Igre, konzole i slično
- cactus
- bakero
-
filmofil
- boyko
mislim da znam na koju misliš.da je bar u tome problem.cactus wrote:Pa kakav problem? Ima samo jednostavna slagalica i mislim ništa više.boyko wrote:odustajem od RE 3 Nemesis nikak nemrem rešit taj problem.ma ko mu jb mtr...
nemrem ga ni krenut igrat jer mi na početku dok piše "Farewell to my life,Farewell to my home..." jednostavno stane i dalje 0 bodova...guglal sam i nisam uspel rješit taj problem,jednostavno ne znam u čem je problem...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
odustajem od space quest 1... mislim, dobra avantura, ali užasno teška, prelako je umrijeti. I sada, fali mi jetpack da mogu izaći izvan letjelice, ali zajeb, nisam ga dobio, a izgleda ga se nigdje niti ne može nabaviti, pa bi morao sve iznova... kratka je avantura, ali nema šanse da opet sve prelazim iznova... pa idem na drugi dio.
Michel puši karu.
- cactus
Imam original i nemam problema a mislim da se može i sad naći po trgovinama jeftinoboyko wrote:mislim da znam na koju misliš.da je bar u tome problem.cactus wrote:Pa kakav problem? Ima samo jednostavna slagalica i mislim ništa više.boyko wrote:odustajem od RE 3 Nemesis nikak nemrem rešit taj problem.ma ko mu jb mtr...
nemrem ga ni krenut igrat jer mi na početku dok piše "Farewell to my life,Farewell to my home..." jednostavno stane i dalje 0 bodova...guglal sam i nisam uspel rješit taj problem,jednostavno ne znam u čem je problem...
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- john_constantine
- john_constantine
je, tako sam i ja igrao, igrao sam pc verziju, ali mi gamepad nije radio kako treba, pa savegame i hrpa komplikacija... pa sam samo prešao na psx emulator i igrao s guštom...boyko wrote:e viš,bum i to sprobal...john_constantine wrote:ili jednostavno skini psx emulator, psx verziju RE3 i nema problema...
Michel puši karu.
- maddjuro
koja mora biti konfiguracija racunala da bi taj ps1 emulator radio kak spadajohn_constantine wrote:je, tako sam i ja igrao, igrao sam pc verziju, ali mi gamepad nije radio kako treba, pa savegame i hrpa komplikacija... pa sam samo prešao na psx emulator i igrao s guštom...boyko wrote:e viš,bum i to sprobal...john_constantine wrote:ili jednostavno skini psx emulator, psx verziju RE3 i nema problema...
I may be an idiot, but i am no fool.