Resident Evil: Afterlife (2010)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
DrugsBunny

Re: Resident Evil: Afterlife (2010)

Post by DrugsBunny » 08 Sep 2010, 14:13

Moguće, ne bi bilo ni prvi ni zadnji put da dođe do pogreške.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

marko20vg

Post by marko20vg » 08 Sep 2010, 21:18

cinestar je poslao mail u kojem se ispričavaju za pogrešku i da nema u četvrtak predstave nego u petak.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 09 Sep 2010, 16:59

Gledam sad na stranici i piše da danas igra u Osijeku, baš ću ić vidjet.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Sep 2010, 10:32

Bila je jučer novinarska projekcija...frend gledo i kaže da je tak tak. 3D je kao izvrstan, ali film ko film niš posebno. Želi silno biti cool ali nije...

Bumo vidli...

boyko

Post by boyko » 10 Sep 2010, 10:41

mogel bi se i ja zalete do kina dok dok se pojavi tu kod mene..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

olio

Post by olio » 10 Sep 2010, 16:44

idem danas :kokicarenje:

mislio na pirana 3d ali nema još

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 10 Sep 2010, 17:31

HR trailer iliti trailer sa hr titlom: http://www.horrorhr.com/hrvatski-traile ... gi-svijet/

CovjekZeko

Post by CovjekZeko » 10 Sep 2010, 23:37

Upravo pogledao film!
Ovo je vjerovatno najgori film koji sam gledo u zadnjih godinu dana! Film je polovičan, pun slow motina bezpotrebnog, priče ni nema! Al ovo je samo moje mišljenje, i drago mi je ako se netko zabavio dok je gledao ovo.

marko20vg

Post by marko20vg » 11 Sep 2010, 00:13

ja se ne slažem sa gore navedenim. pogledao ga i ja na premijeri danas i moram reći da je imo najbolji rezi do sada. totalno je cool i jebenica je akcija ali glupo je uopće u iti jednom reziju tražiti mozga tako da ga niti tu nećete naći niti bi ga trebalo tražiti. meni je iskreno najgori kraj. neću još govorit ni nešto natuknut ali budem kad rulja bude pogledala film. :)

FikusaR

Post by FikusaR » 11 Sep 2010, 02:21

Sutra se skida jako loša snimka iz kina da to pogledam jel moram.
Još kad je 1. izašao znao sam da mora biti nastavak.
Sva 3 dijela gledam kao cijelinu kao neku seriju i baš su mi je odlični i super mi je što ne prate 100% serijal igre.
Alice nema veze sa igrom i to mi je fora.
Po igri iz 1.dijela(pravi horror,atmosfera koja se nije pojavla više ni u jednom nastavku) koji je negdje '97 izašao koliko se sječam, virus je napravljen u nekoj vili na nekom otoku a u filmu ispod grada.

U 2.dijelu filma je jako prekopirana uvodna animacija iz 2.dijela igre.Ono zombiji i umbrella team na ulici kad dolaze sa helikopterom i Nemessis su stavili u 2 dio filma a on je glavni negativac u 3.dijelu igre(meni najdraži) gdje ga Jill uništi na kraju(ima 2 načina da ga ubiješ) Još nešto ima iz igre ali neznam sada.

3.dio filma baš se sada ne sječam jel šta ima iz igre a mislim da nema baš ništa samo što je iz filma uzeta ideja za najnoviji resident evil 5 igru a to je ona crnkinja s kosom u repu i redenicima oko sebe. Jako je slična u igri skoro identična i zove se Shiva.
Film me podsječa na Mad Max-pustinja,oklopljeni auti.

