jbt koja epic igra... rawr! kill, maim, burn...Ghostface wrote:Nisi. Da ga ne igraš toliko bija bi nenormalan.Wendigo wrote:god of war.
igrao sam do pola 8 ujutro, ja sam nenormalan...
Igre, konzole i slično
- Wendigo
Re: Igre, konzole i slično
- bakero
strašna igra, vrlo vrlo zaraznaWendigo wrote:jbt koja epic igra... rawr! kill, maim, burn...Ghostface wrote:Nisi. Da ga ne igraš toliko bija bi nenormalan.Wendigo wrote:god of war.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- john_constantine
he, u drugom dijelu mi je najbrutalnije to ubijanje mitoloških likova kao Theseus... A treći će biti još žešći s obzirom na onu brutalnu smrt Heliosa... Možda ubace i Herculesa, ipak se on u jednoj od svojih pustolovina borio protiv titana spašavajući Bogove...Wendigo wrote:jbt koja epic igra... rawr! kill, maim, burn...Ghostface wrote:Nisi. Da ga ne igraš toliko bija bi nenormalan.Wendigo wrote:god of war.
yes... new game + prebacuje statistiku u novu igru, što znači da ću se manje opterećivati statistikom i više vremena posvetiti važnijim stvarima kao odnosi i toga da dođem do true ending..
Michel puši karu.
- Wendigo
uf, digao sam blades of chaos na max level.
ideš, koji mesarski comboi, hehe... 
- boyko
prešel Donkey Kong 3. puno lakši od dvojke
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Wendigo
dali sam ja jedini gow player koji ima problema sa ubijanjem aresa u 3. fazi? (kad kratos uzme onaj most/mač) 
- Dragonrage
Odigrah Killzone 2 neki dan i izvrsna je igra. A sad nabavih drugi joystick i Street Fightera IV...

- john_constantine
kojih? Da ti se smrzne taj dio u igri? Meni se to samo jedanput dogodilo...Wendigo wrote:dali sam ja jedini gow player koji ima problema sa ubijanjem aresa u 3. fazi? (kad kratos uzme onaj most/mač)
Michel puši karu.
- Scarface
Vjerojatno je mislija na probleme vještine. Ta faza je pak najlakša, ali se lako sjebat ako on potegne prvi udarac, jer se teško vrati energija na svoju prevagu. Klonovi su pak jebački, pogotovo na hard razini.john_constantine wrote:kojih? Da ti se smrzne taj dio u igri? Meni se to samo jedanput dogodilo...Wendigo wrote:dali sam ja jedini gow player koji ima problema sa ubijanjem aresa u 3. fazi? (kad kratos uzme onaj most/mač)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
eh, morati ću onda opet igrati god of war. Igrao sam ga samo jedanput, ali se dobro sjećam onog levela u Hadu koji me užasno naživcirao kada se penješ po rotirajućem tornju punu zamki...
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:eh, morati ću onda opet igrati god of war. Igrao sam ga samo jedanput, ali se dobro sjećam onog levela u Hadu koji me užasno naživcirao kada se penješ po rotirajućem tornju punu zamki...
Ka i svakog, bile su čak kritike na taj dio kako je preglup i frustrirajuć, pa je nastavak vidljivo lakši od originala, čak je i Zeus pizdarija od bossa.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
je, poznato mi je to.Ghostface wrote:john_constantine wrote:eh, morati ću onda opet igrati god of war. Igrao sam ga samo jedanput, ali se dobro sjećam onog levela u Hadu koji me užasno naživcirao kada se penješ po rotirajućem tornju punu zamki...
Ka i svakog, bile su čak kritike na taj dio kako je preglup i frustrirajuć, pa je nastavak vidljivo lakši od originala, čak je i Zeus pizdarija od bossa.
Michel puši karu.
- maddjuro
gow sam igrao sam malo kod frenda ali ga svakako planiram odigrati kako spada kadaw cu imati jači komp
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
hm, mislim da ćeš ga vrlo teško igrati pošto ne postoji za pcmaddjuro wrote:gow sam igrao sam malo kod frenda ali ga svakako planiram odigrati kako spada kadaw cu imati jači komp
Michel puši karu.
- Wendigo
meni je cijela igra bila full lagana, bossevi su smijeh - hydru sam ubio iz prve, a oklopljenog minotaura iz drugog pokušaja kad sam skužio da poseidon´s rage mogu koristiti besplatno za vrijeme god mode-a.Ghostface wrote:Vjerojatno je mislija na probleme vještine. Ta faza je pak najlakša, ali se lako sjebat ako on potegne prvi udarac, jer se teško vrati energija na svoju prevagu. Klonovi su pak jebački, pogotovo na hard razini.john_constantine wrote:kojih? Da ti se smrzne taj dio u igri? Meni se to samo jedanput dogodilo...Wendigo wrote:dali sam ja jedini gow player koji ima problema sa ubijanjem aresa u 3. fazi? (kad kratos uzme onaj most/mač)
ares je jako lagan u prvoj formi ako ne spamaš combose i koristiš army of hades + kocka-kocka-trokut combo, u drugoj fazi je bitno imati mane i god mode pred kraj, a za treću treba pun kurac živaca i strpljenja, a meni fali toga..