Igre, konzole i slično
- metallicat
- john_constantine
Hm, meni je ta dvojka najjača u serijalu. Par stvari, drugi nastavak je dosta usporeniji, nije akcijski orijentiran kao što su idući nastavci, već je naglasak na horor atmosferi i samoj radnji, koju nisi uspio shvatiti, koliko vidim. Npr, onaj lik Red pyramid je njegova savjest, koja ga muči kao onom scenom silovanja čudovišta u sobi. A borba protiv prijatelja je uništavanje njegove ljudskosti (gubitak ljudskosti). A ostali likovi su isto povezani i svaki od njih predstavlja nešto. Sama radnja je i više kompleksnija nego misliš, samo ju treba shvatiti. Imao sam negdje link za objašnjenjima, moram ga pronaći.Vorador wrote:baš sam igrao silent hill 2. dosadna igra za popizdit. čak mi ni priča nije nešto. previše konfuzno. zagonetke su manje više na istu foru a svode se na ukucavanje nekakvih ispraznih kombinacija na sefove da bi dobio neki ključ ili na neke vrata da bi mogao ući u drugu prostoriju. sad sam naletio na mariu iza rešetaka nakon što sam izvrtio nekakvu pomičnu kockastu statuu s licima i sad se vrzmam po nekim labirintima. zanima me koliko još imam do kraja jer mi jr igra ful dosadna.
Michel puši karu.
- Vorador
I to sam sve trebao shvatiti uz pomoć par dvosmislenih dijaloga koji su uglavnom mlaćenje prazne slame. Sad se borim protiv dvojice piramidalnih. Valjda je blizu kraj.john_constantine wrote:Hm, meni je ta dvojka najjača u serijalu. Par stvari, drugi nastavak je dosta usporeniji, nije akcijski orijentiran kao što su idući nastavci, već je naglasak na horor atmosferi i samoj radnji, koju nisi uspio shvatiti, koliko vidim. Npr, onaj lik Red pyramid je njegova savjest, koja ga muči kao onom scenom silovanja čudovišta u sobi. A borba protiv prijatelja je uništavanje njegove ljudskosti (gubitak ljudskosti). A ostali likovi su isto povezani i svaki od njih predstavlja nešto. Sama radnja je i više kompleksnija nego misliš, samo ju treba shvatiti. Imao sam negdje link za objašnjenjima, moram ga pronaći.Vorador wrote:baš sam igrao silent hill 2. dosadna igra za popizdit. čak mi ni priča nije nešto. previše konfuzno. zagonetke su manje više na istu foru a svode se na ukucavanje nekakvih ispraznih kombinacija na sefove da bi dobio neki ključ ili na neke vrata da bi mogao ući u drugu prostoriju. sad sam naletio na mariu iza rešetaka nakon što sam izvrtio nekakvu pomičnu kockastu statuu s licima i sad se vrzmam po nekim labirintima. zanima me koliko još imam do kraja jer mi jr igra ful dosadna.
- bakero
to volim!Vorador wrote:ok je atmosfera. morbidna stvorenja na svakom koraku izviruju iz magle...buuuu...bakero wrote:jel bar strašna, ima li magle i zvukova?Vorador wrote:baš sam igrao silent hill 2. dosadna igra za popizdit. čak mi ni priča nije nešto. previše konfuzno. zagonetke su manje više na istu foru a svode se na ukucavanje nekakvih ispraznih kombinacija na sefove da bi dobio neki ključ ili na neke vrata da bi mogao ući u drugu prostoriju. sad sam naletio na mariu iza rešetaka nakon što sam izvrtio nekakvu pomičnu kockastu statuu s licima i sad se vrzmam po nekim labirintima. zanima me koliko još imam do kraja jer mi jr igra ful dosadna.

FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- metallicat
- bakero
- john_constantine
ma kratko je, mislim da par sati. Puno bolje nego igrati s Adom u resident evil 4, odustao sam nakon par levela jer prelazim iste nivoe...Vorador wrote:Prešao sam igru. Po završetku mi se otvorio Sub Scenario i vidio sam da se upravlja sa Mariom. Ne da mi se baš to igrati pa me zanima da li se igra dugo kao i Main Scenario. Ako je kraće možda bi i mogao zaigrati.
Michel puši karu.
- john_constantine
http://www.youtube.com/watch?v=sEVw8z9ge7k
Nova zombi igra, Dead island. Grafika izgleda dobro, ipak je to engine iz Call of juarez, još jedne odlične western igre, a tek završnica.
No, razočaralo me što još uvijek nema pravog tamanjenja zombija kao u Dead rising. Mislim, ovaj špajser, udara ga po zombiju koji ima glavu kao kamen... Ja bi da bude onako realno, tako da se zombije može ubiti samo u glavu, pa da se raznim sredstvima i oružjima gađa u glavu otprve...
Nova zombi igra, Dead island. Grafika izgleda dobro, ipak je to engine iz Call of juarez, još jedne odlične western igre, a tek završnica.

Michel puši karu.
- Vorador
- Dragonrage
- Dragonrage
- Aryx
hmm ja bi si mogao planescape torment oriđiđi maznutDragonrage wrote:Pogledam ja danas...ali ti javim tek u ponVorador wrote:Ajd bi neki Zagrebčan mogo pogledat u Algoritmu ako postoji za kupiti kakav box-set s prva 2 Broken Sworda, neki od nastavka Monkey Islanda , Fallout 1/2, Planescape Torment, one neke soldout jeftinije varijante i javiti kolko košta? Hvala...

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]