Igre, konzole i slično
- horkolerbus
- john_constantine
istu kao i na psx. zar si očekivao da će imati ps2 grafiku?
Pa ako ti ne smeta što ne možeš sejvati kada hoćeš, nego baš konzolaški, onda upotrijebi Emurayden. Staviš image u demon tolls, pokreneš emulator i to je to. A za epsx moraš slagati po opcijama da bude dobro, a prednost je da možeš sejvati kada želiš.

Pa ako ti ne smeta što ne možeš sejvati kada hoćeš, nego baš konzolaški, onda upotrijebi Emurayden. Staviš image u demon tolls, pokreneš emulator i to je to. A za epsx moraš slagati po opcijama da bude dobro, a prednost je da možeš sejvati kada želiš.
Michel puši karu.
- Dragonrage
- john_constantine
ma ja baš razmišljam o nabavci ps2 pošto emulator za ps2 neće biti ništa jer opet zahtjeva prezahtjevne kompjutore. A sada je pojeftinio, a čujem da se i igre mogu skinuti s interneta. A ova tu jebena najava da će biti potrebno imati windows vistu za nove igre me ne oduševljava previše. 

Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
pretjerali su sa cijenom, svaka čast grafici i igrama li nebi dao 5 milja za to da je zlatno... kupim si Wii kad izađe pa ću se zajebavati sa drugimaDragonrage wrote:E da...kad smo već kod PS-a...vidio sam i malo igrao PS3 u Algoritmu i u Profilu...e totalno sam se zapalio za to...samo dok mu cjena ne padne i dok ne šibnu neki chip za to jer oriđiđi igre koštaju od 480-540 kn...neću ništa kupovati. Ali ljudi moji...koja grafika...Uuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Dragonrage
Je...cjena je totalno pretjerana...ono 5 somova...WTF???!!!!...tak da ću pričekati da padne barem za dva soma, što vjerojatno hoće kroz godinu dana do dvije, a Wii mi nije tak interesantan...nije me baš impresionirao, pa čak ni tim interaktivnim načinom igranja...HorrorHR wrote:pretjerali su sa cijenom, svaka čast grafici i igrama li nebi dao 5 milja za to da je zlatno... kupim si Wii kad izađe pa ću se zajebavati sa drugimaDragonrage wrote:E da...kad smo već kod PS-a...vidio sam i malo igrao PS3 u Algoritmu i u Profilu...e totalno sam se zapalio za to...samo dok mu cjena ne padne i dok ne šibnu neki chip za to jer oriđiđi igre koštaju od 480-540 kn...neću ništa kupovati. Ali ljudi moji...koja grafika...Uuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- john_constantine
- Dragonrage
- john_constantine
ma ne ps3, nego wiiDragonrage wrote:O vjeruj mi...na PS3 je i igrivost i grafika dovedena do savršenstva...kad budeš u ZG uvjeri se i sam...sve izgleda savršeno.john_constantine wrote:da, više se baziraju na igrivost nego na grafiku.Ali ideja nije loša, no teško da bi se to mogao onako sam igrati...

Michel puši karu.
- Aryx
- HorrorHR
- Site Admin
- john_constantine
- Dragonrage
Znam da si mislio na Wii, ali kažem da je na PS3 i igrivost i grafika dovedena do savršenstva...john_constantine wrote:ma ne ps3, nego wiiDragonrage wrote:O vjeruj mi...na PS3 je i igrivost i grafika dovedena do savršenstva...kad budeš u ZG uvjeri se i sam...sve izgleda savršeno.john_constantine wrote:da, više se baziraju na igrivost nego na grafiku.Ali ideja nije loša, no teško da bi se to mogao onako sam igrati...
- HorrorHR
- Site Admin