Igre, konzole i slično
- DeadDispatcher90
- Scarface
DeadDispatcher90 wrote:Ok, ionako je stvar samo u kapacitetu, ne? Samo kažem da su za mene konzole igračke za djecu, a i odrasle u zadnje vrijeme... Služe zabavi i to je glavni argument mog mišljenja...
U redu je to, naravno da je sve u zabavi, gušti su gušti, ma kolko god koštali. Kad bi se to gledalo, ne bi ima ni gotovo 4000 stripova, ne bi kupova knjige, i trošija toliko na razne druge stvari. Samo mrzin kad mi neko ide govorit da je preskupo to šta uzmian, kao da san ja budala pa i sam ne znan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
pa konzole će uvijek biti za igru.DeadDispatcher90 wrote:Jesi možda bio u trgovinama u zadnje vrijeme? Jesi vidio cjene Blu ray filmova??? Ma za mene ti je svaka konzola igraćka... Može to imati internet, miš, tipkovnicu, ali na kraju znaš da nitko zbog toga ne kupuje PS3. Ljudi kupuju konzole zbog igara... Moraš priznati da sam u pravu...

Meni ne bi bio problem kupiti ps3, štedim pola godine, samo što mi je to još neisplativo. A tako sam ionako još zadovoljan za ps2, a igre za ps3 su više manje tako blockbusteri, i većina koja me interesira mogu igrati na kompu. Samo radi onih japanskih RPG - ova, ne isplati se još, dok imam ps2 i još hrpu takvih koje treba probati i dovršiti...
Baš čitam u gameplayu novost o Dirt 2, ali da će podržavati directx 11. Sada, da li će to biti dostupno za XP ili će biti samo "prisilno" za Vistu i windows 7? Sjećam se samo tog fijaska s directx 10.

Michel puši karu.
- Scarface
DeadDispatcher90 wrote:Jesi možda bio u trgovinama u zadnje vrijeme? Jesi vidio cjene Blu ray filmova??? Ma za mene ti je svaka konzola igraćka... Može to imati internet, miš, tipkovnicu, ali na kraju znaš da nitko zbog toga ne kupuje PS3. Ljudi kupuju konzole zbog igara... Moraš priznati da sam u pravu...
Mene zanima šta ti uopće misliš dokazat? Od viška glava ne boli, i bez svih tih elemenata sama činjenica koliko je grafika dobra, koji sve naslovi izlaze i koji su izašli na njemu su dovoljni (pogotovo ako još imaš i full hd tv koji također mislin uzet za koji misec). Ne znan čemu ova rasprava, svi će se složit da je PS3 kvalitetna konzola, pogotovo za gamere, a to šta se tebi ne sviđa me uopće ne zanima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
usporedi ovo sto on govori s tim koliko bi tebi bilo stalo da ti frendica dode i prica zas je pljunula 1000kn na neke stikle neke marke i da ti objasnjava zas su bolje. jel bi ti bilo iskreno stalo zasto su te stikle bolje od onih od 300 kn?Ghostface wrote:DeadDispatcher90 wrote:Jesi možda bio u trgovinama u zadnje vrijeme? Jesi vidio cjene Blu ray filmova??? Ma za mene ti je svaka konzola igraćka... Može to imati internet, miš, tipkovnicu, ali na kraju znaš da nitko zbog toga ne kupuje PS3. Ljudi kupuju konzole zbog igara... Moraš priznati da sam u pravu...
Mene zanima šta ti uopće misliš dokazat? Od viška glava ne boli, i bez svih tih elemenata sama činjenica koliko je grafika dobra, koji sve naslovi izlaze i koji su izašli na njemu su dovoljni (pogotovo ako još imaš i full hd tv koji također mislin uzet za koji misec). Ne znan čemu ova rasprava, svi će se složit da je PS3 kvalitetna konzola, pogotovo za gamere, a to šta se tebi ne sviđa me uopće ne zanima.

njemu je ocito igranje igara na konzolama ne toliko bitna stvar u zivotu pa ovako reagira.
- DeadDispatcher90
- Scarface
elrania wrote:usporedi ovo sto on govori s tim koliko bi tebi bilo stalo da ti frendica dode i prica zas je pljunula 1000kn na neke stikle neke marke i da ti objasnjava zas su bolje. jel bi ti bilo iskreno stalo zasto su te stikle bolje od onih od 300 kn?Ghostface wrote:DeadDispatcher90 wrote:Jesi možda bio u trgovinama u zadnje vrijeme? Jesi vidio cjene Blu ray filmova??? Ma za mene ti je svaka konzola igraćka... Može to imati internet, miš, tipkovnicu, ali na kraju znaš da nitko zbog toga ne kupuje PS3. Ljudi kupuju konzole zbog igara... Moraš priznati da sam u pravu...
njemu je ocito igranje igara na konzolama ne toliko bitna stvar u zivotu pa ovako reagira.
Znan ja koliko on ode priča o igricama i jasno je da ih voli, i baš zato mi ide na živce ovakvom pričom, evo i sam je objasnija da je čisto frustriran zbog cijene. Ono, zaboli me, nek to zadrži za sebe, kao da ja plivan u lovi, pa ni sam ne znan.
-
po èemu sony pljaèka ?
cijena konzole je u rangu sa cijenama next gen konzola
igre koštaju kao i igre za xbox360 i približno onim za wii i PC
konzola ima blu ray player što je veliki plus jer sada su blu ray playeri vrlo skupi i kombinacija ps3+blu ray player je jeftina
blu ray filmovi su skupi jer su novitet isto kao što su bili skupi filmovi na DVD-u kada su izašli
da li sony pljaèka zato jer se ne mogu igrati pirati na konzoli ?
konzola ima blu ray player što je veliki plus jer sada su blu ray playeri vrlo skupi i kombinacija ps3+blu ray player je jeftina
blu ray filmovi su skupi jer su novitet isto kao što su bili skupi filmovi na DVD-u kada su izašli
da li sony pljaèka zato jer se ne mogu igrati pirati na konzoli ?
- Scarface
olio wrote:po čemu sony pljačka ?
da li sony pljačka zato jer se ne mogu igrati pirati na konzoli ?
Ovo je glavni razlog negodovanja kod mnogih. Nije ni meni svejedno, al iskreno, dobro je da je bar neko zapaprija pirateriji.

- DeadDispatcher90
- DeadDispatcher90
- john_constantine
20 minuta. Ali izvrstan trailer na kraju igre. Ali pas mater, neće se moći igrati kao Jocker na PC, to je rezervirano samo za ps3, preko storea. Eto ti sada razlog da pljuješ po playstationu 3.DeadDispatcher90 wrote:Arkham je na 50%... Kakve sam sreće vjerojatno će demo biti dug svega dvije minute...

Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:20 minuta. Ali izvrstan trailer na kraju igre. Ali pas mater, neće se moći igrati kao Jocker na PC, to je rezervirano samo za ps3, preko storea. Eto ti sada razlog da pljuješ po playstationu 3.DeadDispatcher90 wrote:Arkham je na 50%... Kakve sam sreće vjerojatno će demo biti dug svega dvije minute...
hehe.

- john_constantine