nabavi, prejebena igra. Ali ima jedan problem, da se ne vide likovi u scenama, što stvarno nervira (filmići su u folder direktoriju, ali razbacano i još moraš izaći iz igre). A sve ostalo je ok. Osim scene na početku koja ne radi, a ovo za likovima je vjerojatno problem za grafičkom.Unreal wrote:Igro sam i nije mi nekaj .jigsaw wrote:Preporučam Silent Hill ako ga već nisi igrao!Unreal wrote:Prešo sam upravo Prey![]()
.
Pitam se kaj da igram sljedeće?
Da si nabvim Rsident Evil 4 za Pc?
Igre, konzole i slično
- john_constantine
Michel puši karu.
-
Prešo sam Fear. Nije loša igra ali malo pretjeruju oni koji kažu da je prebacila FPS žanar u novi level. Akcija je odlična, ali atmosfera je uvjek ista i još da kažem da uopče nije maštovita i ružna za gledat . Fakat dosadan dizajn. Protivnici su gotovo uvjek ist . Zapravo gotovo imam stalno Dej vu filng dok igram igru.
A priču baš i nisam previše pratio jer mi nije zanimljiva i pri tome je neka kopija Ringa. Jedino što spašava igru je dobra i zabavna akcija.
A priču baš i nisam previše pratio jer mi nije zanimljiva i pri tome je neka kopija Ringa. Jedino što spašava igru je dobra i zabavna akcija.
- horkolerbus
ja igram tomb raider anniversary ,,,sve u svemu prvi deo tomb raidera koji je obnovljen novom grafikom i malim izmenama,,ali je igrica mnogo mracna,,ja bih je mogao svrstati i jednim delom u horrore ,,jer ima scena i stvari dosta mracnih a o zvukovima da ne pricam 

Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
- metallicat
horkolerbus wrote:ja igram tomb raider anniversary ,,,sve u svemu prvi deo tomb raidera koji je obnovljen novom grafikom i malim izmenama,,ali je igrica mnogo mracna,,ja bih je mogao svrstati i jednim delom u horrore ,,jer ima scena i stvari dosta mracnih a o zvukovima da ne pricam

- Freddy
- john_constantine
- Freddy
- maddjuro
kad se jednom naviknš ne miš i omp, teško je prjeć na ps2 kontroler, pogotovo u picačinama u koim morađš nišanit, al za igre koje ne zahtjevaju nišanjene u trčanje, je ps ok.
Svakako si nabai igru" rising ZEn: samurai gunman" predobra igra za ps1.
http://www.youtube.com/watch?v=VnSnGUb4 ... ed&search= evo reklama za igru.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
hm, probati ću potražiti, baš izgleda dobro. Akcijska arkadna avantura?Djuro20 wrote:kad se jednom naviknš ne miš i omp, teško je prjeć na ps2 kontroler, pogotovo u picačinama u koim morađš nišanit, al za igre koje ne zahtjevaju nišanjene u trčanje, je ps ok.
Michel puši karu.
- metallicat