jednima je super, jednima je sranje, nema skoro sredine
Mene je film iznenadio pozitivno, pogotovo jer sam ga gledao u kinu bez da sam imao ikakve naznake da bi film mogao biti "malo drugačiji"...
e pa to! ja sam mislila da će se čitav film temeljiti na tome, a ne samo deset minutafilmofil wrote:ahhhh, po stoti put, so much hype for nothing. film je u redu, zanimljiv je i gledljiv, ali nema ono nešto. ti noviji horori nikako da uhvate dobru atmosferu, sve je nešto šareno, zbrzano, umjetno...
najbolja scena mi je kad se voze liftom. tu sam baš bio sretan ko malo dijete.![]()
imam osjećaj da bi ovo bio brutalno dobar film da su više doradili scenarij i koristili manje tog jebenog CGI-a. dosta flat radnja s obzirom na potencijal tog izgrađenog svijeta u priči.
Kako si savršeno sročio nešto što bih ja pokušala u nekoliko rečenica i opet vjerojatno ne bih uspjelaGhrall1 wrote:Uopće se nisam mogao uživiti u film.
Apsolutno se slažem za Tuckera i Dalea. E to je zabavan film koji me oduševio. Na ovo se nisam niti jednom mislim nasmijao, eventualno na neku sitnicu u filmu.Asfodel wrote:Kako si savršeno sročio nešto što bih ja pokušala u nekoliko rečenica i opet vjerojatno ne bih uspjelaGhrall1 wrote:Uopće se nisam mogao uživiti u film.![]()
Nije da nisam htjela biti uživljena u film, nego mi on to nije omogućio. Kao da je samo redao ono što je sve htio ubaciti i parodirati. U redu je prikazati dezintegraciju žanra, kritiku očekivanja gledatelja, alegorizirati, aludirati na ovaj ili onaj klišej, zatim ovaj ili onaj film... ali ne na ovaj nezabavni nenadahnuti načinNapomenut ću da nisam ništa očekivala od filma, nisam taj tip u većini slučajeva/filmova.
Pun pogodak bi bio da su bili zabavni i smiješni, ali ovako.. nja, dobijem film za jedno gledanje i idem dalje.![]()
Kad mi bude bilo do parodiranja i grebanja ispod površine u hororu, a da je zapakirano u nešto prezabavno - pogledat ću opet Tuckera i Dalea. Jasno mi je da potonji film ismijava i obraća pozornost na mnoogo manje stvari od Cabin, no svejedno ga šije kao film (čak i kad uzmem u obzir ono loše pred kraj kad ponestane humora)
Apsolutno se slazem s prve dvije recenice.filmofil wrote:ahhhh, po stoti put, so much hype for nothing. film je u redu, zanimljiv je i gledljiv, ali nema ono nešto. ti noviji horori nikako da uhvate dobru atmosferu, sve je nešto šareno, zbrzano, umjetno...
najbolja scena mi je kad se voze liftom. tu sam baš bio sretan ko malo dijete.![]()
imam osjećaj da bi ovo bio brutalno dobar film da su više doradili scenarij i koristili manje tog jebenog CGI-a. dosta flat radnja s obzirom na potencijal tog izgrađenog svijeta u priči.
nakon pogledanog, mogu samo reć također. fora mi je ideja, ali to se moglo puno bolje, u biti je baš šteta što nije. 6,5/10Asfodel wrote:Kako si savršeno sročio nešto što bih ja pokušala u nekoliko rečenica i opet vjerojatno ne bih uspjelaGhrall1 wrote:Uopće se nisam mogao uživiti u film.![]()

+1 strava od filma!callac wrote:+1 za T&D