Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
John_Ryder

Re: Igre, konzole i slično

Post by John_Ryder » 12 Feb 2025, 22:14

Michel wrote:
12 Feb 2025, 16:53
A za koji PS bi rekao da je najbolji?
Playstation 5 slim
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 13 Feb 2025, 00:02

Image
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Feb 2025, 23:45

Dead island remaster - ovo sam zadnji put igrao pred jedno 10 god (orginal verziju, ne remaster). Poželio se neke makljaže, pa odlučio malo pustit mozak na pašu i guštat. Iako sam znao većinu twistova i priče, dobrano sam guštao u 40ak sati koliko sam ovo igrao; čak sam uspio pobrat i sve coop ačivmente. Još mi je samo ostalo za pobrati "28 days later" ačivment. Planirao sam nakon ovoga odhah i riptide odigrat,ali ipak cu sa time pričekati.
Naravno vidi se da je igra "zastarjela" ali bitno je to da je zabavna i ne preteška.
I may be an idiot, but i am no fool.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 25 Feb 2025, 22:04

Napokon prešao Witcher 3 Wild Hunt, nema se šta kakat, remek djelo, 10/10.Sad u miru mogu peglat po RDR2 :supz: :partyman: :kokicarenje:

Image
Image

Michel

Post by Michel » 26 Feb 2025, 00:18

Voliš igrat igrice?

John_Ryder

Post by John_Ryder » 26 Feb 2025, 08:06

Michel wrote:
26 Feb 2025, 00:18
Voliš igrat igrice?
Isto kao ti čitat stripove :P

Image
Image

Michel

Post by Michel » 26 Feb 2025, 08:10

Top :wink:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 26 Feb 2025, 15:35

Michel wrote:
26 Feb 2025, 08:10
Top :wink:
:supz:

Image
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Feb 2025, 18:30

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch - dobra metroidvania igra (koju sam besplatno claimao na epicu). Dobre kontrole, standardna "metroidvania" igra; ogromna mapa kako otključate nove sposobnosti možete se vratiti i skupljati koješta sto ste propustili... Vizualno je odlična, ima ok priču. Relativno izazovna (neki su bossevi bili i preteški za mene , al ruku na srce nije mi se dalo ni preveć zamarat s njima).  Ovo je jedna od onih igara koje se mora igrat s kontrolerom (moram pohvaliti da je rumble opcija ovdje dobro implementirana).  Trebalo mi je 30ak sati da je rjeđem (uz malo varanja) . 
Od minusa bi naveo da je predugo trebalo da se koriste naprave / HP napici kao i to da je "dash" trebao biti u startu dostupan, a i trebalo je napraviti da se može prekinuti napad jer vas neprijatelj može i bude dohvatio tokom tih "dužih" napada.

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Mar 2025, 14:27

Mam Max - i nakon 10 godina ovo je odlična igra.  Došlo mi da ovoga podsjetim nakon sto sam je odigrao prije nekih 8 ili 9 god (ovaj put igram preko steama). Trebalo mi je cca 47h da je prijeđem, sve skupim. Mislio sam pobrat i sve ačivmente ali mi se jednostavno neda. Utrke bi mogao lako odraditi, ali STVARNO nemam volje rješavati izazove ( izazove tipa upucaj 2 lika dok te drugi lik gleda). 
Ovo je svako malo na akciji za 2 do 3e; i DEFINITIVNO je preporučam.  jedini minus je sto nema multiplayera.

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Mar 2025, 13:50

RoboCop Rogue City  - odlična igra , smještena između drugog i trećeg filma.  Odlično su pogodili atmosferu filmova.  Akcije, krvi i nasilja ne manjka.  Trebalo mi je 15h da je prijeđem i poberem sve ačivmente (nisam ih ni specijalno išao tražit, naprosto sam ih sve pobrao samo tako sto sam prešao igru)
Za 8€ , koliko igra dođe na akciji, svakako preporučam uzeti.

maddjuro

Post by maddjuro » 11 Apr 2025, 18:57

Mr prepper anniversary edition - za 8€ sam dobio 40ak sati zanimacije. Jednostavna igra, base builder po žanru. Priča nije nista specialno; ali ukratko. U američkom ste gradu pod obzervacijom velikog brata. Svaki tjedan vam dolazi inspektor i provjerava jeli sve prema pravilima (broje koliko hrane imate, koliko čaša...). Naravno između inspekcija gradite bazu ispod kuće čiji ulaz prekrijete tepihom; i u toj bazi možete uzgajati koješta, imati generatore... Tokom tjedna putujete po mapi, trgujete s ljudima iz pokreta otpora, po šumi skupljate drvo, meso...
Što se tiče inspekcija nisam imao niti jedan puta da su me uhapsili jer sam sve držao ispod zemlje. Same igra je jednostavna, ali zarazna. 
Nije mi se dalo skupljati sve ačivmante, ali znajte da ako ste osoba koja ih mora sve imati, budete se morali naraditi da se sve pobere.

kao sto sam napisao u prvoj poruci; za 8€ bi ovo svakako preporučio (ili 4€ bez farm DLCa koji je ok, ali ga se slobodno može preskočiti)

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Aug 2025, 17:17

Postal 4 - iako mi Postal 2 bolje sjeo; ovo je bila zabavna igra. Trebalo mi je 20ak sati da je prijeđem i poberem većinu ačivmenta; ali da ih hoću sve pobrat trebalo bi mi bar još 20h (uključujući i preći igru bez da ikog ubijem). Nije pretjeralo politički korektna, možete i dalje raditi koješta kao i u prijašnjim dijelovima, ali ovaj put doći do policijske uniforme nije nikakav problem ; za vas koji ste igrali postal 2 znate da je to bila gnjavaža.
Ovo se da nabavit za 7 ili 8€ na akcijama, i za taj iznos se svakako isplati uzeti

Final Fantasy 15 - trebalo mi je 80ak sati da prijeđem igru skup s opcionalnim stvarima (DLCe cu naknadno odigrati, sad mi se nedaju). Kao JRPG ovo je solidna igra; ali kao dio final fantasy serijala je očajna.
Prije svega moram reći da u 80h koliko sam je igrao, nemogu reći da mi mi igra ikad bila dosadna. Priča je osrednja i preveć melodramatična. Strašno je lagana (izuzev omega-e i zadnjeg opcionalnog "dungeona" nisam imao nikakvih problema niti sam ijednom poginuo osim kod omege). Likovi su zaboravljivi i izgledaju kao neki KPOP band. Magije iako postoje, nisam ih nikada imao potrebu niti volju koristiti. Možete sa sobom imati na stotine "itema" koji će vas zalječiti i koje bilo kad tokom borbe možete koristiti. Neznam kako su uspili, ali uspili su zasrat letječicu (u ovom slučaju leteći auto). Sama borba je button-mashing s tim da tu i tamo date ostalim likovima neku uputu kako da koriste skillove, ali kasnije ih možete i direktno kontrolirati.
Ima pregršt opcionalnih stvari za raditi i skupljati; od recepata koji vas "buffaju" do ribe koju možete pecati te brojnih ,opcionalnih, lovova na specialna čudovišta.
Da zaključim, za 10ak € koliko ovo dođe na akcijama se svakako isplati kupiti; kao sto sam rekao, igra je zabavan JRPG (ali nema onaj FF štih), vizualno je ljepa, imate poveći kontinent za istraživati a i soundtrack je vrijedan spomena.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Aug 2025, 23:26

Rokam Far Cry 5, baš guštam, paše za ljeto

Image
Image

Post Reply