Igre, konzole i slično
-
Hec
- metallicat
- Sammy
Re: Igre, konzole i slično
jel bi mi mogo neko preporucit neki jebeni RPG na kojem cu gubit sate zivota? 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
-
filmofil
fallout 2Sammy wrote:jel bi mi mogo neko preporucit neki jebeni RPG na kojem cu gubit sate zivota?
This is the Zodiac speaking.
- maddjuro
bilo koji final fantasy od šestice nadalje, bar 50ak sati po igri, i to ako znaš di treba ići i što raditifilmophil wrote:fallout 2Sammy wrote:jel bi mi mogo neko preporucit neki jebeni RPG na kojem cu gubit sate zivota?
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Hec
cak preko 100 sati ako zelis istrazit 100% igre i sve otkrit i dobit 
"Six strings to cover fear..."
- Sammy
hvala na prjedlozima, pogledat cu malo gejmplejeve po jubitou, pa ce se naci nesto 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
filmofil
pa većina dobrih RPGeva koje znam ne zgledaju baš dobro na prvi pogled...to moraš probat sam i ufurat se u cijelu priču i igru
meni je fallout grafički bil užasan kad sam gledal slike, a gameplay još gori (sve bazirano na potezima), al kad sam zaigrao nisam se mjesecima odvajao od igre
meni je fallout grafički bil užasan kad sam gledal slike, a gameplay još gori (sve bazirano na potezima), al kad sam zaigrao nisam se mjesecima odvajao od igre
This is the Zodiac speaking.
- elrania
apsolutno istina. ovo što sam ja preporučila izgleda strašno jadno u usporedbi s današnjim igrama, al je prezabavno.filmophil wrote:pa većina dobrih RPGeva koje znam ne zgledaju baš dobro na prvi pogled...to moraš probat sam i ufurat se u cijelu priču i igru
a veliko je svega 11mb pa se zbilja isplati bar probati
- maddjuro
iskreno meni je najdraži FF šestica, ali to je za upernintendo igra, ali od ovih u 3d-u preporučio bi ti za PS1 FF9, FF7 je navodno odličan svima, priča je super, ali mi se nije previše dopao. FF8 je ok ali...Sammy wrote:hvala na prjedlozima, pogledat cu malo gejmplejeve po jubitou, pa ce se naci nesto
A što se tiče PS2-e, igrao sam FF X i FF X-2, FFX super, FF X-2 lame.
Constantine kaže da je shadow hearts serijal odličan, nisam to još igrao ali je na standby-u.
Ako ti nije sve u grafici, svakako peporučam šesticu, super priču najviše likova s kojima možeš igrati (14 mislim) doar gameplay, super glazba, ta ti je šestica reizdana i za ps1, ali to je samo port, i snes verzija je bolja.Isto tako,mislim, da su prvo u šestici uveli one sumone (odi, shiva, irfit isl.)
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
I persona 3 i 4 također nisu za odbaciti. Inače, takve RPG igre završim i ne igram baš opet, ali persona 4 već drugi put prelazim i sigurno ću još jedanput.maddjuro wrote:iskreno meni je najdraži FF šestica, ali to je za upernintendo igra, ali od ovih u 3d-u preporučio bi ti za PS1 FF9, FF7 je navodno odličan svima, priča je super, ali mi se nije previše dopao. FF8 je ok ali...Sammy wrote:hvala na prjedlozima, pogledat cu malo gejmplejeve po jubitou, pa ce se naci nesto
A što se tiče PS2-e, igrao sam FF X i FF X-2, FFX super, FF X-2 lame.
Constantine kaže da je shadow hearts serijal odličan, nisam to još igrao ali je na standby-u.
Ako ti nije sve u grafici, svakako peporučam šesticu, super priču najviše likova s kojima možeš igrati (14 mislim) doar gameplay, super glazba, ta ti je šestica reizdana i za ps1, ali to je samo port, i snes verzija je bolja.Isto tako,mislim, da su prvo u šestici uveli one sumone (odi, shiva, irfit isl.)
Michel puši karu.
- metallicat
ja sam na ff8 izgubila cca 250, a na ff x oko 400Sammy wrote:jel bi mi mogo neko preporucit neki jebeni RPG na kojem cu gubit sate zivota?

-
Hec
shadow hearts je odlican, dizajn bi se mogo pripisati FF8....al zakon je igra
vargant story je isto odlicna, ima par konekcija sa ff7 isto hehe
vargant story je isto odlicna, ima par konekcija sa ff7 isto hehe
"Six strings to cover fear..."
- john_constantine
meni ff nikad nije sjeo... nisam nikad dovršio niti jedan nastavak, he.metallicat wrote:ja sam na ff8 izgubila cca 250, a na ff x oko 400Sammy wrote:jel bi mi mogo neko preporucit neki jebeni RPG na kojem cu gubit sate zivota?![]()
![]()
Michel puši karu.