Supernatural (2005-)
- Jane Doe
Re: Supernatural
probavam, al slabo to ide, tj. nikako.
ima li neka druga opcija osim torenta ??
tako sam i prvu tražila u nedogled i na kraju se pojavio na rapidu

- Scarface
Jane Doe wrote:probavam, al slabo to ide, tj. nikako.
Releaselog je stranica koja prva ima sve serije i puna je linkova s private trackera. Rapida pak baš i nema, al je u svakom slučaju brže od torrenta.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
Eto, konačno doznali nešto više.
SpoilerShow
hm, zanimljiva ideja o čistilištu... A kako su inače završavale serije, ne bi me začudilo da se ova sezona završi otkrivanjem čistilišta i da će osloboditi ta mračna i gladna stvorenja koja žive tamo, pa bi bila podloga za sedmu sezonu. 
Michel puši karu.
- Scarface
Prije nego šta san pogleda novu epizodu, pročita san jednu teoriju na netu, koja pak sad pada u vodu.
SpoilerShow
John Winchester je iza svega. Niko ga nije dugo vidija, bija je kao u raju, jel? Ili možda ne. Šta ako je posta toliko moćan da je otkrija tajnu- kako zavladat svim bićima po jednom specifičnom naputku u specifično vrime- postapokalipsa. Kad Lucifer ne uspije, postoji šansa za prevlast. Sve šta ti triba su ljudske duše (zato nestaju Božja oružja kojima se rade pogodbe poput one koju je Balthazar napravija), duša Luciferovog vessela (Samova duša) i Alphe. Motiv? Konačna prevlast nad svime konačno bi uspila zaustavit bilo kojeg demona, anđela ili čudovište da ikad više naudi njegovoj obitelji i bližnjima. Zapravo je on good guy koji radi kompromise za veće dobro, pa čak i uz žrtvu sinove duše, koju bi ipak vratija kad bi konačno bija na tronu. Daje ok twist, i dobru moralnu dilemu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
Ma zanimljive su sve te teorije preko neta, ali jedini je problem što su scenaristi već zacrtali svoju ideju dopala se nama ili ne. Šteta je jedino što drugi imaju puno maštovitije scenarije i teorije nego će biti napravljene u ovoj šestoj sezoni...
Michel puši karu.
- Josef K
SpoilerShow
Johnov povratak bi bio genijalan al nažalost mislim da se to neče dogodit...
- Jane Doe
kak je meni lijepo, guštam si tu ko malo dijete...
počela gledat drugu sezonu, što reć nego
danas nastavljam dalje s 5-om epizodom
počela gledat drugu sezonu, što reć nego
danas nastavljam dalje s 5-om epizodom

-
ivanpula84
imam prvih pet sezona,ali još nikako da je počnem gledati.ali serija izgleda super,samo mi ta dva glumca idu skroz na živce.
- Josef K
U osmoj se apsolutno ništa nije dogodilo..
- Jane Doe
završila sinoć drugu sezonu negdje oko 11 i moja reakcija je bila, ako, zašto, jebiga, danas nije petak, pa da mogu nastavit odmah s trećom
koja preprejebena serija
koja preprejebena serija

-
cbv
Imam skinuto sve,ali nikako da pocnem gledati. Trenutno sam okupiran drugim poduzim spiskom filmova i serija za gledanje. Ista fora i sa True Blood. 
- john_constantine
meni nije bio tako loš, a i pojavila se nova vrsta čudovišta u seriji...Zadro wrote:U osmoj se apsolutno ništa nije dogodilo..
Michel puši karu.
- elrania
meni je zbog njih bila baš ok epizoda. taman su po mom guštu.
- john_constantine
ali urnebesan mi je bio prijevod tog filma... Kako ono? Hodači krzna ili krznohodači.

Michel puši karu.
- Jane Doe
odgledala prvih 5 epizoda treće sezone
sviđa mi se se ta turobna atmosfera; cijelo vrijeme imam osjećaj kao da će se dogodit neka teža pizdarija... jedva čekam.
nastavak slijedi večeras
sviđa mi se se ta turobna atmosfera; cijelo vrijeme imam osjećaj kao da će se dogodit neka teža pizdarija... jedva čekam.
nastavak slijedi večeras