igrat će se.

a ta igra mi nikako nije legla bar ne na ps2....nekako mi ima previše skakutanja za moj ukus...DeadDispatcher90 wrote:Crysis je dobar prvih 5 minuta dok su ti oći zaljepljene za grafiku. Nakon toga... Ništa. Prototype je totalno zakon. Meni sada najradje dođe da instaliram sve i zadnji nastavak Prince of Persia trilogije. Baš mi je počelo faliti.
ja u kompu imam samo SNES, NES, GENESIS I NEOGEO igre, to su kratke(ugavnom) i super igre za ubit malo vremenaHec wrote:ja sam zbriso sve igre kompa i zapecatio sam sebi da necu nis vise igrat, radije bi volio imat ps3 i onak iz zabave igrat nesto, ili prec zeljeni mgs4.... al ovo na kompu ili online igre vise NE! jbte umjesto zabave to ti udje u obavezu![]()
tako je meni bilo sa Warcraft II.... igra bi 15-ak minuti i onda bi se komp samo od sebe restartao iz čista mira, i tako svaki put...čudesa, ja ga lijepo posla u 3....materine i izbrisa!DeadDispatcher90 wrote:Imam problem sa Call of Juarez 2. Moj primjerak ima neki problem da ponekad zašteka, ali tako jako da cijeli PC stane. Mislim ne mogu izići na desktop ni ništa. Jedino mi preostaje restart. Sada... To sam morao napraviti oko tri puta. Stane na stvarno glupim mjestima. Jednom kad sam stisnuo esc, jednom kada sam gledao creditse i jednom kada sam prekinuo animaciju na kraju misije. Da li to restartanje šteti PC-u? Da li je problem u PC-u ili u igri? Bilo kakva pomoć bi bila cijenjena.