Nego štametallicat wrote:radišan čovjekDragonrage wrote:Ja u petak na poslu instalirao Hitmana 4![]()
![]()
sad samo čekam kad se šef ranije pokupi kući
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

je, slažem se. Prva dva su bila baš repetitivna, prvi dio se ponavljao u potezima i ubijanju neprijatelja, čas zagonetke, čas neprijatelji, pa zagonetke i tako dalje. A drugi dio se ponavljao u lokacijama što je pomalo išlo na živce iako je bilo fora, ali da su dali više mašte u dizajnu putovanja u prošlost i budućnost, a ne samo da bude sivo. Ali onaj bog dahala je bio odličan. ali treći dio je brutalno odličan, dva lika, animacije, borbe, stealth, babilonske građevine, borba protiv onog diva... kočije, bossovi, manje zagonetki nego inače, i fluidna akcija.Djuro20 wrote:digrah prince of persia two thrones. Bolji mi je od prethodnka zbog onog time attacka, a i zbog zanimljivog oružja,ko motorna pila isl.
ma to ti je ko trening misija i ti hintovi ti se pojavljaju samo u njoj u ostalim misijama ti biraš način obavljanja zadataka, meni je silent assassin bolji jedino zbog toga što je duži!Dragonrage wrote:Je, taj, taj. Ne znam...malo sam odigrao početak i čini mi se lošiji od prethodnika...posebice od dvojke, jer ovdje je kako mi se čini dosta toga već unaprijed određeno. Moram ući u kuću točno na način koji mi je odr4eđen programom, a ne akoo bi ja želio, da bi došao do gl. bossa na prvom levelu moram proći već određenim putem i napraviti već unaprijed određene stvari...i ako slučajno poginem onda opet ispočetka i opet isto...a to mi se kod hitmana ne sviđa baš. No to je tek prvi level...vidjet ćemo kak će dalje biti...bakero wrote:misliš na blood money, ja ga davno prešao, jedna od boljih igara koje sam igrao, sad sam trenutno na splinter cellu double agent, super igra!Dragonrage wrote:Ja u petak na poslu instalirao Hitmana 4![]()
![]()
sad samo čekam kad se šef ranije pokupi kući
![]()
![]()
![]()
ja sam ga počeo igrat al dopizdio mi jer stalno moram skakutati i nema neke akcije, možda se kasnije igra ubrza al ovo na početku mi je predosadno, sad sam se totalno navuka na splinter cell double agent!Djuro20 wrote:digrah prince of persia two thrones. Bolji mi je od prethodnka zbog onog time attacka, a i zbog zanimljivog oružja,ko motorna pila isl.
e taj mi nastavak fali.bakero wrote:ja sam ga počeo igrat al dopizdio mi jer stalno moram skakutati i nema neke akcije, možda se kasnije igra ubrza al ovo na početku mi je predosadno, sad sam se totalno navuka na splinter cell double agent!Djuro20 wrote:digrah prince of persia two thrones. Bolji mi je od prethodnka zbog onog time attacka, a i zbog zanimljivog oružja,ko motorna pila isl.
a znam al ja više volim god of war jer je non stop akcija neka a ode popni se tamo, skoči vamo, zaleti se ovako,onako nikad kraja, igra je odlična, jesu svi nastavci ovako 'dosadni'?Djuro20 wrote:u princu i jesu fore u akrobacijama
Pa dvojka ti je više slična God of waru, dvojka je više razbijačina sa nešto elementa akrobacija, ali ako ti trojka nije dobra ja ti ne bi preporučio dvojku.bakero wrote:a znam al ja više volim god of war jer je non stop akcija neka a ode popni se tamo, skoči vamo, zaleti se ovako,onako nikad kraja, igra je odlična, jesu svi nastavci ovako 'dosadni'?Djuro20 wrote:u princu i jesu fore u akrobacijama