Igre, konzole i slično
- Wendigo
to ona pucačina sa zombijima u svemiru? već došlo za PC?john_constantine wrote:Dead space - fuck, jebeno odlična igra. Horor elementi, čudovišta, nasilje... Možete vrlo detaljno komadati stvorenja, a i to je inače i jedini način da ih ubijete. otkinete im udove kao u Starship troopers. Pogled je originalan i novitet, i brzo se naviknete makar ćete prvo biti zbunjeni. Nema pokazivača, nego je sve realno, vidite na leđima lika energiju, stazu i sve što vam je potrebno. A sama priča je čak dobra, akcija zabavna i brza, komadanje i nasilje izvrsno napravljeno. EA ima novu zlatnu koku.

- john_constantine
je, paralelno su izašli. Hm, nije za zombijima, već alienski metarmorfi... (imaš i animirani film koji je prequel, preporuka), a i stripove također. A ono, ne znam kakav komp igraš, ali igram na maksimum rezoluciji s visokim zahtjevima bez ikakvih trzanja. A pogled... je da, nisam se sjetio onog gears of war, ali je akcija bar puno bolje izvedena. Igra ima čak i visoke ocjene.Wendigo wrote:to ona pucačina sa zombijima u svemiru? već došlo za PC?john_constantine wrote:Dead space - fuck, jebeno odlična igra. Horor elementi, čudovišta, nasilje... Možete vrlo detaljno komadati stvorenja, a i to je inače i jedini način da ih ubijete. otkinete im udove kao u Starship troopers. Pogled je originalan i novitet, i brzo se naviknete makar ćete prvo biti zbunjeni. Nema pokazivača, nego je sve realno, vidite na leđima lika energiju, stazu i sve što vam je potrebno. A sama priča je čak dobra, akcija zabavna i brza, komadanje i nasilje izvrsno napravljeno. EA ima novu zlatnu koku.hm, ali nije pogled baš novitet, dosta je slično (ako ne i isto) kao u gears of war. i da, jel uber zahtjevno?
E ako si mogao pokrenuti ovaj conan, za koji sam čuo da je dosta zahtjevan, onda ćeš moći i ovu igru, samo s manjim detaljima.
I da, čujem da je igru radio režiser Bioshocka, što se primjećuje. Možeš nadograđivati odijela u cool sceni, RPG elementi, skupljanje predmeta, a tek video snimka uživo... ma ne može se to opisati, ali je cool izvedeno. kao neka vrsta holograma u star treku.
Michel puši karu.
- john_constantine
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Wendigo
ne igram age of conan, ta igra je propast imo (šteta, ogroman potencijal)..john_constantine wrote:je, paralelno su izašli. Hm, nije za zombijima, već alienski metarmorfi... (imaš i animirani film koji je prequel, preporuka), a i stripove također. A ono, ne znam kakav komp igraš, ali igram na maksimum rezoluciji s visokim zahtjevima bez ikakvih trzanja. A pogled... je da, nisam se sjetio onog gears of war, ali je akcija bar puno bolje izvedena. Igra ima čak i visoke ocjene.Wendigo wrote:to ona pucačina sa zombijima u svemiru? već došlo za PC?john_constantine wrote:Dead space - fuck, jebeno odlična igra. Horor elementi, čudovišta, nasilje... Možete vrlo detaljno komadati stvorenja, a i to je inače i jedini način da ih ubijete. otkinete im udove kao u Starship troopers. Pogled je originalan i novitet, i brzo se naviknete makar ćete prvo biti zbunjeni. Nema pokazivača, nego je sve realno, vidite na leđima lika energiju, stazu i sve što vam je potrebno. A sama priča je čak dobra, akcija zabavna i brza, komadanje i nasilje izvrsno napravljeno. EA ima novu zlatnu koku.hm, ali nije pogled baš novitet, dosta je slično (ako ne i isto) kao u gears of war. i da, jel uber zahtjevno?
E ako si mogao pokrenuti ovaj conan, za koji sam čuo da je dosta zahtjevan, onda ćeš moći i ovu igru, samo s manjim detaljima.
I da, čujem da je igru radio režiser Bioshocka, što se primjećuje. Možeš nadograđivati odijela u cool sceni, RPG elementi, skupljanje predmeta, a tek video snimka uživo... ma ne može se to opisati, ali je cool izvedeno. kao neka vrsta holograma u star treku.

- maddjuro
- green man
ne znam koliko je vas upoznato sa elder scrolls serijalom
ali za one koji jesu, obradovat ce najava elder scrolls V: empire,...jebga izlazi tek u rujnu 2009. ali isplati se cekat...
evo i trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=SwMxg-BRqwo

evo i trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=SwMxg-BRqwo
- john_constantine
- maddjuro
konačno prjeđoh "secret of mana" na snesu, genijalan rpg, i jedan od rjetkih za koji je postojala multy player opcija, super priča, oružja magije....
i što je najbolje, bar meni, nije turne based, i za razliku od final fantasy-a "animacije" anpana ne traju tolko dugo
svakako preporučam ako ste za retro igru, i preporučam, ako ste u mogućnoti, igrati pomoću analoga, daleko je jednostavnije i lakše nego preko d-pada
i što je najbolje, bar meni, nije turne based, i za razliku od final fantasy-a "animacije" anpana ne traju tolko dugo
svakako preporučam ako ste za retro igru, i preporučam, ako ste u mogućnoti, igrati pomoću analoga, daleko je jednostavnije i lakše nego preko d-pada
I may be an idiot, but i am no fool.
- Aryx
ja sam je poceo igrati jer se sjetio da je to jedna od igra koje sam kao klinac igrao ali zaboravio kako se zove, sada je igram .... kolko ti je trebalo da je predes ? pa ps2 padu igrammaddjuro wrote:konačno prjeđoh "secret of mana" na snesu, genijalan rpg, i jedan od rjetkih za koji je postojala multy player opcija, super priča, oružja magije....

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- maddjuro
igro sam je dosta dugo, čak sam se malo i posavjetovao u walktroughu to sam igrao satima u komadu, sad se baš mislim malo chrono triger zaigrat, al je turnbased igra, što baš i nevolimAryx wrote:ja sam je poceo igrati jer se sjetio da je to jedna od igra koje sam kao klinac igrao ali zaboravio kako se zove, sada je igram .... kolko ti je trebalo da je predes ? pa ps2 padu igrammaddjuro wrote:konačno prjeđoh "secret of mana" na snesu, genijalan rpg, i jedan od rjetkih za koji je postojala multy player opcija, super priča, oružja magije....
I may be an idiot, but i am no fool.