Igre, konzole i slično
- Decadentor
- Scarface
filmophil wrote:pa imaš lijevo i desno na onoj platformi neke control panele i njih uključiš i onda se u središtu platforme di je to čudovište pojavi nekakva strujna ograda i oduzme mu otprilike desetinu ukupnog healtha...i tako moraš za svaki put uključit taj lijevi i desni control panel, ali sam skužio da se svaki put pojavi 1000 monstera kad uključiš jedan od njih pa mi je lakše bilo samo trčati okolo sa magma gunom pa makar trajalo sat vremena...Ghostface wrote:filmophil wrote: prešaoooo...onog bossa na kraju sam prvo sa strujom ranio, a onda do kraja ga sa onom magma puškom...trčao sam oko njega i pucao samo i tako 15min...zabavna igra sve u svemu
E a reci odakle ti struja, ja je nisan nigdi moga nać (mada je nisan ni tražija nešto previše) pa san samo s magna gunom puca po njemu.
Aha, ma to nisan ni spazija, samo san se vrtija u krug oko njega i tamanija ga polako.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
joj da, to je isto od te firme?Djuro21 wrote:ja igram City of villansCannibalist wrote:Srry ljudi sto vam mjenjam temu, al me zanima ko sve od vas "jos" ili i dalje igra mmorpge,.... i ak igra....oce li igrat Aion,
prejeben je, po meni najbolji dosad, radi ga ova firma sto je radila Guild Wars, a glavna tema ce bit letenje, ali ne ko u ostalim
mmorpgima nego ce napravit bas puno koristi od toga, a jos ce docarat taj osjecaj, takodjer ce bit i pk i pvp u zraku, pod vodom,
na tlu, iz zraka se zaletis na nekog dole
http://eu.aiononline.com/ official site
a grafika ce bit najbolja ikada napravljena u rpgima, trebat cu kupit novi komp samo za to, ali rado
Igra ce se bazirat na "dobra" i "losa" strana, dakle 2 takve rase, i onda kreacija vlastitog dizajna lika,
zatim klase ce bit skoro sve iste ko iz guilda warsa, i skillovi i sora ce bit bazirana na guild wars, dakle strategija je vaznija nego lvl.
i nece nimalo imati "grind" djelova gdje se mora samo lvalt i lvlat, nego ce bit puno ljepoh questova, pretrazivanja itd.i vas lik
ce moci biti unikat, mnogo vrsta armora i oruzja s tim da ih mozete i nabrijavat, i nema teoretske sanse da cete naletit igracu slicnom vasemu liku.
obavezno pogledajte trailer i screenshotove gore na official stranici, stvarno necete pozaliti, a za fanove mmorpga ce se vjerovatno i najeziti
i da jos nesto: da, igra ce biti p2p (pay to play) ali necete pozaliti za tim novcima, jer ce se stvarno isplatiti, Buum godine,svaka cast!
Jos nema konkurenciju niti ce ona postati jer je ovo unikat. Nikako se nemoze mjeriti sa odlicnim wowom, a kamoli sa ovim noobskim grinderskim
igrama poput 2moonsa,dekarona, silkroada, itd. koji su besplatni i samo se dizu lvli.
Jos jednom, necete pozaliti!
EDIT : i jos jednom, nisam zensko ali jednostavno volim reci ovakvim igrama : prekrasno!!!!!!
prvo pogledajte g3 trailer sa official sitea onda ovaj http://www.youtube.com/watch?v=U1LeEpB52o8 ingame view

al aion ce biti prejeben!!
"Six strings to cover fear..."
-
fps horror pucacina sa iznimno dobrom grafikom i atmosferom, jedino je mana sto je dosta zahtjevna, a bazirana je prema isto imenoj prici clive barker's jerichoDecadentor wrote:Nabavio sam Clive Barker's Jericho i naravno neradi mi pa jel mi neko moze rec kaka je to igrica, da se ne zivciram previse

"Six strings to cover fear..."
- Clayman
Privodim Silent Hill Origins kraju. Po meni najgori SH nastavak. Sve je već viđeno u starijim nastavcima, koji IMO izvode neke stvari puno bolje. I živcira me brojnost neprijatelja i forsiranje borbe (koja je IMO najslabija točka SH-a oduvijek) koja uklanja svaku napetost i iščekivanje.
I ozbiljno razmišljam o nabavku Xbox 360, da i ja pređem u next gen napokon. Nikako da prebolim Gears Of War i Dead Rising
I ozbiljno razmišljam o nabavku Xbox 360, da i ja pređem u next gen napokon. Nikako da prebolim Gears Of War i Dead Rising

- john_constantine
- john_constantine
- horkolerbus
- john_constantine
- majstoro
- Clayman
Predobar je osjećaj tamanit neprijatelje s onim kolcima u Painkilleru
. Samo šteta što leveldesign nije malo izbalansiran, jer ima puno monononih levela i blesavih monstera. Da su bar svi atmosferični kao onaj spaljeni grad sa zombijima.
Jel igra netko možda koji FPS preko neta. Ja sam dosta prije prašio po F.E.A.R.-u i malo UT. Sad mi se baš opet igra nešto na netu.

Jel igra netko možda koji FPS preko neta. Ja sam dosta prije prašio po F.E.A.R.-u i malo UT. Sad mi se baš opet igra nešto na netu.
- dr_gonzo
Ja sam često prašio F.E.A.R na netu i dobro me išlo...ali mi ej comp u banani te moram ovih dana stavit nove windowse
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -