Stranger Things (TV Series 2016- ) NETFLIX
- Michel
Re: Stranger Things (TV Series 2016- ) NETFLIX
Dobro da sam ove godine pogledao četvrtu tako da mi je još svježe. Jedva čekam novu iako mi se ne sviđa da će imati gay story arc u ovoj sezoni i to će biti okosnica.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
gdje si pročitao to za gay story?
jebemu pa woke je jedino još u disney-u ostao
- Michel
Nisam nigdje pročitao, ali tako je očito po četvrtoj sezoni i po traileru pete. Peta je zadnja sezona i vraća se na početka, a tko je prvi posjetio Upside Down... Will, a Will je skužio si i sam skriveni gay. Nije naravno direktno prikazano, ali vidio si po četvrtoj sezoni koliko je ljubomoran na Eleven i koliko mu je stalo do Mikea. I svi putevi vode do Willa. Opet će on biti glavna tema u petoj sezoni, i po meni će on gotovo sigurno umrijet. A prije toga će priznat da je gay, svoju ljubav prema Mikeu.
-
John_Ryder
A možda baš taj gay ljubavni element izbaceMichel wrote: ↑21 Aug 2025, 23:49Nisam nigdje pročitao, ali tako je očito po četvrtoj sezoni i po traileru pete. Peta je zadnja sezona i vraća se na početka, a tko je prvi posjetio Upside Down... Will, a Will je skužio si i sam skriveni gay. Nije naravno direktno prikazano, ali vidio si po četvrtoj sezoni koliko je ljubomoran na Eleven i koliko mu je stalo do Mikea. I svi putevi vode do Willa. Opet će on biti glavna tema u petoj sezoni, i po meni će on gotovo sigurno umrijet. A prije toga će priznat da je gay, svoju ljubav prema Mikeu.
- Michel
Držim fige