Igre, konzole i slično
- DeadDispatcher90
- DeadDispatcher90
- john_constantine
probao sam samo onu flash igricu na onoj temi, dobra fora s ključem, ali sam odustao nakon par pokušaja zbog loadinga, pa zbog ponovnog prelaženja svega iznova... A igru nigdje ne vidim da ima za skinuti, samo za Xbox 360... a i nije da me briga.DeadDispatcher90 wrote:"SAW the game" dobiva dobre kritike... Nisam to očekivao... Je li tko probao?
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
- john_constantine
-
Filmoznalac
Zadnje sam igrao Lost Planet. Zašto u svim pucačinama oružja moraju biti hi-tech i supa dupa, kad ono što danas imamo radi sasvim dobro? Zato da se pokaže kak su dizajneri kewl. Najčešće oružje u igri je nekakva automatska puška. Nema recoil, nalaziš po 300 metaka u komadu za nju, ima 30 u clipu i scatter joj je skoro niš. Izvrsno. Sačmarica - strava. Laser i plazma? Majko mila. Niš pogodit (laser u stvari putuje neko vrijeme, jer znate, svjetlo nije baš brzo, taj laser ima onu lijenu varijantu svjetla) s time, a i troši osobnu energiju.
RPG? Puna kanta katastrofe. Jedino što su napravili dobro je to što se stvarno puni koliko i danas - jako dugo. Ali kad pucaš? Dima i vatre koliko hoćeš (današnji RPGovi to nemaju), niš ne vidiš, dim ode, a ono živina još tamo???? Pa dobro, opće me ne zanima od čega je lik, ak nije 3 metra betona - nije otporan. Današnji RPG skine merkavu, tenk s najboljom zaštitom (okay, mora ga dobro strest.
Third person shooteri mi stvarno dižu tlak. Posebno oni koji hoće da i dalje ciljam. Kak kad mi je kamera iza zida? Kak kad nemrem dignut nišan iznad glave, a neko leteće živinče me jede? Mogu ciljat dolje, al ne okomito dolje. Mrzim to nasljeđe Lare Croft.
RPG? Puna kanta katastrofe. Jedino što su napravili dobro je to što se stvarno puni koliko i danas - jako dugo. Ali kad pucaš? Dima i vatre koliko hoćeš (današnji RPGovi to nemaju), niš ne vidiš, dim ode, a ono živina još tamo???? Pa dobro, opće me ne zanima od čega je lik, ak nije 3 metra betona - nije otporan. Današnji RPG skine merkavu, tenk s najboljom zaštitom (okay, mora ga dobro strest.
Third person shooteri mi stvarno dižu tlak. Posebno oni koji hoće da i dalje ciljam. Kak kad mi je kamera iza zida? Kak kad nemrem dignut nišan iznad glave, a neko leteće živinče me jede? Mogu ciljat dolje, al ne okomito dolje. Mrzim to nasljeđe Lare Croft.
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire
- DeadDispatcher90
- john_constantine
- DeadDispatcher90
- john_constantine
- DeadDispatcher90
Evo jedno glupo pitanje, ali jebiga, nisam ja neki tehno maher... Dakle igram BF Heroes na netu i sada često mi se kada želim izaći iz igre zašteka slika na monitoru. Dakle ne mogu izići ni sa CTRL, Alt, Delete tako da često moram resetirati PC pritiskom na gumb. Jel mogu sjebati kompjuter takvim resetiranjem? Čuo sam to negdje, tako da samo provjeravam...
Revenge solves everything