonrage » 21 Sep 2007, 14:26

Vorador wrote:Ajd bi neki Zagrebčan mogo pogledat u Algoritmu ako postoji za kupiti kakav box-set s prva 2 Broken Sworda, neki od nastavka Monkey Islanda , Fallout 1/2, Planescape Torment, one neke soldout jeftinije varijante i javiti kolko košta? Hvala... :D
Pogledam ja danas...ali ti javim tek u pon :?

Aryx

Post by Aryx » 21 Sep 2007, 14:30

Dragonrage wrote:
Vorador wrote:Ajd bi neki Zagrebčan mogo pogledat u Algoritmu ako postoji za kupiti kakav box-set s prva 2 Broken Sworda, neki od nastavka Monkey Islanda , Fallout 1/2, Planescape Torment, one neke soldout jeftinije varijante i javiti kolko košta? Hvala... :D
Pogledam ja danas...ali ti javim tek u pon :?
hmm ja bi si mogao planescape torment oriđiđi maznut 8)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Post Reply