ja ju instaliral pred par dana,al ju još nisam pokrenulDecadentor wrote:World Of Goo Tako jednostavna, a opet kreativna i zarazna te zabavna igra koja jede zivce![]()
Igre, konzole i slično
- boyko
Re: Igre, konzole i slično
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- green man
evo poceo igrat free mmorpg Requiem Memento mori.
Igra je krvava, kao neki horror mmorpg, lete udovi i tako to... sto je najbolje, besplatna je...
igrao netko?
http://www.playrequiem.com/index.aspx
Igra je krvava, kao neki horror mmorpg, lete udovi i tako to... sto je najbolje, besplatna je...
igrao netko?
http://www.playrequiem.com/index.aspx
- john_constantine
ma nije bitnoWendigo wrote:ja ne kužim šta pričaš...john_constantine wrote:da, ali ne vidim usporedbu s god of war i shadow of colloseus... Miješaš kruške i jabuke. Ipak su ove prve dvije američke akcijske igre i baš to, epsko savršenstvo... Ali ovo drugo je ipak japansko ostvarenje, gdje svaki div predstavlja zagonetku (način kako ga oboriti, popeti se na njega, naći slabe točke) i slično... Više mi djeluje kao Metal gear solid, ono, baš doživljaj igre i slično...Wendigo wrote:kak misliš "epska"? vjerojatno si mislio na prezentaciju i sam doživljaj igre, a ne na žanr.
god of war 1 i pogotovo 2 su definitivno epske igre - što sve nisi napravio/doživio u dvojci...![]()
Nije epski, ali je zabavna. Probaj God hand... Ima baš otkačenu radnju, lude bossove (gorila koji zapravo tvrdi da nije gorila, propali glazbeni bend, hipofizni patuljak, mini power rangers), odlično napravljene scene tučnjave, težina kroz igru, soundtrack i humor, a i prilično cool lik s "božjom" rukom.Tek posebni potezi ili šamaranje ženski po guzici.
trailer
http://www.youtube.com/watch?v=rXmzGDJHctMtko je usporedio gow sa colossusom? zbunjuješ me.
nije mi jasno kakve veze ima to što je gow serijal američki, a colossus japanski i usporedbu sa metal gearom radije neću komentirati.
![]()
dok čekam da poprave playstation 2, vratio se na batmana makar ima nekih problema s grafičkom (prije je radila normalno, a otkad sam kupio novu grafičku, već trza u početnom introu)... sada još samo da nabavim mass effect i čekam dvojku.
Michel puši karu.
- Wendigo
ah, whatever... 
nebuloze as usual...
nebuloze as usual...
Last edited by Wendigo on 15 Jan 2010, 10:38, edited 1 time in total.
- Scarface
Aj onda malo opiši te razlike kad si već čita neki tekst.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
nemam vemena niti volje ista igrat..nema nis pametno..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
olio
završio Uncharted 2
odlična igra
10/10
odlična igra
10/10
- Wendigo
joj kako me nervira onaj boss pauk u DMC jebem mu sve po spisku!!!
i onda debilna kamera gdje se zna desiti da ne vidim ni sebe ni njega, a lik me satre i smlavi u doslovno 3 udarca.
- john_constantine
lol, kako te dobro razumijem.Wendigo wrote:joj kako me nervira onaj boss pauk u DMC jebem mu sve po spisku!!!i onda debilna kamera gdje se zna desiti da ne vidim ni sebe ni njega, a lik me satre i smlavi u doslovno 3 udarca.
Wendigo wrote:ah, whatever...
nebuloze as usual...
ah... htio sam samo reći da si krivu igru započeo poslije god of war. A ta usporedba s metal gear solid... Mislim, kada sam igrao Shadow of collosus, meni je bilo ugodno jahati na konju i ta jednostavna priča... pa kada sam se prvi put susreo s divom, osjetio sam se ono bespomoćno. Mislim, ne znam nikakvu igru koja može dočarati takvu atmosferu (i painkiller je imao divove, ali na njih samo pucaš i to je sve)... I to kako moraš pronaći način kako se popeti na njega. Atmosfera dok se penješ po njegovom krznu ili držiš se na krilima u zraku... A tek u borbi protiv vodene nemani... I puziš po ogromnom tijelu tražeći slabe točke dok svaki čas možeš ispasti...
