za NDS. jesen 2008.john_constantine wrote:to za ps2 ili nešto starije?
a ne.. ne igram ja final fantasy i tome slično, čim su gay anime likovi u igri riga mi se (i tu su ali samo u nekim animacijama/kratkim sekvencama pa se da preživjeti).

za NDS. jesen 2008.john_constantine wrote:to za ps2 ili nešto starije?
wendigo je pre opasan za animeWendigo wrote:za NDS. jesen 2008.john_constantine wrote:to za ps2 ili nešto starije?
a ne.. ne igram ja final fantasy i tome slično, čim su gay anime likovi u igri riga mi se (i tu su ali samo u nekim animacijama/kratkim sekvencama pa se da preživjeti).a castlevania je jedna od najboljih old school (nintendo) konzolaških franšiza. ionako sam odustao od ozbiljnog igranja na PC-u koji je totalno zakazao u zadnjih par godina pošto više nema starih RPG igara poput baldurs gate-a, neverwintera, icewind dale-a, tormenta i sl.
nisam jebeno "opasan" nego mi se bljuje od velikih očiju i cvrkutavih glasića i desetogodišnjih "save the world" heroja (čast izuecima koji je vrlo vrlo premalo) i nemogu si pomoć.. *shrug*Aryx wrote:wendigo je pre opasan za animeWendigo wrote:za NDS. jesen 2008.john_constantine wrote: to za ps2 ili nešto starije?
a ne.. ne igram ja final fantasy i tome slično, čim su gay anime likovi u igri riga mi se (i tu su ali samo u nekim animacijama/kratkim sekvencama pa se da preživjeti).a castlevania je jedna od najboljih old school (nintendo) konzolaških franšiza. ionako sam odustao od ozbiljnog igranja na PC-u koji je totalno zakazao u zadnjih par godina pošto više nema starih RPG igara poput baldurs gate-a, neverwintera, icewind dale-a, tormenta i sl.
![]()
a lol, pa od 100 % anime oko 10 % valja .... neznam kakve si ti to anime gledao da si takvo misljenej stvorioWendigo wrote:nisam jebeno "opasan" nego mi se bljuje od velikih očiju i cvrkutavih glasića i desetogodišnjih "save the world" heroja (čast izuecima koji je vrlo vrlo premalo) i nemogu si pomoć.. *shrug*Aryx wrote:wendigo je pre opasan za animeWendigo wrote: za NDS. jesen 2008.
![]()
ok, ajmo ponovit gradivo..Aryx wrote:a lol, pa od 100 % anime oko 10 % valja .... neznam kakve si ti to anime gledao da si takvo misljenej stvorioWendigo wrote:nisam jebeno "opasan" nego mi se bljuje od velikih očiju i cvrkutavih glasića i desetogodišnjih "save the world" heroja (čast izuecima koji je vrlo vrlo premalo) i nemogu si pomoć.. *shrug*Aryx wrote:wendigo je pre opasan za anime![]()
... a to s ocima malo pretjerujes , nije tako strasno, ipak su to japanci :p .... uglavnom anime ftw
ali kakvo ...Wendigo wrote:Aryx wrote:malo je to ...trebao bi jos toga pogledao prije nego stvoris misljenje , javi se da ti preporucim neke
![]()
![]()
![]()
stvorio sam ja mišljenje odavno, bez brige..![]()
i da, zaboravio sam originalni kenshin.
to je story sam takav..
i ajmo stat jer smo skrenuli s teme.
resistance mi je ok , kane & lynch me razoèarao kao i conanDragonrage wrote:Eto odigrah baš neki dan Resistane:Fall of Man...a onako, solidan ali prosjeèan FPS...niš posebno...uglavnom hodaš i ubijaš neke aliene naokolo, pa malo voziš neki tenkiæ i opet ubijaš, pa malo voziš džip pa tvoj AI kolega ubija, pa malo upravljaš nekakvim metalnim "paukom"...pa opet ubijaš. Ali zato dvojka...Resistance 2...Wow, oduševio me veæ u prvim minutama...od grafike pa do naèina igranja, nekih efekata, pokreta, baš je nabrijana i nabrijava tijekom igranja...uglavnom, svaki dan jedva èekam da odigram novu dionicu igre hehe![]()
BTW baš malo prije upiknuh u Algoritmu dve nove igre...Conan (na preporuku Mariosu-a hehe) i Kane & Linch: Dead Men...ju-hu!!![]()
Mislim da mene neče...danas sam baš pogledao trailer i neke clipove za jednu i drugu igru i mogu reći da mi se sviđa...čak su me neke scene iz Kane & Lynch podsjetile na onu pljačku iz Heat. A Conan...brutalan do jaja izgleda...olio wrote:resistance mi je ok , kane & lynch me razočarao kao i conanDragonrage wrote:Eto odigrah baš neki dan Resistane:Fall of Man...a onako, solidan ali prosječan FPS...niš posebno...uglavnom hodaš i ubijaš neke aliene naokolo, pa malo voziš neki tenkić i opet ubijaš, pa malo voziš džip pa tvoj AI kolega ubija, pa malo upravljaš nekakvim metalnim "paukom"...pa opet ubijaš. Ali zato dvojka...Resistance 2...Wow, oduševio me već u prvim minutama...od grafike pa do načina igranja, nekih efekata, pokreta, baš je nabrijana i nabrijava tijekom igranja...uglavnom, svaki dan jedva čekam da odigram novu dionicu igre hehe![]()
BTW baš malo prije upiknuh u Algoritmu dve nove igre...Conan (na preporuku Mariosu-a hehe) i Kane & Linch: Dead Men...ju-hu!!![]()
sutra idem uzet mirrors edge i resistance 2