Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 03 Sep 2007, 19:44

metallicat wrote:
Dragonrage wrote:Ja u petak na poslu instalirao Hitmana 4 :D :D :D sad samo čekam kad se šef ranije pokupi kući :lol: :lol: :lol: :twisted:
radišan čovjek :lol: :wink:
Nego šta :wink: 8) :twisted: :lol:

maddjuro

Post by maddjuro » 03 Sep 2007, 21:17

digrah prince of persia two thrones. Bolji mi je od prethodnka zbog onog time attacka, a i zbog zanimljivog oružja,ko motorna pila isl.
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Sep 2007, 21:26

Djuro20 wrote:digrah prince of persia two thrones. Bolji mi je od prethodnka zbog onog time attacka, a i zbog zanimljivog oružja,ko motorna pila isl.
je, slažem se. Prva dva su bila baš repetitivna, prvi dio se ponavljao u potezima i ubijanju neprijatelja, čas zagonetke, čas neprijatelji, pa zagonetke i tako dalje. A drugi dio se ponavljao u lokacijama što je pomalo išlo na živce iako je bilo fora, ali da su dali više mašte u dizajnu putovanja u prošlost i budućnost, a ne samo da bude sivo. Ali onaj bog dahala je bio odličan. ali treći dio je brutalno odličan, dva lika, animacije, borbe, stealth, babilonske građevine, borba protiv onog diva... kočije, bossovi, manje zagonetki nego inače, i fluidna akcija.
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 03 Sep 2007, 21:39

e kolko traje prosjecno jedan nastavak ? mislim u satima igranja
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Sep 2007, 21:46

Aryx wrote:e kolko traje prosjecno jedan nastavak ? mislim u satima igranja
ma ako igraš sve odjednom, nekoliko tjedna, a svaki od njih traje nekoliko dana.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 03 Sep 2007, 22:06

jedinicu nisam a ni neću igrat, al dvojka je bila malo repetetivna, al mi je jedina stvar koja je bila bolja u dvojci su oni neki specialni"secret" mačevi koji imaju posebne efekte i neuništivi su, al malo ih je teško ta nać, ali u trojci tog nema, doduše svaki mač koji ima rok trajanja ima neki specijalni efekt. Ali kad se pretvori u oog dark princa, se uvjek izgubi to oružje zbog tog što dark prince ima lanac kojim kolje, čega nije bilo kad se transformiro u dvojci. isto ako u dvojci ima više onih mačeva koje se nemre uništit, one u main handu i nekoliko se puta dobije bolji mać. dOk u trojci postoje samo 2, kolko se sjećam, s tim da se onaj posjednji dobije praktički na samom početku igre.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Sep 2007, 22:11

a što će ti u trojci mačevi kada imaš stealth? :wink: A to za dark prince, meni je baš puno fora taj njegov lanac, naročito kada ubija neprijatelje s visine. :D
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 04 Sep 2007, 13:24

Dragonrage wrote:
bakero wrote:
Dragonrage wrote:Ja u petak na poslu instalirao Hitmana 4 :D :D :D sad samo čekam kad se šef ranije pokupi kući :lol: :lol: :lol: :twisted:
misliš na blood money, ja ga davno prešao, jedna od boljih igara koje sam igrao, sad sam trenutno na splinter cellu double agent, super igra!
Je, taj, taj. Ne znam...malo sam odigrao početak i čini mi se lošiji od prethodnika...posebice od dvojke, jer ovdje je kako mi se čini dosta toga već unaprijed određeno. Moram ući u kuću točno na način koji mi je odr4eđen programom, a ne akoo bi ja želio, da bi došao do gl. bossa na prvom levelu moram proći već određenim putem i napraviti već unaprijed određene stvari...i ako slučajno poginem onda opet ispočetka i opet isto...a to mi se kod hitmana ne sviđa baš. No to je tek prvi level...vidjet ćemo kak će dalje biti...
ma to ti je ko trening misija i ti hintovi ti se pojavljaju samo u njoj u ostalim misijama ti biraš način obavljanja zadataka, meni je silent assassin bolji jedino zbog toga što je duži!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

bakero

Post by bakero » 04 Sep 2007, 13:26

Djuro20 wrote:digrah prince of persia two thrones. Bolji mi je od prethodnka zbog onog time attacka, a i zbog zanimljivog oružja,ko motorna pila isl.
ja sam ga počeo igrat al dopizdio mi jer stalno moram skakutati i nema neke akcije, možda se kasnije igra ubrza al ovo na početku mi je predosadno, sad sam se totalno navuka na splinter cell double agent!
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 04 Sep 2007, 14:45

Meni su svi djelovi Prince of persia bili dobri, ali trojka mi je najbolja.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Sep 2007, 16:35

bakero wrote:
ja sam ga počeo igrat al dopizdio mi jer stalno moram skakutati i nema neke akcije, možda se kasnije igra ubrza al ovo na početku mi je predosadno, sad sam se totalno navuka na splinter cell double agent!
e taj mi nastavak fali. :D Za torrenta je baš nekako grdo skidati, možda nabavim original kada nadogradim komp. :wink:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Sep 2007, 18:47

u princu i jesu fore u akrobacijama

bakero

Post by bakero » 04 Sep 2007, 18:52

Djuro20 wrote:u princu i jesu fore u akrobacijama
a znam al ja više volim god of war jer je non stop akcija neka a ode popni se tamo, skoči vamo, zaleti se ovako,onako nikad kraja, igra je odlična, jesu svi nastavci ovako 'dosadni'?
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 04 Sep 2007, 19:27

bakero wrote:
Djuro20 wrote:u princu i jesu fore u akrobacijama
a znam al ja više volim god of war jer je non stop akcija neka a ode popni se tamo, skoči vamo, zaleti se ovako,onako nikad kraja, igra je odlična, jesu svi nastavci ovako 'dosadni'?
Pa dvojka ti je više slična God of waru, dvojka je više razbijačina sa nešto elementa akrobacija, ali ako ti trojka nije dobra ja ti ne bi preporučio dvojku. :wink:

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Sep 2007, 20:26

u dvojci ima uistinu više akcije, i nema kod klanja bossova da moraš imat dobar tajming da ga ubiješ, što mi možda i je jedina zamjerka kod trojke, i u dvojci, kolko se sjećam, brže se da neprijatelj ubit,

Post Reply