A Metal gear solid ima sličnu atmosferu u kojoj se više osjećaš da gledaš film, nego igraš igru. Životni, originalni, specifični likovi od Ocelota do Ravena... pa te epske scene kao završna scena s sniper wolf. Razgovori preko radija, dijalozi i sve to. To danas niti nema u novijim igrama, jedino ovaj novi Batman.
Michel puši karu.
- maddjuro
ova igra "chrono cross" na ps1 je mi dosadila, sad neznam sto da malo za promjenu krenem igrat; any suggestions? sam da nije sprot, strategy, i da nije silent hill i res evil, ii MGS?!
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
hm... Dino crisis 1 i 2.maddjuro wrote:ova igra "chrono cross" na ps1 je mi dosadila, sad neznam sto da malo za promjenu krenem igrat; any suggestions? sam da nije sprot, strategy, i da nije silent hill i res evil, ii MGS?!
a da se bar mogu sjetiti one otkačene japanske arkade o otkačenoj obitelji koja upada u lude situacije kao kugla koja ganja oca ili sin koji se smanji... zna mladjo o kojoj je igri riječ.
Michel puši karu.
- maddjuro
dino crisis mi nije nešto privlačan, a parasite eve se čini ok,možda ga i isprobam, ali ti survival horrori na psx-u su mi nista posebno, silent hill i res. evil su fora, ali njih mi je draže igrat na pc.a.john_constantine wrote:hm... Dino crisis 1 i 2.maddjuro wrote:ova igra "chrono cross" na ps1 je mi dosadila, sad neznam sto da malo za promjenu krenem igrat; any suggestions? sam da nije sprot, strategy, i da nije silent hill i res evil, ii MGS?!A nije loš niti parasite eve serijal.
a da se bar mogu sjetiti one otkačene japanske arkade o otkačenoj obitelji koja upada u lude situacije kao kugla koja ganja oca ili sin koji se smanji... zna mladjo o kojoj je igri riječ.
najradije bi si uzeo ps2, pošto su sada novi za 400kn+200kn ćip,ali sam narucio sad s amazona neke stvari pa sam broke..
- john_constantine
hm... a probaj Legacy of Cain serijal... Na psx imaš Blood omen, i Soul reaver. A kasnije možeš na PC igrati zadnja dva. Vampirska kompleksna saga s dobrom akcijom, zagonetkama i likovima, naročito radnja.
Fighting force 1 i 2 - akcijska tučnjava, imaš levele i ideš razbijajući protivnike.
Oddworld serijal - logička platformska igra, prokleto teška, ali jako zabavna s crnim humorom i satirom na potrosačko društvo u kojem se treba potruditi da se dođe do happy end.
Earthworm Jim 1 i 2 - isto jako dobra platformska igra s otkačenim humorom, ima i crtana serija. Jedan od bossova je i zlatna ribica koju štite mišićave mačke.
Fighting force 1 i 2 - akcijska tučnjava, imaš levele i ideš razbijajući protivnike.
Oddworld serijal - logička platformska igra, prokleto teška, ali jako zabavna s crnim humorom i satirom na potrosačko društvo u kojem se treba potruditi da se dođe do happy end.
Earthworm Jim 1 i 2 - isto jako dobra platformska igra s otkačenim humorom, ima i crtana serija. Jedan od bossova je i zlatna ribica koju štite mišićave mačke.
Michel puši karu.
- maddjuro
to sam igraO, sve mi se cini da je najbolje da pocmem sparat za jedan ljepi srebrni ps2, sam onda cu morati odgoditi kupnju hellsinga za tko zna kolikojohn_constantine wrote:hm... a probaj Legacy of Cain serijal... Na psx imaš Blood omen, i Soul reaver. A kasnije možeš na PC igrati zadnja dva. Vampirska kompleksna saga s dobrom akcijom, zagonetkama i likovima, naročito radnja.
- john_constantine
jep, samo što će ps2 bar duže trajati nego gledanje Hellsinga koji može čekati. A psx emulator ionako više koristim za rpg igre...maddjuro wrote:to sam igraO, sve mi se cini da je najbolje da pocmem sparat za jedan ljepi srebrni ps2, sam onda cu morati odgoditi kupnju hellsinga za tko zna kolikojohn_constantine wrote:hm... a probaj Legacy of Cain serijal... Na psx imaš Blood omen, i Soul reaver. A kasnije možeš na PC igrati zadnja dva. Vampirska kompleksna saga s dobrom akcijom, zagonetkama i likovima, naročito radnja.
Michel puši karu.