Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Wendigo

Re: Igre, konzole i slično

Post by Wendigo » 25 Dec 2009, 19:39

john_constantine wrote:dovršio dragonheart, i dobio achivement Sacrifice. Sada igram opet iznova kao evil. Pokušati ću kao ženski elf poševiti Morrigan. :mrgreen: :mrgreen:
dragon age

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Dec 2009, 19:42

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:dovršio dragonheart, i dobio achivement Sacrifice. Sada igram opet iznova kao evil. Pokušati ću kao ženski elf poševiti Morrigan. :mrgreen: :mrgreen:
dragon age
da, dragon age, nisam niti skužio da sam krivo napisao. :lol:

Igram i pretzadnji nastavak Monkey island - a, ali sam zapeo, ne znam što dalje... :|
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 25 Dec 2009, 21:21

:roll: :roll: :roll: :roll:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Dec 2009, 21:31

Hm, fimam još par slobodnih dana, upa bi se mogao opet vratiti cpersoni 4. :rock: A kusput i probati onaj noviy wrestlemania 2010 zao ps2, pošto kod prošlog nastavkau nervira malo predugi i prečesti loading.
Michel puši karu.

Hec

Post by Hec » 26 Dec 2009, 09:18

jel igra iko ikakav dragon age?? il tak nekak se zove igra... jbte kog god ovak od poznanika pitam sta igra ovih dana, svi kazu da igraju to.... cini mi se ko da je neki amaterski rpg al ocito ipak nije :D
"Six strings to cover fear..."

Hec

Post by Hec » 26 Dec 2009, 09:19

jel igra iko ikakav dragon age?? il tak nekak se zove igra... jbte kog god ovak od poznanika pitam sta igra ovih dana, svi kazu da igraju to.... cini mi se ko da je neki amaterski rpg al ocito ipak nije :D
"Six strings to cover fear..."

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Dec 2009, 10:18

Hec wrote:jel igra iko ikakav dragon age?? il tak nekak se zove igra... jbte kog god ovak od poznanika pitam sta igra ovih dana, svi kazu da igraju to.... cini mi se ko da je neki amaterski rpg al ocito ipak nije :D
ja igram već po drugi put. :) Mah, seljaci govore da je riječ o amaterskom rpg - u jer su kao očekivali novi baldurs gate i razočarali se. Riječ je o još jednoj biowarevoj igri s svim forama koje su imali u svojim igrama (karakteri likova, questovi s njima, prikaz, novi svijet, način putovanja, mape, interakcija). Ima hrpa mogućnosti, 6 različitih početaka, lako je naučiti, ali puno toga za otkriti, a tek različiti završeci. I otkrivanje achivemenata. Grafika djeluje zastarjelo, ali je i dalje odlično napravljena, naročito razgovori poput nekih filmskih animacija. Borba je brutalna i krvava, ima mnoštvo neprijatelja makar ništa originalno, ali baš u pravom štihu dungeons and dragons. Ma preporuka, još si skineš i DCL, radi novog lika Golema Shadea.
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Dec 2009, 10:23

Kad će kod na SUper Mario Bros za Wii? To bi baš rado kupio, obozavao sam igru na NES-u :mrgreen:

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Dec 2009, 11:07

HorrorHR wrote:Kad će kod na SUper Mario Bros za Wii? To bi baš rado kupio, obozavao sam igru na NES-u :mrgreen:
ako već nisi, odigraj super mario galaxy na wii-u. frend kaže da je super, a njemu vjerujem što se tiče takvih stvari. :) čak i meni koji ne volim maria izgleda jako dobro.. :mrgreen:
http://www.gamespot.com/wii/action/supe ... lt;title;0

bakero

Post by bakero » 26 Dec 2009, 20:25

Nabavio ovi novi pes za pc... igra ga na top playeru par utakmica, zavrtilo mi se u glavu, nisam se sa loptom sastao haha...

usput prelazim i Far cry 2 igra je nenadjebivo dobra!!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Scarface

Post by Scarface » 26 Dec 2009, 20:40

bakero wrote:Nabavio ovi novi pes za pc... igra ga na top playeru par utakmica, zavrtilo mi se u glavu, nisam se sa loptom sastao haha...

Ali i nenadjebivo dosadna i nemaštovita.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 26 Dec 2009, 23:07

bakero wrote:Nabavio ovi novi pes za pc... igra ga na top playeru par utakmica, zavrtilo mi se u glavu, nisam se sa loptom sastao haha...

postane monotona prebrzo..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Dec 2009, 23:33

je, čak sam i ja odustao od igre, kada sam slučajno bombom razneo svog "kolegu" :lol: A i nedostatak prave radnje, i to da treba voziti kilometre do sljedeće lokacije ili misije na drugi kraj mape, i još da si prisiljen svaki čast stati jer pucaju po tebi...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 26 Dec 2009, 23:44

john_constantine wrote:je, čak sam i ja odustao od igre, kada sam slučajno bombom razneo svog "kolegu" :lol: A i nedostatak prave radnje, i to da treba voziti kilometre do sljedeće lokacije ili misije na drugi kraj mape, i još da si prisiljen svaki čast stati jer pucaju po tebi...

Jednostavnije je vozit se do bus stanice kojih ima 4 (na svakom kutu mape) i voila- za čas si do grada il di već. Problem je u glupavim neprijateljima i činjenici da se na guard postovima uvik pojave novi čim prođe par minuta.

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Dec 2009, 13:11

ni meni nije sjeo far cry 2, doduše odustao sam nakon 1. misije...

Post Reply