Igre, konzole i slično
- john_constantine
- gandalf
Ja sam se jučer uspješno odupirao iskušenju igranja Chronoa, zato sam uzeo Battlefield 2 da mi skrene misli!john_constantine wrote:uuu, cool igra.Aryx wrote:danas odigrao nekih 9 sati u komadu , igra je ludnicaAryx wrote:u jebemti poceo igrati chrono triger i odjednom 6 sati![]()
![]()
![]()
igrao sam ju dva puta, ali nikako nisam uspio doći do kraja.
- DEXTER
- A$H
- maddjuro
- DEXTER
planiram skinut taj Orange Boxmaddjuro wrote:na to mislimA$H wrote:postoji portal igra koju dobijes u The Orange Box..zajedno sa Half-Life 2: Episode Two i Team Fortress 2..DEXTER wrote: Misliš PostalGodinama to nisam igrao...

[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- maddjuro
- DEXTER
- A$H
- DEXTER
da, tamo bi trebalo bit. pogledat ću sutra (na svu sreću živim blizuA$H wrote:ali imas Profil u Tower Centru..pa tam probaj..i oni drze filmove, igre itd..DEXTER wrote:U Rijeci nemamo Algoritammaddjuro wrote: imas ga u algoritmu za siću

[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
- Dragonrage
Da...čuo sam nešto o filmu. A tko zna...možda bu kaj barem od toga...john_constantine wrote:da, šteta za kane and lynch, priča je odlična. A i očekivao sam nešto drukčije, ali i dalje je priča bila luda. No, uništili su je, možda film ispadne puno bolji, ipak glumi bruce willis.
A gle...bez obzira koliko ti i ja imamo sličan ukus...dok se ja sam ne uvjerim...u kvalitetu ili suprotno...očekivanja su mi onako...na razini hehe...A$H wrote:rekoh ti..Dragonrage wrote: Inače počeo sam malo "Kane & Lynch", rekoh dok se odmaram od Conana...ma blje...koja katastrofa, a djelovalo je tako obečavajuće! Kamera, kontrole i igrivost su fakat za kurac...ono preloše nešto...brijem da ju neču ni igrat više...![]()
![]()
![]()
![]()

BTW..Conan je završen...i zaista prejebena igra. Da se ne ponavljam samo ću reći, krv, brutalnost, cool potezi i fajtovi, predobri i kompleksni fajtovi sa bossovima, pežestoka muzika...čak je i priča razumljiva i zanimljiva...jedno je kamera na momente zaita za kurac...poginuo sam par puta upravo zbog kamere. Da nema toga...bila bi to čista 5-ica...ovako 4,5/5 i topla preporuka svima kojiimaju prilike odigrati ovu igru

Sad sam počeo ispočetka, ali sad ima na raspolaganju apsolutno sve poteze, a i death song mi je cijelo vrijeme ON...kako samo lete glave, ruke...nove...ma...buahahah...

- john_constantine