Igre, konzole i slično
- DeadDispatcher90
- john_constantine
dovrši igru i pogledaj trailer, pa onda reci mišljenje.DeadDispatcher90 wrote:Evo probao sam Šišmiša na par sekundi i moram reći da je baš zgodno...

He, koji sjajni soundtrack iz persone 4. nikako se ne mogu zasitit te muzike iz introa

http://www.youtube.com/watch?v=lEwKj6W14Jo
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
Evo prošao sam demo i moram priznati da mi stvarno dođe da nabavim igru... Grafika je prekrasna, glasovi su odlični (Mark Hamil je zakon!), stealth je također odličan, a makljaža jako zadovoljavajuća. Jedva čekam da iziđe... Jesi primjetio da ako upucaju Batmana ostaju rupe na odijelu?
Revenge solves everything
- john_constantine
da, a tek ono za plaštom koji je konačno pravi plašt, a ne kada se u prošlim igrama plašt djelovao neuvjerljivo, ono, zapne u zraku, prolazi kroz tijelo i slično... A tek kada ga raširi da poleti. Samo me nervira to što će samo konzolaši dobiti Jockera, a bilo bi odlično ga ubaciti u igru, ali ipak je to sve više pohlepa za novcem i zarada...DeadDispatcher90 wrote:Evo prošao sam demo i moram priznati da mi stvarno dođe da nabavim igru... Grafika je prekrasna, glasovi su odlični (Mark Hamil je zakon!), stealth je također odličan, a makljaža jako zadovoljavajuća. Jedva čekam da iziđe... Jesi primjetio da ako upucaju Batmana ostaju rupe na odijelu?
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
- john_constantine
- Scarface
Sićan se kako san kod Persone 4 odma skužija ubojicu, jedan je od prvih likova kojeg Seta upozna, i baš ima lice sumnjivca. U igrici se otkrije tek u "good" endingu, prije se otkriju samo njegovi suradnici.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
a daj pazi s spoilerima, he. Ja baš stvarno uživam u igri, sada samo da skužim kako povećati courage (još nema poslova koji bi mi to povećali), što mi otežava pristup djevojkama pošto im se ne mogu udvarati. Bar imam sada 12 ili 13 social link od 22 dostupnih.Ghostface wrote:Sićan se kako san kod Persone 4 odma skužija ubojicu, jedan je od prvih likova kojeg Seta upozna, i baš ima lice sumnjivca. U igrici se otkrije tek u "good" endingu, prije se otkriju samo njegovi suradnici.
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:a daj pazi s spoilerima, he. Ja baš stvarno uživam u igri, sada samo da skužim kako povećati courage (još nema poslova koji bi mi to povećali), što mi otežava pristup djevojkama pošto im se ne mogu udvarati. Bar imam sada 12 ili 13 social link od 22 dostupnih.Ghostface wrote:Sićan se kako san kod Persone 4 odma skužija ubojicu, jedan je od prvih likova kojeg Seta upozna, i baš ima lice sumnjivca. U igrici se otkrije tek u "good" endingu, prije se otkriju samo njegovi suradnici.
Pa nisan ti napisa nikakav spoiler lol. Skoro svi likovi su odma predstavljeni, tako da ne znaš još ništa.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
he, ma baš sjajna igra. Već sam našao i te questove, ribolov... E da, ono što me interesira, ima onaj predmet za koji piše da služi da izađeš iz dungeona. Ako ga iskoristiš, da li se možeš poslije vratiti, tako da bude da je recimo, od 4 - 12 katova već pređen, a ne da moraš iznova prelaziti?Ghostface wrote:john_constantine wrote:a daj pazi s spoilerima, he. Ja baš stvarno uživam u igri, sada samo da skužim kako povećati courage (još nema poslova koji bi mi to povećali), što mi otežava pristup djevojkama pošto im se ne mogu udvarati. Bar imam sada 12 ili 13 social link od 22 dostupnih.Ghostface wrote:Sićan se kako san kod Persone 4 odma skužija ubojicu, jedan je od prvih likova kojeg Seta upozna, i baš ima lice sumnjivca. U igrici se otkrije tek u "good" endingu, prije se otkriju samo njegovi suradnici.
Pa nisan ti napisa nikakav spoiler lol. Skoro svi likovi su odma predstavljeni, tako da ne znaš još ništa.Al bit će ti jasno na kraju.
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:he, ma baš sjajna igra. Već sam našao i te questove, ribolov... E da, ono što me interesira, ima onaj predmet za koji piše da služi da izađeš iz dungeona. Ako ga iskoristiš, da li se možeš poslije vratiti, tako da bude da je recimo, od 4 - 12 katova već pređen, a ne da moraš iznova prelaziti?Ghostface wrote:john_constantine wrote: a daj pazi s spoilerima, he. Ja baš stvarno uživam u igri, sada samo da skužim kako povećati courage (još nema poslova koji bi mi to povećali), što mi otežava pristup djevojkama pošto im se ne mogu udvarati. Bar imam sada 12 ili 13 social link od 22 dostupnih.
Pa nisan ti napisa nikakav spoiler lol. Skoro svi likovi su odma predstavljeni, tako da ne znaš još ništa.Al bit će ti jasno na kraju.
Moraš ga koristit u kombinaciji sa enchanted stone-om kolko se sićan.
- DeadDispatcher90
- john_constantine
jep, ma većina RPG - ova na ps2 je japanska, ali ima podršku za engleski. Ostalo je stvar ukusa prema japanskoj kulturi u igri, temama i slično.DeadDispatcher90 wrote:Tamo gdje je 5-6 gadova sa strojnicama jednostavno staneš na jedan kip iznad povišenoe skele i stisneš ljevi control da visiš. Kad ti netko dođe ispod samo klikni desni klik...
Ček malo... Ta Persona 4 je neka japanska igra?
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90