True Blood
- Decadentor
Re: True Blood
pogledah sestu i ovo ide na bolje, ali sam uvjeren da mi finale nece bit nest posebno ukoliko uskoro ne ubace jos neku paralelnu pricicu
SpoilerShow
mozda je vec o tome bilo rjeci ali fakat mi je jadno sto su vukodlaci toliko slabiji od vampira

- Decadentor
- john_constantine
slažem se. Sada već postaje interesatno. Ali zbilja mi ide na živce to vrištanje od Sookie...Decadentor wrote:Sedma - napokon dostojna epizoda
Michel puši karu.
- elrania
ja sam oduševljena!
7. epizoda odlična i po prvi se put osjećam zadovoljno serijom! jedva čekam 8.
- john_constantine
elrania wrote:ja sam oduševljena!
SpoilerShow
je, baš me zanima što je Sookie zapravo. Da nije ipak riječ o vilama?
Michel puši karu.
- Decadentor
john_constantine wrote:elrania wrote:ja sam oduševljena!
7. epizoda odlična i po prvi se put osjećam zadovoljno serijom! jedva čekam 8.SpoilerShowje, baš me zanima što je Sookie zapravo. Da nije ipak riječ o vilama?
SpoilerShow
muza ili mozda andjeo??
ipak je "light" u pitanju

- john_constantine
Decadentor wrote:john_constantine wrote:elrania wrote:ja sam oduševljena!
7. epizoda odlična i po prvi se put osjećam zadovoljno serijom! jedva čekam 8.SpoilerShowje, baš me zanima što je Sookie zapravo. Da nije ipak riječ o vilama?SpoilerShowmuza ili mozda andjeo??ipak je "light" u pitanju
SpoilerShow
hm, onda bi to bili stvarno neki čudni anđeli kada ulaze u vodu u "svom" svijetu... i još telepati. Ne vjerujem...
Michel puši karu.
- elrania
SpoilerShow
meni su anđeli odmah pali na pamet. ona ericova reakcija je bila nekak takva ko da bi tak što moglo biti u pitanju.
a opet, ko će ga znat što su stavili su seriju. možda je vanzemaljac
- john_constantine
elrania wrote:SpoilerShowmeni su anđeli odmah pali na pamet. ona ericova reakcija je bila nekak takva ko da bi tak što moglo biti u pitanju.
SpoilerShow
da, isto sam primijetio Ericovu reakciju, ali siguran sam da je riječ o vilama.
Michel puši karu.
- elrania
SpoilerShow
shvatite da vile već postoje u seriji i da je lafayette jedna
nego, baš sam pročitala što je ona i da, ima smisla i bilo je nekih naznaka za to. vesleim se daljnjem gledanju i ne smeta mi što sad znam što znam. bude bilo zabavno u svakom slučaju. nadam se.
nego, baš sam pročitala što je ona i da, ima smisla i bilo je nekih naznaka za to. vesleim se daljnjem gledanju i ne smeta mi što sad znam što znam. bude bilo zabavno u svakom slučaju. nadam se.
- john_constantine
elrania wrote:SpoilerShowshvatite da vile već postoje u seriji i da je lafayette jedna![]()
SpoilerShow
damn... ne mogu dočekati sljedeći ponedjeljak. Jedva čekam da se otkrije više o njoj. Ali nekako postaje lagano iritatno taj njihov odnos Sookie & Bill. Već prije dvije sezone su prekinuli više puta i sada će opet prekid, pa će se sigurno opet spojiti...
a to za Sammyem, kvragu, kakav gad od njegova oca. Ali vjerujem da će se na kraju za njih završiti tragično. Ili će se njegov brat žrtvovati u borbi pasa i Sammy će prekinuti bilo kakav kontakt s roditeljima. Ili će otac ubiti sina na kraju...
a to za Sammyem, kvragu, kakav gad od njegova oca. Ali vjerujem da će se na kraju za njih završiti tragično. Ili će se njegov brat žrtvovati u borbi pasa i Sammy će prekinuti bilo kakav kontakt s roditeljima. Ili će otac ubiti sina na kraju...
Michel puši karu.
- Scarface
SpoilerShow
U knjizi se otkrije da je ona vila. Kasnije budu čak i Vilinski ratovi ka glavna tema.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Deimos
SpoilerShow
meni baš i nejde na bolje nego na gore. ova tara mi je fakat već previše, ko i lafayete i njegov "tough guy" a usere se čim vidi erica. i ovaj kralj koji je star 3 kile godina, baš me zanima koji je narod bio kad je postao vampir. ajde bar su slovenca rješili...
- john_constantine
Deimos wrote:SpoilerShowmeni baš i nejde na bolje nego na gore. ova tara mi je fakat već previše, ko i lafayete i njegov "tough guy" a usere se čim vidi erica. i ovaj kralj koji je star 3 kile godina, baš me zanima koji je narod bio kad je postao vampir. ajde bar su slovenca rješili...
SpoilerShow
da. Ma Tara je postala iritatni lik usprkos nekim poboljšanjima, ali nije mi nikako sjelo što je postala takva kučka nakljukana V - om. Meni je baš fora taj Russel, a Eric ima svoju privatnu osvetu. I onda taj "light" vezan za Sookie, i što će biti dalje s Billom, i ostalim članovima ekipe. A Lafayete mi je baš i dalje zabavan lik, za njega mi je žao što nije uspjela ona veza. A normalno da je u strahu od Erica kada ga je dugo mučio u podrumu...
Michel puši karu.
- callac
Ja sam jučer nadoknadila zaostatak u gledanju
SpoilerShow
Ah, pitam se samo hoće li ostati ijedan human u ovoj seriji jer su očito svi "nešto" Ona situacija kad je Bill ispao iz kamiona i nije ga spržilo sunce me podsjetilo na film Daybreakers, već sam mislila da će nastaviti u tom smjeru, kad ono VILA bullshit
Al moram pohvaliti da je ipak postalo malo zanimljivije kako sezona napreduje..žao mi Tarinog vamira, bio je baš zakon, malo dosadan (njoj) ali zanimljivo osvježenje u seriji
Al moram pohvaliti da je ipak postalo malo zanimljivije kako sezona napreduje..žao mi Tarinog vamira, bio je baš zakon, malo dosadan (njoj) ali zanimljivo osvježenje u seriji
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.