Igre, konzole i slično
- Decadentor
- Sammy
Re: Igre, konzole i slično
ahahaDecadentor wrote:Igram ogame
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Decadentor
al ovaj neki napredniSammy wrote:ahahaDecadentor wrote:Igram ogame![]()

- Sammy
ma sam gubis vrijeme na tome, bolje idi trazi kupca za gitaruDecadentor wrote:al ovaj neki napredniSammy wrote:ahahaDecadentor wrote:Igram ogame![]()
vise se neznam snac
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Decadentor
- Sammy
a-aDecadentor wrote:os kupit???dobijes extra popust
- john_constantine
- Scarface
Odgleda san na youtube-u sve bossove i kraj u God of war-u 3, i šta se tiče brutalnosti i spektakla, sve je i više nego očekivano, ali... kraj me UŽASNO RAZOČARA- ne toliko kakav je, već kako LAME je izveden. Igrica će se nabavit, ali sad i ne tako brzo, tek na lito možda, kad i LCD TV.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
he, dobro sam predvidio da je jedan od bossova Hercules, jedan od meni omiljenih likova iz grčke mitologije.Ghostface wrote:Odgleda san na youtube-u sve bossove i kraj u God of war-u 3, i šta se tiče brutalnosti i spektakla, sve je i više nego očekivano, ali... kraj me UŽASNO RAZOČARA- ne toliko kakav je, već kako LAME je izveden. Igrica će se nabavit, ali sad i ne tako brzo, tek na lito možda, kad i LCD TV.
Michel puši karu.
- Scarface
Ma ode je totalni debil, mogli su ga i bolje okarakterizirat.john_constantine wrote:he, dobro sam predvidio da je jedan od bossova Hercules, jedan od meni omiljenih likova iz grčke mitologije.Ghostface wrote:Odgleda san na youtube-u sve bossove i kraj u God of war-u 3, i šta se tiče brutalnosti i spektakla, sve je i više nego očekivano, ali... kraj me UŽASNO RAZOČARA- ne toliko kakav je, već kako LAME je izveden. Igrica će se nabavit, ali sad i ne tako brzo, tek na lito možda, kad i LCD TV.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
jep, previše liči na hulka... Ali borbe protiv bossova djeluju epski, kao ona protiv poseidona ili Cronosa.Ghostface wrote:Ma ode je totalni debil, mogli su ga i bolje okarakterizirat.john_constantine wrote:he, dobro sam predvidio da je jedan od bossova Hercules, jedan od meni omiljenih likova iz grčke mitologije.Ghostface wrote:Odgleda san na youtube-u sve bossove i kraj u God of war-u 3, i šta se tiče brutalnosti i spektakla, sve je i više nego očekivano, ali... kraj me UŽASNO RAZOČARA- ne toliko kakav je, već kako LAME je izveden. Igrica će se nabavit, ali sad i ne tako brzo, tek na lito možda, kad i LCD TV.
Michel puši karu.
- Wendigo
jeste vidjeli bossa heliosa? kad mu kratos otkine glavu, baš se vidi kako koža na vratu puca, pa žile... 
- Scarface
Brutalno, al meni je još draža amputacija Hermesa.Wendigo wrote:jeste vidjeli bossa heliosa? kad mu kratos otkine glavu, baš se vidi kako koža na vratu puca, pa žile...
- Wendigo
ma kratos je ultimativni divljak, samo da je nešto kidati, trgati... 
- john_constantine
http://www.gamespot.com/ps3/action/prin ... e=previews
novi nastavak prince of persia, prequel ili igraća ekranizacija filma, što god... Samo što izgleda kao dvojka, a jedina novost je masovna borba protiv kostura. Sve mi se čini da bi taj nastavak mogao podbaciti i ispasti loš...
novi nastavak prince of persia, prequel ili igraća ekranizacija filma, što god... Samo što izgleda kao dvojka, a jedina novost je masovna borba protiv kostura. Sve mi se čini da bi taj nastavak mogao podbaciti i ispasti loš...
Michel puši karu.