Igre, konzole i slično
- DeadDispatcher90
- DeadDispatcher90
- bakero
ne skidam se otkad sam je instalirao,definitivno jedna od najboljih igara koje sam ikad zaigrao...o priči da i ne govorimmaddjuro wrote:prjeđih fahrenheit, interesantna igra s dobrom radnjom, sreća da imam dobru hand-eye coordination.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- DEXTER
- maddjuro
nakon sveskup 40 sati igre sm prešao final fantasy 5, interesantan rpg, ali svi oni silni jobovi nerviraju, zato ja volim ljepo u šestici sto stavim liku espera i nauči ljepo spelove, a da i nepričam da ima se samo 4 odnosno 5 likova u petici dok ih u šestici ima 14.
ali sve skup dobra igra
ali sve skup dobra igra
I may be an idiot, but i am no fool.
- Scarface
bakero wrote:ne skidam se otkad sam je instalirao,definitivno jedna od najboljih igara koje sam ikad zaigrao...o priči da i ne govorimmaddjuro wrote:prjeđih fahrenheit, interesantna igra s dobrom radnjom, sreća da imam dobru hand-eye coordination.
I jedna od najlakših igara, toliko se koncentrirala na priču i filmski ugođaj, da je apsolutno nemoguće ne prijeć je za dan. To me razočaralo. O kojoj hand-eye kontroli djuro govori, pa ovo svak može prijeć i slijep.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- bakero
haha...a jbga ja sam se zajebava dok nisam skužio one kontrole za izbjegavanje predmeta i onih beštija što te napadaju... al sve u svemu laganica.Ghostface wrote:bakero wrote:ne skidam se otkad sam je instalirao,definitivno jedna od najboljih igara koje sam ikad zaigrao...o priči da i ne govorimmaddjuro wrote:prjeđih fahrenheit, interesantna igra s dobrom radnjom, sreća da imam dobru hand-eye coordination.
I jedna od najlakših igara, toliko se koncentrirala na priču i filmski ugođaj, da je apsolutno nemoguće ne prijeć je za dan. To me razočaralo. O kojoj hand-eye kontroli djuro govori, pa ovo svak može prijeć i slijep.
R.I.P.
R.I.P.
- DeadDispatcher90
- bakero
skini s neta nije ti velika....DeadDispatcher90 wrote:Ali svejedno odlična igra. Žao mi je što nikad nisam imao ispravnu verziju nego samo onu totalno upropaštenu, toliko lošu da sam igrao jedva par levela.
R.I.P.
R.I.P.
- DeadDispatcher90