dragon agejohn_constantine wrote:dovršio dragonheart, i dobio achivement Sacrifice. Sada igram opet iznova kao evil. Pokušati ću kao ženski elf poševiti Morrigan.![]()
Igre, konzole i slično
- Wendigo
Re: Igre, konzole i slično
- john_constantine
da, dragon age, nisam niti skužio da sam krivo napisao.Wendigo wrote:dragon agejohn_constantine wrote:dovršio dragonheart, i dobio achivement Sacrifice. Sada igram opet iznova kao evil. Pokušati ću kao ženski elf poševiti Morrigan.![]()
Igram i pretzadnji nastavak Monkey island - a, ali sam zapeo, ne znam što dalje...
Michel puši karu.
- Scarface
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
Hm, fimam još par slobodnih dana, upa bi se mogao opet vratiti cpersoni 4.
A kusput i probati onaj noviy wrestlemania 2010 zao ps2, pošto kod prošlog nastavkau nervira malo predugi i prečesti loading.
Michel puši karu.
-
Hec
jel igra iko ikakav dragon age?? il tak nekak se zove igra... jbte kog god ovak od poznanika pitam sta igra ovih dana, svi kazu da igraju to.... cini mi se ko da je neki amaterski rpg al ocito ipak nije 
"Six strings to cover fear..."
-
Hec
jel igra iko ikakav dragon age?? il tak nekak se zove igra... jbte kog god ovak od poznanika pitam sta igra ovih dana, svi kazu da igraju to.... cini mi se ko da je neki amaterski rpg al ocito ipak nije 
"Six strings to cover fear..."
- john_constantine
ja igram već po drugi put.Hec wrote:jel igra iko ikakav dragon age?? il tak nekak se zove igra... jbte kog god ovak od poznanika pitam sta igra ovih dana, svi kazu da igraju to.... cini mi se ko da je neki amaterski rpg al ocito ipak nije
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
Kad će kod na SUper Mario Bros za Wii? To bi baš rado kupio, obozavao sam igru na NES-u 
- Wendigo
ako već nisi, odigraj super mario galaxy na wii-u. frend kaže da je super, a njemu vjerujem što se tiče takvih stvari.HorrorHR wrote:Kad će kod na SUper Mario Bros za Wii? To bi baš rado kupio, obozavao sam igru na NES-u
http://www.gamespot.com/wii/action/supe ... lt;title;0
- bakero
Nabavio ovi novi pes za pc... igra ga na top playeru par utakmica, zavrtilo mi se u glavu, nisam se sa loptom sastao haha...
usput prelazim i Far cry 2 igra je nenadjebivo dobra!!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Scarface
Ali i nenadjebivo dosadna i nemaštovita.bakero wrote:Nabavio ovi novi pes za pc... igra ga na top playeru par utakmica, zavrtilo mi se u glavu, nisam se sa loptom sastao haha...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
postane monotona prebrzo..bakero wrote:Nabavio ovi novi pes za pc... igra ga na top playeru par utakmica, zavrtilo mi se u glavu, nisam se sa loptom sastao haha...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
je, čak sam i ja odustao od igre, kada sam slučajno bombom razneo svog "kolegu"
A i nedostatak prave radnje, i to da treba voziti kilometre do sljedeće lokacije ili misije na drugi kraj mape, i još da si prisiljen svaki čast stati jer pucaju po tebi...
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:je, čak sam i ja odustao od igre, kada sam slučajno bombom razneo svog "kolegu"A i nedostatak prave radnje, i to da treba voziti kilometre do sljedeće lokacije ili misije na drugi kraj mape, i još da si prisiljen svaki čast stati jer pucaju po tebi...
Jednostavnije je vozit se do bus stanice kojih ima 4 (na svakom kutu mape) i voila- za čas si do grada il di već. Problem je u glupavim neprijateljima i činjenici da se na guard postovima uvik pojave novi čim prođe par minuta.
- Wendigo
ni meni nije sjeo far cry 2, doduše odustao sam nakon 1. misije...