Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jan 2009, 13:43

john_constantine wrote:
Wendigo wrote:http://www.youtube.com/watch?v=g7zpN0FI ... re=related
ovo se trenutno igra. :prayer: 8)
to za ps2 ili nešto starije?
za NDS. jesen 2008.

a ne.. ne igram ja final fantasy i tome slično, čim su gay anime likovi u igri riga mi se (i tu su ali samo u nekim animacijama/kratkim sekvencama pa se da preživjeti). :lol: a castlevania je jedna od najboljih old school (nintendo) konzolaških franšiza. ionako sam odustao od ozbiljnog igranja na PC-u koji je totalno zakazao u zadnjih par godina pošto više nema starih RPG igara poput baldurs gate-a, neverwintera, icewind dale-a, tormenta i sl.

Aryx

Post by Aryx » 13 Jan 2009, 14:25

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:
Wendigo wrote:http://www.youtube.com/watch?v=g7zpN0FI ... re=related
ovo se trenutno igra. :prayer: 8)
to za ps2 ili nešto starije?
za NDS. jesen 2008.

a ne.. ne igram ja final fantasy i tome slično, čim su gay anime likovi u igri riga mi se (i tu su ali samo u nekim animacijama/kratkim sekvencama pa se da preživjeti). :lol: a castlevania je jedna od najboljih old school (nintendo) konzolaških franšiza. ionako sam odustao od ozbiljnog igranja na PC-u koji je totalno zakazao u zadnjih par godina pošto više nema starih RPG igara poput baldurs gate-a, neverwintera, icewind dale-a, tormenta i sl.
wendigo je pre opasan za anime :lol: :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jan 2009, 14:29

Aryx wrote:
Wendigo wrote:
john_constantine wrote: to za ps2 ili nešto starije?
za NDS. jesen 2008.

nisam jebeno "opasan" nego mi se bljuje od velikih očiju i cvrkutavih glasića i desetogodišnjih "save the world" heroja (čast izuecima koji je vrlo vrlo premalo) i nemogu si pomoć.. *shrug*

Aryx

Post by Aryx » 13 Jan 2009, 14:34

Wendigo wrote:
Aryx wrote:
Wendigo wrote: za NDS. jesen 2008.

nisam jebeno "opasan" nego mi se bljuje od velikih očiju i cvrkutavih glasića i desetogodišnjih "save the world" heroja (čast izuecima koji je vrlo vrlo premalo) i nemogu si pomoć.. *shrug*
a lol, pa od 100 % anime oko 10 % valja .... neznam kakve si ti to anime gledao da si takvo misljenej stvorio :D ... a to s ocima malo pretjerujes , nije tako strasno, ipak su to japanci :p .... uglavnom anime ftw :)

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jan 2009, 14:42

Aryx wrote:
Wendigo wrote:
Aryx wrote:wendigo je pre opasan za anime :lol: :lol:
a lol, pa od 100 % anime oko 10 % valja .... neznam kakve si ti to anime gledao da si takvo misljenej stvorio :D ... a to s ocima malo pretjerujes , nije tako strasno, ipak su to japanci :p .... uglavnom anime ftw :)
ok, ajmo ponovit gradivo..

anime doživljavam kao svojevrsnu kulturu, dakle; stripovi (mange), animirani filmovi i igrice. gledao sam ih jako malo; vampire hunter D, ninja scroll, ghost in the shell i princess mononoke (ovo je više kiddy stil ali respect zbog priče i tematike).. super su mi bili je su svi osim zadnjeg jako ozbiljno i detaljno nacrtani i nema balavaca sa rasčupanim šarenim frizurama koji 15 kilometarskim mačevima sjeku planine na pola u sekvencama koje traju preko 2 minute.. *bljuv* i da, imali su relativno "mature" radnje što mi je bilo super i te filmove volim i cijenim i uvijek ću ih rado ponovo pogledati.. eto, to je moj postotak onoga što valja. i ovo sa velikim očima meni je strašno, mnogo strašno... :lol:

Aryx

Post by Aryx » 13 Jan 2009, 14:45

malo je to ... :( trebao bi jos toga pogledao prije nego stvoris misljenje , javi se da ti preporucim neke :D :lol: :lol: :wink:

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jan 2009, 14:47

Aryx wrote:malo je to ... :( trebao bi jos toga pogledao prije nego stvoris misljenje , javi se da ti preporucim neke :D :lol: :lol: :wink:
stvorio sam ja mišljenje odavno, bez brige.. :lol: :wink: i da, zaboravio sam originalni kenshin. :oops: to je story sam takav.. 8)

i ajmo stat jer smo skrenuli s teme.

