Wendigo wrote:john_constantine wrote:Wendigo wrote:jel tko igrao prototype (na PC-u)?
dojmovi...?
odlična i zarazna akcijska igra, imaš hrpe mogućnosti, razne načine borbe, totalna brutalnost na novi neviđeni način, bossove, zadatke i evente, i nadograđivanje lika. Ma prezabavno...

hmm.. znači dobro je.. čuo sam da je kao GTA, pa me to automatski odbilo od nabavke igre, al dobro pošto izgleda da nije taj đir.
mah, to je već postalo popularno povezivati s GTA, ali nema nikakve veze, imaš ogromni grad, ali si kao neka vrsta superheroja, pa možeš raditi sve što ti padne na pamet... u ovoj igri sam ubio najviše civila nego u svim "kontroverznim" igrama cijeli život.

A fora je ono kada dobiješ mogućnost da surfaš po ljudskom tijelu.

Samo da je priča nešto...
Eh, kako sam samo zamrzio GTA, ne želim više nikad čuti za tu igru otkad sam dao 350 kn za GTA 4, gamad prokleta... Niti nemamo pc verziju nove igre za GTA 4, i još ta zahtjevnost, a platio sam puno za najjači kompjutor i neigrivo je, i još to da su tako bahati da seru da će već napraviti kompjutore koji će moći normalno optimizirati igru umjesto da priznaju da su izdali nedovršenu radi zarade...
Michel puši karu.