Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
metallicat

Post by metallicat » 07 Apr 2007, 20:16

john_constantine wrote:Hm, igram nekakvu konverziju silent hill, ali sam već zapeo izvan grada kada tražim onu školu. nigdje ne mogu ići...
Pa igram obscure, par puta sam se prestrašio. :lol: Ali odlična igra.
reci točno di si zapeo, prošla sam ga 5 puta, valjda ću znat hehe. obscure i ja igrala i ja i frend zapeli negdje baš kod te debele ja mislim, ipak bilo je to prije god dana. al se nisam ni jednom prepala :evil: , fatal me uspio koji put dobro :D
Image

horkolerbus

Post by horkolerbus » 07 Apr 2007, 21:12

i ja sam presao silent hill sva 4 dela,a taj serlok homes awakening ,,,shit nisam izdrzao 1 sat da je igram i izbrisao je ,obsucre presao hehe :D :D ,sada igram prey neki indijanac kidnapovan od strane vanzemaljaca,sada ih cepam :twisted:

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Apr 2007, 22:22

Prešao sam silent hill i dobio bad end. :( Prešao silent hill 2, i prejaka igra, bolesni je onaj dio gdje red piramid head siluje ono stvorenje. Treći dio malo mrvicu lošija grafika, i slabija, ali dobra priča s više gnjusnih scena. Četvorka ima lošiju grafiku, ali dobru ideju.

Obscure - onu debelu je malo zajebano, moraš joj osvijetliti u oči, i kada makne ruke, pucaš u nju. Ali baš kažem da je ona kopija onog iz slither. Ali sam zapeo u igri... mislim da je neću dovršiti...

Sada igram resident evil 2 i abe exodus (odiseju sam prešao)
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 07 Apr 2007, 22:57

da i meni se od SH 4 sviđa ideja, fora skroz. one boleštine po zidu su mi super :D , i ona rupica na vratima hehe. ja sam došla do jednog dijela i zapela, i sad znam šta treba ali mi play ne radi već skoro god dana :evil: :evil: pa nisam prešla. resi 2 sam počela pa mi se nije dalo, a abe-a sam skoro sve prošla i neznam zašto nisam to malo što je ostalo do kraja odigrala...al je smiješan za poludit, onaj njegov ''sorry'' hehe :lol:
Image

horkolerbus

Post by horkolerbus » 07 Apr 2007, 23:55

ja sam hteo da poludim kada sam igrao silent hill 4 ,rrrrrr tamo rrrrrr ovamo,izgubis se,ides iz rupe u rupu,i kada sam stigao do neke kupole sto ima tri nivoa i silne sobe neke kao zatvor,kao da mi se sve izokrenulo u glavi,samo sto nisam povratio,zabolela me glava od silnog tumaranja,jedva sam je presao

A$H

Post by A$H » 08 Apr 2007, 02:33

horkolerbus wrote:ja sam hteo da poludim kada sam igrao silent hill 4 ,rrrrrr tamo rrrrrr ovamo,izgubis se,ides iz rupe u rupu,i kada sam stigao do neke kupole sto ima tri nivoa i silne sobe neke kao zatvor,kao da mi se sve izokrenulo u glavi,samo sto nisam povratio,zabolela me glava od silnog tumaranja,jedva sam je presao
da i ja imam takve napadaje ponekad,kad je igra tak blesava da neznaš ni di možaš ić i onda nakon pola sata hodanja(nakon ćega sam već i od klaustrofobije obolio) slučajno naiđeš na neku pizdariju od ručke ili dugmeta...e onda pogotovo mislim da je o trećem djelu rijeć,kad prođem pola igre i dođem do sefa u koji treba stavit 4 ili 5 novčića ali skužiš da nisi pokupio baš onaj prvi na početku igre...tu sam stao nisam lud da sve opet prolazim..kak igra može bit uopće tak blesava da ti promakne tak nekaj važno za daljnje napredovanje...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Apr 2007, 13:58

hm, pa silent hill 4 je čak bio lakši, previše akcijski orijentiran...
A abe exodus, koji crni humor - ono kada piju onu rakiju, a abe skuži da su napravljeni od kostiju. :lol: :lol: Prvi dio sam prošao za bad end, pa ću se potruditi spasiti što više onih radnika. :lol:
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 11 Apr 2007, 23:21

joj ima ih koliko se sjećam slijepih il tako nešto :lol: meni su oni crvi uvijek bili najteži za prijeć :?
je tko igrao fatal frame : the tormented ? kakvi su dojmovi :D
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Apr 2007, 08:43

o da, oni crvi su baš najgadniji. Ali baš je fora voditi one paukolike kreature. :lol: A fatal frame sam čuo, ona igra za duhovima. Ali imam zato psx igre dino crisis 2 i parasit eye 2. :D Pogledao sam nakratko i obećava.
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Apr 2007, 10:02

john_constantine wrote:o da, oni crvi su baš najgadniji. Ali baš je fora voditi one paukolike kreature. :lol: A fatal frame sam čuo, ona igra za duhovima. Ali imam zato psx igre dino crisis 2 i parasit eye 2. :D Pogledao sam nakratko i obećava.
Uuuu Dino Crisis 2 je meni bio prejeben...fora mi je bilo to što si kroz mogao skupljati lovu i kupovati oružje, igrati sa raznim likovima, voziti se na autu, brodu, roniti...ono...svašta...

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Apr 2007, 10:10

E, onda ću je početi igrati. :D
Michel puši karu.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 12 Apr 2007, 11:22

jeee slazem se,,dino crisis je dobar,ai prvi deo je strava,,,taj parasite eve ne mogu igrati zato sto nema za pc,,a kazu da je opasna isto

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Apr 2007, 11:45

pa skineš psx iso image i igraš preko emulatora kao ja. :wink:
Michel puši karu.

Rodman

Post by Rodman » 12 Apr 2007, 12:20

a jel se ima negdi skinuti PSX igrica pa da igram preko emulatora ili moram imati CD bas?

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Apr 2007, 12:22

ima ih dosta na www.torrentspy.com kao wild 9...

A većinu njih možeš skinuti na http://snesorama.us/board/forumdisplay.php?f=21 :D
Michel puši karu.

Post Reply