Aryx

Post by Aryx » 13 Jan 2009, 14:53

Wendigo wrote:
Aryx wrote:malo je to ... :( trebao bi jos toga pogledao prije nego stvoris misljenje , javi se da ti preporucim neke :D :lol: :lol: :wink:

stvorio sam ja mišljenje odavno,
bez brige.. :lol: :wink: i da, zaboravio sam originalni kenshin. :oops: to je story sam takav.. 8)

i ajmo stat jer smo skrenuli s teme.
ali kakvo ... :cry: trebao bi ti jos pogledati toga :D ok stat cemo :P

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 13 Jan 2009, 15:56

Gledao je Ninja Scroll, to je ionako najjaca anima evah. :D
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

olio

Post by olio » 13 Jan 2009, 23:51

upravo nabavio final fantasy skoro sve redom pa poèinjem igrat
iphone+emulator+FF = oujea :D

Aryx

Post by Aryx » 14 Jan 2009, 05:36

olio wrote:upravo nabavio final fantasy skoro sve redom pa počinjem igrat
iphone+emulator+FF = oujea :D
nice combo :D

Dragonrage

Post by Dragonrage » 14 Jan 2009, 19:56

Eto odigrah baš neki dan Resistane:Fall of Man...a onako, solidan ali prosječan FPS...niš posebno...uglavnom hodaš i ubijaš neke aliene naokolo, pa malo voziš neki tenkić i opet ubijaš, pa malo voziš džip pa tvoj AI kolega ubija, pa malo upravljaš nekakvim metalnim "paukom"...pa opet ubijaš. Ali zato dvojka...Resistance 2...Wow, oduševio me već u prvim minutama...od grafike pa do načina igranja, nekih efekata, pokreta, baš je nabrijana i nabrijava tijekom igranja...uglavnom, svaki dan jedva čekam da odigram novu dionicu igre hehe :D

BTW baš malo prije upiknuh u Algoritmu dve nove igre...Conan (na preporuku Mariosu-a hehe) i Kane & Linch: Dead Men...ju-hu!! :D :lol:

Hec

Post by Hec » 14 Jan 2009, 20:35

ocu ps3 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"Six strings to cover fear..."

olio

Post by olio » 14 Jan 2009, 21:52

Dragonrage wrote:Eto odigrah baš neki dan Resistane:Fall of Man...a onako, solidan ali prosjeèan FPS...niš posebno...uglavnom hodaš i ubijaš neke aliene naokolo, pa malo voziš neki tenkiæ i opet ubijaš, pa malo voziš džip pa tvoj AI kolega ubija, pa malo upravljaš nekakvim metalnim "paukom"...pa opet ubijaš. Ali zato dvojka...Resistance 2...Wow, oduševio me veæ u prvim minutama...od grafike pa do naèina igranja, nekih efekata, pokreta, baš je nabrijana i nabrijava tijekom igranja...uglavnom, svaki dan jedva èekam da odigram novu dionicu igre hehe :D

BTW baš malo prije upiknuh u Algoritmu dve nove igre...Conan (na preporuku Mariosu-a hehe) i Kane & Linch: Dead Men...ju-hu!! :D :lol:
resistance mi je ok , kane & lynch me razoèarao kao i conan

sutra idem uzet mirrors edge i resistance 2 :D

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 Jan 2009, 19:10

olio wrote:
Dragonrage wrote:Eto odigrah baš neki dan Resistane:Fall of Man...a onako, solidan ali prosječan FPS...niš posebno...uglavnom hodaš i ubijaš neke aliene naokolo, pa malo voziš neki tenkić i opet ubijaš, pa malo voziš džip pa tvoj AI kolega ubija, pa malo upravljaš nekakvim metalnim "paukom"...pa opet ubijaš. Ali zato dvojka...Resistance 2...Wow, oduševio me već u prvim minutama...od grafike pa do načina igranja, nekih efekata, pokreta, baš je nabrijana i nabrijava tijekom igranja...uglavnom, svaki dan jedva čekam da odigram novu dionicu igre hehe :D

resistance mi je ok , kane & lynch me razočarao kao i conan

sutra idem uzet mirrors edge i resistance 2 :D
Mislim da mene neče...danas sam baš pogledao trailer i neke clipove za jednu i drugu igru i mogu reći da mi se sviđa...čak su me neke scene iz Kane & Lynch podsjetile na onu pljačku iz Heat. A Conan...brutalan do jaja izgleda... :D

Post Reply