Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Post by maddjuro » 26 Oct 2008, 20:54

KOTOR 1- dvojku sam davno prešao, sda idem malo jedinicu igrat(s cheatovima)
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Oct 2008, 20:58

john_constantine wrote:Dead space - fuck, jebeno odlična igra. Horor elementi, čudovišta, nasilje... Možete vrlo detaljno komadati stvorenja, a i to je inače i jedini način da ih ubijete. otkinete im udove kao u Starship troopers. Pogled je originalan i novitet, i brzo se naviknete makar ćete prvo biti zbunjeni. Nema pokazivača, nego je sve realno, vidite na leđima lika energiju, stazu i sve što vam je potrebno. A sama priča je čak dobra, akcija zabavna i brza, komadanje i nasilje izvrsno napravljeno. EA ima novu zlatnu koku.
to ona pucačina sa zombijima u svemiru? već došlo za PC? :shock: hm, ali nije pogled baš novitet, dosta je slično (ako ne i isto) kao u gears of war. i da, jel uber zahtjevno?

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Oct 2008, 21:12

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:Dead space - fuck, jebeno odlična igra. Horor elementi, čudovišta, nasilje... Možete vrlo detaljno komadati stvorenja, a i to je inače i jedini način da ih ubijete. otkinete im udove kao u Starship troopers. Pogled je originalan i novitet, i brzo se naviknete makar ćete prvo biti zbunjeni. Nema pokazivača, nego je sve realno, vidite na leđima lika energiju, stazu i sve što vam je potrebno. A sama priča je čak dobra, akcija zabavna i brza, komadanje i nasilje izvrsno napravljeno. EA ima novu zlatnu koku.
to ona pucačina sa zombijima u svemiru? već došlo za PC? :shock: hm, ali nije pogled baš novitet, dosta je slično (ako ne i isto) kao u gears of war. i da, jel uber zahtjevno?
je, paralelno su izašli. Hm, nije za zombijima, već alienski metarmorfi... (imaš i animirani film koji je prequel, preporuka), a i stripove također. A ono, ne znam kakav komp igraš, ali igram na maksimum rezoluciji s visokim zahtjevima bez ikakvih trzanja. A pogled... je da, nisam se sjetio onog gears of war, ali je akcija bar puno bolje izvedena. Igra ima čak i visoke ocjene.

E ako si mogao pokrenuti ovaj conan, za koji sam čuo da je dosta zahtjevan, onda ćeš moći i ovu igru, samo s manjim detaljima.

I da, čujem da je igru radio režiser Bioshocka, što se primjećuje. Možeš nadograđivati odijela u cool sceni, RPG elementi, skupljanje predmeta, a tek video snimka uživo... ma ne može se to opisati, ali je cool izvedeno. kao neka vrsta holograma u star treku.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Oct 2008, 21:15

još očekujem i taj GTA 4. jedva čekam, još mjesec dana. :D
Michel puši karu.

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 27 Oct 2008, 17:11

Kupih Dead Space bas danas za PS3, javim svoje utiske.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Oct 2008, 17:13

da mi je bar komp dovoljno jak za ovo, a dobro, za koju cu godinu i ovo odigrat

A$H

Post by A$H » 27 Oct 2008, 17:19

lol..poceo opet Painkillera igrat...a sad ciljam da skinem onaj zasebni Crysis add-on..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Oct 2008, 17:19

john_constantine wrote:
Wendigo wrote:
je, paralelno su izašli. Hm, nije za zombijima, već alienski metarmorfi... (imaš i animirani film koji je prequel, preporuka), a i stripove također. A ono, ne znam kakav komp igraš, ali igram na maksimum rezoluciji s visokim zahtjevima bez ikakvih trzanja. A pogled... je da, nisam se sjetio onog gears of war, ali je akcija bar puno bolje izvedena. Igra ima čak i visoke ocjene.

E ako si mogao pokrenuti ovaj conan, za koji sam čuo da je dosta zahtjevan, onda ćeš moći i ovu igru, samo s manjim detaljima.

I da, čujem da je igru radio režiser Bioshocka, što se primjećuje. Možeš nadograđivati odijela u cool sceni, RPG elementi, skupljanje predmeta, a tek video snimka uživo... ma ne može se to opisati, ali je cool izvedeno. kao neka vrsta holograma u star treku.
ne igram age of conan, ta igra je propast imo (šteta, ogroman potencijal).. :lol: i moj komp je vjerojatno nebi prožvakao.. ziher si mislio na warhammer,a to je isto "kao" zahtjevno mada ne izgleda tako. uostalom MMORPG-evi su uvijek rađeni za enorman broj igrača pa nesmiju bit hardwerski zahtjevna čudovišta kako i što više manijaka moglo igrat i caltat lovu.. :lol:

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Oct 2008, 23:41

malo krenuh isprobat neo-geo konzolu.

i zaigrah za početak pullstar.
je...o teška igra, svuda oko tog svemirskog brodića lete meci, nezna se ko pije a ko plaća, svako malo nešto izleti i ubije te...
igra je fora, pogotovo ak se igra s save stateovima

green man

Post by green man » 09 Nov 2008, 16:04

ne znam koliko je vas upoznato sa elder scrolls serijalom :prayer: ali za one koji jesu, obradovat ce najava elder scrolls V: empire,...jebga izlazi tek u rujnu 2009. ali isplati se cekat...

evo i trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=SwMxg-BRqwo

Wendigo

Post by Wendigo » 09 Nov 2008, 20:08

upravo instaliram far cry 2. 8) da vidimo i to čudo.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Nov 2008, 20:29

e da, far cry 2, i to moram nabaviti...

a mairosu, nisi javio utiske za dead space...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Nov 2008, 01:58

konačno prjeđoh "secret of mana" na snesu, genijalan rpg, i jedan od rjetkih za koji je postojala multy player opcija, super priča, oružja magije....
i što je najbolje, bar meni, nije turne based, i za razliku od final fantasy-a "animacije" anpana ne traju tolko dugo
svakako preporučam ako ste za retro igru, i preporučam, ako ste u mogućnoti, igrati pomoću analoga, daleko je jednostavnije i lakše nego preko d-pada

Aryx

Post by Aryx » 10 Nov 2008, 02:35

maddjuro wrote:konačno prjeđoh "secret of mana" na snesu, genijalan rpg, i jedan od rjetkih za koji je postojala multy player opcija, super priča, oružja magije....
i što je najbolje, bar meni, nije turne based, i za razliku od final fantasy-a "animacije" anpana ne traju tolko dugo
svakako preporučam ako ste za retro igru, i preporučam, ako ste u mogućnoti, igrati pomoću analoga, daleko je jednostavnije i lakše nego preko d-pada
ja sam je poceo igrati jer se sjetio da je to jedna od igra koje sam kao klinac igrao ali zaboravio kako se zove, sada je igram .... kolko ti je trebalo da je predes ? pa ps2 padu igram :wink:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Nov 2008, 10:36

Aryx wrote:
maddjuro wrote:konačno prjeđoh "secret of mana" na snesu, genijalan rpg, i jedan od rjetkih za koji je postojala multy player opcija, super priča, oružja magije....
ja sam je poceo igrati jer se sjetio da je to jedna od igra koje sam kao klinac igrao ali zaboravio kako se zove, sada je igram .... kolko ti je trebalo da je predes ? pa ps2 padu igram :wink:
igro sam je dosta dugo, čak sam se malo i posavjetovao u walktroughu to sam igrao satima u komadu, sad se baš mislim malo chrono triger zaigrat, al je turnbased igra, što baš i nevolim

Post Reply