nisam kupio avp 2 da mi dođe u kutiji neg ko svaki c-d,a mislim da se c-d key treba kupit tamo gdje sam kupio igruA$H wrote:sa unutarnje strane kutije ili u knizici sa informacijama o igri...majstoro wrote:ja jucer kupio alien vs predator 2,i upro multiplayer internet,onda mi pokazalo da moram nekakav c-d key ukucat a ja neznam gd se on nalazi
majstoro wrote:nisam kupio avp 2 da mi dođe u kutiji neg ko svaki c-d,a mislim da se c-d key treba kupit tamo gdje sam kupio igruA$H wrote:sa unutarnje strane kutije ili u knizici sa informacijama o igri...majstoro wrote:ja jucer kupio alien vs predator 2,i upro multiplayer internet,onda mi pokazalo da moram nekakav c-d key ukucat a ja neznam gd se on nalazi
kakav piratskijohn_constantine wrote:majstoro wrote:nisam kupio avp 2 da mi dođe u kutiji neg ko svaki c-d,a mislim da se c-d key treba kupit tamo gdje sam kupio igruA$H wrote: sa unutarnje strane kutije ili u knizici sa informacijama o igri...![]()
pa zar si to kupio piratski cd?
na slici se nikaj ne vidi..a ako si kupio original trebao si sa igrom dobit cdkey..ocito si uzeo neku piratsku verziju...majstoro wrote:nisam kupio avp 2 da mi dođe u kutiji neg ko svaki c-d,a mislim da se c-d key treba kupit tamo gdje sam kupio igruA$H wrote:sa unutarnje strane kutije ili u knizici sa informacijama o igri...majstoro wrote:ja jucer kupio alien vs predator 2,i upro multiplayer internet,onda mi pokazalo da moram nekakav c-d key ukucat a ja neznam gd se on nalazi
uzo sam normalan c-d ne orginal sve mi radi,ovaj mi je dao stranicu na kojoj mogu nac c-d key ali trebam servereA$H wrote:na slici se nikaj ne vidi..a ako si kupio original trebao si sa igrom dobit cdkey..ocito si uzeo neku piratsku verziju...majstoro wrote:nisam kupio avp 2 da mi dođe u kutiji neg ko svaki c-d,a mislim da se c-d key treba kupit tamo gdje sam kupio igruA$H wrote: sa unutarnje strane kutije ili u knizici sa informacijama o igri...
skini si sa neta program The All-Seeing Eye ...najbolji za server...majstoro wrote:uzo sam normalan c-d ne orginal sve mi radi,ovaj mi je dao stranicu na kojoj mogu nac c-d key ali trebam servereA$H wrote:na slici se nikaj ne vidi..a ako si kupio original trebao si sa igrom dobit cdkey..ocito si uzeo neku piratsku verziju...majstoro wrote: nisam kupio avp 2 da mi dođe u kutiji neg ko svaki c-d,a mislim da se c-d key treba kupit tamo gdje sam kupio igru