Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Post by maddjuro » 06 Dec 2009, 20:10

jeli itko igrao Grandiu za PS1; i kakvi su djmovi, isplati li s igrati...
ja sam malo počeo ali mi se ne dopada previše, istina tek sam počeo, pa me zanima isplati li se to igrati, jeli kasnije zanimljivie ili...?
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Dec 2009, 21:00

ima ti boljih RPG - ova na ps1 od Grandie... niti mene se nije previše dojmila radi loših borbi... Probaj suikoden 1 i 2.

baš igram machinarium, simpatična avantura s robotima, ali ubija me u pojam one igrice...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Dec 2009, 21:53

john_constantine wrote:ima ti boljih RPG - ova na ps1 od Grandie... niti mene se nije previše dojmila radi loših borbi... Probaj suikoden 1 i 2.

baš igram machinarium, simpatična avantura s robotima, ali ubija me u pojam one igrice...
znam da ima boljih rpga, čini mi se i malo djetinjasta ta grandia, sad cu početi chrono cross

pošto sam sad odigrao sve ff-e, koje mogu trenutno na kopovima pokrenuti (5,6,7,8,9) i 6 je i dalje najbolji

Scarface

Post by Scarface » 11 Dec 2009, 17:56

Igran WET na ps3 i zasad san jako zadovoljan. Totalno Tarantinovksa akcija i dijalozi, prejebeni negativci i odlične kontrole. Naravno, nije to na razini jednog Dantea ili Bayonette (koja po prvim recenzijama totalno rastura), ali je i više nego zadovoljavajuće. Dosad nisan falija ni sa jednom kupljenom igricom na trici (iman ih sad 13) i nadan se ni da neću. Za iduću turu naručujen kad izađu Bayonettu, Darksiders, Dante's Inferno te Brutal legend i još neka platinum izdanja. 8)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 11 Dec 2009, 19:18

WET mi je bio teško smeće... Igrao sam prvih sat dva, i igra mi je bila užas. Dođeš u prostor, kolješ, zatvoriš put kojim dolaze neprijatelji, i ponovi. To je to... Ponekad ima nekakva scena sa autom ili tako nešto, ali inače mi je bilo jako monotono i dosadno. Što se tiće Tarantina, čini se kao da su ga pokušali kopirati, ali i to su traljavo napravili. Ali mislim da mi ništa nije bilo toliko loše kao ono zatvaranje vrata i prozora, da neprijatelji počnu dolaziti. Totalno smeće što se mene tiće.
Revenge solves everything

Scarface

Post by Scarface » 11 Dec 2009, 19:28

Tebi je ionako gotovo sve smeće, tako da te baš i ne slušan za preporuke. :lol: :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

bakero

Post by bakero » 11 Dec 2009, 20:09

krenuo igrati silent hill origins al sve je to isti shit
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 13 Dec 2009, 01:35

Tebi je ionako gotovo sve smeće, tako da te baš i ne slušan za preporuke.
Nije to preporuke, već si je kupio. Ali što sam još popljuvao? 99% stvari o kojima pričamo ovdje su mi se svidjele. Nego sada sam zaigrao Avatar na Wii-u... I moram priznati... Da sam prokleto iznenađen... Grafika je jedna od najboljih na Wii-u... Gameplay također... Red akcije, red šuljanja, red sabotaže i red letenja. Gušt je za igrati u dvoje... Evo... To je igra koju su mnogi popljuvali, ali meni je stvarno zakon, a možda bi se to moglo prepisati i mom uzbuđenju za nadolazeći film.

Scarface

Post by Scarface » 13 Dec 2009, 01:37

DeadDispatcher90 wrote:
Tebi je ionako gotovo sve smeće, tako da te baš i ne slušan za preporuke.
Nije to preporuke, već si je kupio. Ali što sam još popljuvao? 99% stvari o kojima pričamo ovdje su mi se svidjele. Nego sada sam zaigrao Avatar na Wii-u... I moram priznati... Da sam prokleto iznenađen... Grafika je jedna od najboljih na Wii-u... Gameplay također... Red akcije, red šuljanja, red sabotaže i red letenja. Gušt je za igrati u dvoje... Evo... To je igra koju su mnogi popljuvali, ali meni je stvarno zakon, a možda bi se to moglo prepisati i mom uzbuđenju za nadolazeći film.

Pa općenito, jel, ne konkretno za ovaj slučaj. :wink:

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 13 Dec 2009, 03:24

Svejedno, ne možeš reći da sam po nečemu do sada iskreno "pljuvao" zar ne?

Scarface

Post by Scarface » 13 Dec 2009, 10:44

DeadDispatcher90 wrote:Svejedno, ne možeš reći da sam po nečemu do sada iskreno "pljuvao" zar ne?

Malo prođi svoje postove pa vidi sam. I uopće mi se ne raspravlja o tome s tobom, who cares. :roll:

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 13 Dec 2009, 12:50

Pogledao... Nisam pljuvao po ničemu. Jedino što sam rekao je da je PS3 preskup za konzolu. I to je to... To nije pljuvanje.

green man

Post by green man » 13 Dec 2009, 15:27

igrao jucer bayonette (devil may cry-ovski i zabavno ali mi je dmc bolji) i god of war 3 (samo cu reci- nemilosrdni kratos u najboljem izdanju) demoe. predobro ali ostajem ja kod pc-a. ipak je to (po meni) ultimativni stroj za igre, iako ps3 nije uopce los samo dodje gro, radje si piknem tattoo za taj cash

Scarface

Post by Scarface » 13 Dec 2009, 16:03

PC je dobar za fps-ove, rpg-ove i rts-ove. Za hack n' slashove tipa dmc i gow definitivno idu konzole, to je nepobitno.

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Dec 2009, 16:18

prjeđoh Crash bandicota 1,2,3; ovo me podsjetilo na donkey konga 1,2,3 , koji mi je bolji.

Post Reply