Army of Darkness (1993)
- dr_gonzo
Oversleep je depresivnija i mnogo bolja verzija znana je i još kao UK verzija dok je ona vedrija sa sretnim završetkom rađena za američku publiku dakle US verzija...da ne deprimira publiku u Americi...ž
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
Re: Army of Darkness (1993)
Meni je isto bolja oversleep verzija i sad mi je krivo što sam ju izbrisao kad sam skinuo ovu drugu sa 1080p ne znajući da je drukčija. Glad za pikselima me je ovaj put zajebal
Ali prikaz na velikom ekranu je fantastičan 

- HorrorHR
- Site Admin
Evil Dead Blu-ray je isto spektakl, baš dobar transfer ako se dobro sjećamtramper wrote:Meni je isto bolja oversleep verzija i sad mi je krivo što sam ju izbrisao kad sam skinuo ovu drugu sa 1080p ne znajući da je drukčija. Glad za pikselima me je ovaj put zajebalAli prikaz na velikom ekranu je fantastičan :supz:
- Decadentor
- Inferno
Pogledao danas opet. Vrhunski film! Iako ima dosta malih nelogičnosti i loše cgi efekte uspio me je dobro zabaviti. Prepun scena za pamćenje, Ashov auto je prejeben
8/10

8/10

- woodruff
Odličan film i jedna od najboljih horor komedija ikada. Postoji alternativni završetak filma (može se videti na youtube) koji mi je još bolji nego onaj u verziji filma koju sam pogledao. Mada, mogao bih se zakleti da sam svojevremeno na VHS gledao film upravo sa tim alternativnim završetkom. Uglavnom, ocena: 9/10
- HorrorHR
- Site Admin
mislim da si u pravu. prvi puta kada je izasao army of darkness dvd sa alternativnim krajem kupio ga da vidim taj novi kraj - na kraju skužih da je to bilo i na našoj VHS-ici.woodruff wrote:Odličan film i jedna od najboljih horor komedija ikada. Postoji alternativni završetak filma (može se videti na youtube) koji mi je još bolji nego onaj u verziji filma koju sam pogledao. Mada, mogao bih se zakleti da sam svojevremeno na VHS gledao film upravo sa tim alternativnim završetkom. Uglavnom, ocena: 9/10
-
Na koji završetak mislite?
-
john_constantine wrote:Na koji završetak mislite?
kad se ash prekasno probudi
:supz: :supz:
- dr_gonzo
U eri VHS-a i ja sam gledao depresivniju verziju. Dok sam tek na TV-u vidio da ima i vedriji završetak, pa mi nista nije bilo jasno. Ako se dobro sjećam i scena u vjetrenjaci je u obe verzije različita kad se Ash obracunava sa svojim zlim manjim verzijama
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -