Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
A$H

Re: Igre, konzole i slično

Post by A$H » 11 Jan 2010, 01:31

nisam nista pametno igrao ove dane..osim biljara u RL-u :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jan 2010, 11:33

Dragonrage wrote:Odigrah Killzone 2 neki dan i izvrsna je igra. A sad nabavih drugi joystick i Street Fightera IV... :D :D
Jebote...kako me nakon početkog ufuravanja moja žemska razbila u Fighteru LOL :mrgreen: 8) :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jan 2010, 16:45

http://www.youtube.com/watch?v=PktBJ6HpNJQ

full throttle intro... ma klasik :prayer: :prayer: :prayer:
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 11 Jan 2010, 22:26

napokon došla uncharted 2 i assassins creed 2 :rock:

slijedećih dana se ne odvajam od PSa

Wendigo

Post by Wendigo » 12 Jan 2010, 01:34

ja polako završavam god of war 2 i onda se vjerojatno bacam na neki survival horror tipa forbiden siren ili fatal frame..

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jan 2010, 15:09

završio sinoć gow 2

uh..... 8) 5/5 je-be-no!

sad sam počeo shadow of the collosus, čini se jako zanimljivo.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2010, 15:51

Wendigo wrote:ja polako završavam god of war 2 i onda se vjerojatno bacam na neki survival horror tipa forbiden siren ili fatal frame..
u, forbiden siren... predobra igra, ali previše jezovita i napeta za mene. Nisam došao dalje od drugog dijela igre gdje treba izbjegavati snajperistu...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 13 Jan 2010, 16:56

Wendigo wrote:završio sinoć gow 2

uh..... 8) 5/5 je-be-no!

Mene je shadow razočara, jer nakon ighranja s Danteom ili Kratosom, taj lik u igri djeluje pretromo i jadno. A ni divovi nisu nešto izazovni, pa čak ni na hard razini. Priša san je 2 puta u jedan dan, toliko o tome.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jan 2010, 16:58

Ghostface wrote:

uh..... 8) 5/5 je-be-no!

Mene je shadow razočara, jer nakon ighranja s Danteom ili Kratosom, taj lik u igri djeluje pretromo i jadno. A ni divovi nisu nešto izazovni, pa čak ni na hard razini. Priša san je 2 puta u jedan dan, toliko o tome.
istina.. i to me malo odbija od igre, pre sporo mi je nakon gow-a. ali igrat ću je kad tad..

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2010, 18:22

Wendigo wrote:
Ghostface wrote:

uh..... 8) 5/5 je-be-no!

istina.. i to me malo odbija od igre, pre sporo mi je nakon gow-a. ali igrat ću je kad tad..
meni je shadow više epska igra... mislim, gušt je ona borba protiv divovske ptice, kada se dohvatiš za njegova krila i letiš u zraku ili penjanje po bradi onog diva...
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jan 2010, 18:33

kak misliš "epska"? vjerojatno si mislio na prezentaciju i sam doživljaj igre, a ne na žanr.
god of war 1 i pogotovo 2 su definitivno epske igre - što sve nisi napravio/doživio u dvojci... :shock: 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2010, 18:51

Wendigo wrote:kak misliš "epska"? vjerojatno si mislio na prezentaciju i sam doživljaj igre, a ne na žanr.
god of war 1 i pogotovo 2 su definitivno epske igre - što sve nisi napravio/doživio u dvojci... :shock: 8)
da, ali ne vidim usporedbu s god of war i shadow of colloseus... Miješaš kruške i jabuke. Ipak su ove prve dvije američke akcijske igre i baš to, epsko savršenstvo... Ali ovo drugo je ipak japansko ostvarenje, gdje svaki div predstavlja zagonetku (način kako ga oboriti, popeti se na njega, naći slabe točke) i slično... Više mi djeluje kao Metal gear solid, ono, baš doživljaj igre i slično...

Nije epski, ali je zabavna. Probaj God hand... Ima baš otkačenu radnju, lude bossove (gorila koji zapravo tvrdi da nije gorila, propali glazbeni bend, hipofizni patuljak, mini power rangers), odlično napravljene scene tučnjave, težina kroz igru, soundtrack i humor, a i prilično cool lik s "božjom" rukom. :) Tek posebni potezi ili šamaranje ženski po guzici. :lol:

trailer
http://www.youtube.com/watch?v=rXmzGDJHctM
Last edited by john_constantine on 13 Jan 2010, 22:03, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 13 Jan 2010, 19:13

Nema Shadow ništa epskog u sebi, jer je napravljena ka interaktivni puzzle, i to ne baš zahtjevni. Mislin ono, svaki div ima 2 ili 3 slabe točke, i moraš bit glup ko kurac da ne skužiš kako ih oborit. Dođe tu i tamo neki sa svojom posebnošću ka onaj pustinjski crv, ali ja san osta nenormalno razočaran laakoćom igre. Očekiva san ipak nešto teže. Free roaming je za kurac jer ionako nema ničeg okolo osim destinacija za divove. Ma smeće, Ico je puno bolji.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Decadentor

Post by Decadentor » 14 Jan 2010, 02:46

World Of Goo Tako jednostavna, a opet kreativna i zarazna te zabavna igra koja jede zivce :evil: :lol:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Jan 2010, 08:08

john_constantine wrote:
Wendigo wrote:kak misliš "epska"? vjerojatno si mislio na prezentaciju i sam doživljaj igre, a ne na žanr.
da, ali ne vidim usporedbu s god of war i shadow of colloseus... Miješaš kruške i jabuke. Ipak su ove prve dvije američke akcijske igre i baš to, epsko savršenstvo... Ali ovo drugo je ipak japansko ostvarenje, gdje svaki div predstavlja zagonetku (način kako ga oboriti, popeti se na njega, naći slabe točke) i slično... Više mi djeluje kao Metal gear solid, ono, baš doživljaj igre i slično...

Nije epski, ali je zabavna. Probaj God hand... Ima baš otkačenu radnju, lude bossove (gorila koji zapravo tvrdi da nije gorila, propali glazbeni bend, hipofizni patuljak, mini power rangers), odlično napravljene scene tučnjave, težina kroz igru, soundtrack i humor, a i prilično cool lik s "božjom" rukom. :) Tek posebni potezi ili šamaranje ženski po guzici. :lol:

trailer
http://www.youtube.com/watch?v=rXmzGDJHctM
ja ne kužim šta pričaš... :roll: tko je usporedio gow sa colossusom? zbunjuješ me. :lol: nije mi jasno kakve veze ima to što je gow serijal američki, a colossus japanski i usporedbu sa metal gearom radije neću komentirati. :lol:

btw, počeo sam igrati DMC1 (i djavo može da plače :lol: )
damn kako tehnička i teška igra, i like it. ignorirat ću japanski cheesy humor i jeftinoću samo zbog bolesno zahtjevnog gameplaya i nenormalnih comobsa.

Post Reply