I Am Legend
- la terza madre
-
- A$H
pitaj John_Ryder-a jer sam ga ja dobio,frend ga skinuo,neznam idakle...pure_evil wrote:daj mi link da ja skinem ,skinuo sa vec 3 verzije ali trebala je sifra kod svakeA$H wrote:pa vec ga ima oko 2 tjedna kad sam ga i gledao..la terza madre wrote:nismo jos gledali film...cekma dobro izdanje za skinut
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
-
poslao sam ti na pm link, ima nekih 1400 seedera, to će ti bit dovoljno za pristojnu brzinu skidanja,pure_evil wrote:daj mi link da ja skinem ,skinuo sa vec 3 verzije ali trebala je sifra kod svakeA$H wrote:pa vec ga ima oko 2 tjedna kad sam ga i gledao..la terza madre wrote:nismo jos gledali film...cekma dobro izdanje za skinut
-
Dobro si čuo. Ekipa zaraženih je produkt lošeg CGI-a, na 5 km se vidi da su čita animacija. Na sreću mi to nije smanjilo doživljaj filma.Dragonrage wrote:Evo saznah da će film možda biti uvršten među pet odabranih za Oscara za najbolje vizualne efekte...a isto tako sam čuo da su baš ti efekti najlošije u tom filmu...
- marcato
Šta da kažem.............gledao ga sinoć..........
Will Smith se potrudio da dosegne balans prijašnjih "junaka" iz prijašnjih verzija......ali......nije me baš uvjerio.
Od sve tri verzije tog filma, ova je daleko najlošija..........ne može mu pomoći ni specijalni efekti s kojim su nabrijavali jedan dio filma.
Oni mutanti u filmu kao da su ispali iz neke video-igrice...............očajno, ne znam šta im je sve to trebalo da naprave.
S ovim filmom su mi samo dali jedan respekt prema prijašnjim verzijama i poticaj da ih ponovo pogledam sa užitkom, pogotovo onu verziju od Ubaldo Ragona iz 1964 koja je definitivno nedostižna (za sad), a i ne podcjenjivajući ni verziju od Boris Sagal-a iz 1971 koja isto tako briljira na poseban naćin.
Will Smith se potrudio da dosegne balans prijašnjih "junaka" iz prijašnjih verzija......ali......nije me baš uvjerio.
Od sve tri verzije tog filma, ova je daleko najlošija..........ne može mu pomoći ni specijalni efekti s kojim su nabrijavali jedan dio filma.
Oni mutanti u filmu kao da su ispali iz neke video-igrice...............očajno, ne znam šta im je sve to trebalo da naprave.
S ovim filmom su mi samo dali jedan respekt prema prijašnjim verzijama i poticaj da ih ponovo pogledam sa užitkom, pogotovo onu verziju od Ubaldo Ragona iz 1964 koja je definitivno nedostižna (za sad), a i ne podcjenjivajući ni verziju od Boris Sagal-a iz 1971 koja isto tako briljira na poseban naćin.
- A$H
ne, I am Omega je daleko losija od ovoga...marcato wrote:Šta da kažem.............gledao ga sinoć..........
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- marcato
ne, I am Omega je daleko losija od ovoga... [/quote]
A........slušaj..............ako ti tako misliš onda te potpuno razumijem zašto ti je bolji I Am Legend od The Omega Man iz 1971.
Imaš drukčije poglede na to i to je kraj priče.U pitanju su različiti ukusi.
Ja se "debelo" držim svojih stavova glede toga.
A........slušaj..............ako ti tako misliš onda te potpuno razumijem zašto ti je bolji I Am Legend od The Omega Man iz 1971.
Imaš drukčije poglede na to i to je kraj priče.U pitanju su različiti ukusi.
Ja se "debelo" držim svojih stavova glede toga.