Supernatural (2005-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 09 Oct 2009, 20:32

elrania wrote::spoiler:
john_constantine wrote:
E što je s Ruby? Potpuno sam zaboravio što je bilo s njom u prošloj sezoni, s obzirom da se više ne pojavljuje..."
pa ono, ubili su je :lol:
youtube - mrzim ona glazbena sranja, gdje uzmu scene iz serija i ubace svoju glazbu po nekom stupidnom ukusu...
:spoiler:

ma pobrkao sam neke detalje, mislio sam da je to bila lilith... ma kad završi peta sezona, idem iznova sve gledati
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 09 Oct 2009, 20:44

john_constantine wrote:
ma pobrkao sam neke detalje, mislio sam da je to bila lilith... ma kad završi peta sezona, idem iznova sve gledati
ubili su i jednu i drugu.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Oct 2009, 20:47

elrania wrote::spoiler:
john_constantine wrote:
ubili su i jednu i drugu.

ma znam, ali mislio sam na onu scenu gdje ju Sam drži, a Dean probode nožem... :)
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 09 Oct 2009, 22:53

A jesi li siguran koji je od braće Sam, koji Dean? Ono, možda i njih pobrkaš... :roll:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Oct 2009, 22:58

Ghostface wrote:A jesi li siguran koji je od braće Sam, koji Dean? Ono, možda i njih pobrkaš... :roll:
ajde, skini se liijepo s mog kurca :lol: Samo sam čekao tvoj blesavi post na moj račun...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 09 Oct 2009, 23:03

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:A jesi li siguran koji je od braće Sam, koji Dean? Ono, možda i njih pobrkaš... :roll:
ajde, skini se liijepo s mog kurca :lol: Samo sam čekao tvoj blesavi post na moj račun...

I nagledat ćeš ih se još, ne brini.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 10 Oct 2009, 00:26

i da, osvrt na seriju... bilo je ok. nije me bas odusevila ko ni paris, al ideja je fora.

jedino mi nije jasno zasto se prije neg se saznalo tko je glavni krivac javljao onaj znak hladnoce ko kad je o duhovima rijec. ne sjecam se da se prije zbog poganskih bogova tak nes dogodilo, a s 2-3 su se bili susreli.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Oct 2009, 00:43

elrania wrote:i da, osvrt na seriju... bilo je ok. nije me bas odusevila ko ni paris, al ideja je fora.

jedino mi nije jasno zasto se prije neg se saznalo tko je glavni krivac javljao onaj znak hladnoce ko kad je o duhovima rijec. ne sjecam se da se prije zbog poganskih bogova tak nes dogodilo, a s 2-3 su se bili susreli.

Niti meni nema logike. Čak dva puta se to pojavilo, a i sve se forsiralo na te duhove slavnih, kako su Sam i Dean mislili... I onda se dogodi taj obrat s sjemenjem... Već druga rupa u priči kao u slučaju s tetovažom koju Bobby nije imao, pa ga je opsjeo demon...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 10 Oct 2009, 10:28

elrania wrote:i da, osvrt na seriju... bilo je ok. nije me bas odusevila ko ni paris, al ideja je fora.

Jedino logično objašnjenje (ako se već želi popunit rupu na silu) jest da je ovaj bog bija malo moćniji od ostalih, i ima je moć doslovnog kloniranja, tako da je mrtve ljude klonira ka duhove, sa svim elementima tih bića (izuzev slabe točke), dok je Paris bila od krvi i mesa jer nije mrtva. Ajmo reć da se braći posrećilo šta je bija u obliku kojem su mogli odrubit glavu, ka duh bi možda jednostavno nesta. Dakle, to je po meni as far as explanation can go.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 10 Oct 2009, 13:14

mene je paris hilton oduševila,odlično je odglumila :D
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Josef K

Post by Josef K » 10 Oct 2009, 15:24

Počeo sam gledat ovo (six feet under ču kad sve sezone skinem)
Prve 4 epizode sam pogledao i fora je serija al nije ništa uber super zakon.
Nadam se da če ič na bolje.

Sammy

Post by Sammy » 11 Oct 2009, 15:45

odlican lov u petoj, trebalo bi tu i tamo staviti nekoliko takovih epizoda za malo pauze od sve te strke s andjelima..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 11 Oct 2009, 15:46

Sammy wrote:odlican lov u petoj, trebalo bi tu i tamo staviti nekoliko takovih epizoda za malo pauze od sve te strke s andjelima..
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Scarface

Post by Scarface » 11 Oct 2009, 18:48

John_Ryder wrote:
Sammy wrote:odlican lov u petoj, trebalo bi tu i tamo staviti nekoliko takovih epizoda za malo pauze od sve te strke s andjelima..

Bit će ih još sigurno, nije tema Apokalipse toliko široka da se može razvlačit 20 epizoda. :wink:

daemon

Post by daemon » 11 Oct 2009, 20:26

Zadro wrote:Počeo sam gledat ovo (six feet under ču kad sve sezone skinem)
Prve 4 epizode sam pogledao i fora je serija al nije ništa uber super zakon.
Nadam se da če ič na bolje.
Kad pocnes sa drugom sezonom, biti ces navucen...;)
:: [url=http://www.horror-xtra.bloger.hr/]Horror-Xtra[/url] - blog::

Post Reply