Igre, konzole i slično
- Decadentor
- Decadentor
- Zakat
To ti govoriš o emulatorima ili fakat imaš Neo Geo ???maddjuro wrote:malo krenuh isprobat neo-geo konzolu.
i zaigrah za početak pullstar.
je...o teška igra, svuda oko tog svemirskog brodića lete meci, nezna se ko pije a ko plaća, svako malo nešto izleti i ubije te...
igra je fora, pogotovo ak se igra s save stateovima
Ja bi ti to uzeo za pristojnu cijenu ako prodaješ

- maddjuro
emulatorima, i ja je tražima, ali ako te zanima na njuškalo.hr, imaš lika koji prodaje egu genesis i segu saturn za 1000kn, al se mogu konzole i pojedinačno kupitZakat wrote:To ti govoriš o emulatorima ili fakat imaš Neo Geo ???maddjuro wrote:malo krenuh isprobat neo-geo konzolu.
je...o teška igra, svuda oko tog svemirskog brodića lete meci, nezna se ko pije a ko plaća, svako malo nešto izleti i ubije te...
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
- john_constantine
mislim, ono iskrcavanje na plažu kao u spašavanje vojnika ryana. To je samo medal of honor imao, u drugim igrama se skakalo s padobrana...
ma je, postalo je dosadno, ovdje ima pacifik, stalingrad, ovako kronološki, ali imam dojam kao da je sve razbacano. Bar sam se zainteresirao za drugi svjetski rat, pa sam počeo čitati knjige o tome.
ma je, postalo je dosadno, ovdje ima pacifik, stalingrad, ovako kronološki, ali imam dojam kao da je sve razbacano. Bar sam se zainteresirao za drugi svjetski rat, pa sam počeo čitati knjige o tome.
Michel puši karu.
- john_constantine
- Zakat
Bah...već se ponadaomaddjuro wrote:emulatorima, i ja je tražima, ali ako te zanima na njuškalo.hr, imaš lika koji prodaje egu genesis i segu saturn za 1000kn, al se mogu konzole i pojedinačno kupitZakat wrote:To ti govoriš o emulatorima ili fakat imaš Neo Geo ???maddjuro wrote:malo krenuh isprobat neo-geo konzolu.

Ma imam 6 Sega Mega Drive-ova doma ali Saturn...to bi definitivno htio pogotovo ako je modan, onda odma imam sve igre za njega