4.dio filma iz igre resident evil 5 je uzet onaj veliki Axe man i onaj medaljon šta je na prsima pričvrščen za kontrolu osobe. To je što sam iz trailera vidio

Tako da jedva čekam sutra pogledat 4.jel su mi svi do sada odlični i jako puno puta sam ih pogledao i imam sva tri na orginalu i imat ću i 4. jel znam da me neće ni malo razočarat u to sam siguran.
Očekujem da je dobar kao i svi prijašnji.

olio

Post by olio » 11 Sep 2010, 13:15

Resident Evil: Afterlife

Ukratko o filmu:

Užas

Opširno:

Film je toliki eye candy da je to za nevjerovat, toliko slow mo scena nisam vidio u svim filmovima dosad zajedno.
Priče nigdje samo ide akcija+muzika sve to daje osjećaj da se gleda neki muzički spot, samo je muzika loša, a akcija ponekad smiješna.
3D nije toliko loš, ali većinom stvari koje "ispadaju" iz ekrana su vidljivo kompjuterski generirane, barem daje ostatku filma neki 3D štih.
Ne sviđa mi se odabir glumca za Chris Redfield-a, ali opet me nekako uhvatia osjećaj da ipak gledam RE film tijekom borbe Wesker vs. Chris i Claire (zanemarimo dio kada uleti Alice i bez problema ga razbija, da ona scena sa nožem).
Najveći problem mi je bia osjećaj da ne gledam horror film, jednostavno ništa me nije prepalo, ok to je teško danas, ali rijetko me u filmu "pokušalo" ili barem atmosfera koja čak uz razrušene gradove (btw koji izgledaju super) nije približavala horroru.
Claire je bila iritantna u filmu i nisam shvatia koja je njezina uloga u filmu osim da stoji u ekranu, zbog eye candya posebno scene tijekom borbe sa onim velikim Axeman-om.
Na trenutke scene su vrlo iritantne i spore (prvi dio filma) i traju i traju tako da film doživi preobrazbu iz skroz sporog tempa u hyperspeed. Efekti su prolazni, neke stvari su dobro super odrađene neke lošije, ali zadovoljavajuće.

Sveukupna ocjena
4.5/10 (.5 samo zato jer na trenutke podsjeća na igru)

Horrorist

Post by Horrorist » 11 Sep 2010, 18:47

Baš mi je nekako dobro sjeo! Nemreš vjerovat!
Soundtrack mi je odličan,makar mi je bio i u prva tri,pogotovo u prvom.
Ne volim te matrix fore ali za pustit mozak na pašu je super.

Za mene 7/10 a najviše mi je žao što ga nisam gledao u movieplexu u 3D-u vjerojatno bi bila i veća ocjena.
Sveprisutni rat između Continentala i Blitza je za popizdit.

Eto :rock:
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!

maddjuro

Post by maddjuro » 11 Sep 2010, 22:49

MAloprije se vratih iskina, pogledavši ovaj film. Film je somewhat ok.Ima puno, puno gluposti, novi zombiji mi se ne dopadaju previše, a psi mi više vuku na one neprijatelje iz resident evil 4.-ke. Onaj lik koji me je jako podsjećao a pyramid heada iako nepotreban, dopao mi se, rado bih ga imao kao neku figuricu, kada nebi bio preskup. Jedna od boljih stvari mi je bio odabir jednoga glumca, kojeg srećemo u onome zatvoru.
Isto je bilo dosta smjeha na neke komentare iz kina.
Film preporučam za gledanje s ekipom, uz par pivica. Baš me zanima kakvu će glupost napravit u idućemu nastavku, koji sudeći po kraju ovoga možemo očekivati.
I may be an idiot, but i am no fool.

marko20vg

Post by marko20vg » 12 Sep 2010, 01:29

Ok, slažem se da gubi na kvaliteti što se priče tiče, ali je inače stvarno zabavan akcijski horror. Za ovaj film se već iz trejlera dalo naslutiti da neće biti tipični horror. Mislim, poslije drugog dijela nijedan nije bio baš horror horror tako da osobe koje u Reziju traže nekakvo dublje značenje i visokoumnu radnju mogu slobodno preskočit topic i trošenje vremena na komentiranje.

Horrorist

Post by Horrorist » 12 Sep 2010, 08:06

Wentworth Miller = prison break "klapa 116" :zubifale:
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!

Post Reply