I naravno, NE u kino - jer tad bi mi vjerojatno bilo sranje
Paranormal Activity 2 (2011)
- Asfodel
Re: Paranormal Activity 2 (2012)
I planirala sam gledati reda radi, ali sada nakon ovako nečega ću definitivno ići s olakšanjem što nije drek... (opet ne znači da meni neće biti
)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- nihil
gledao 1-cu kao sto je gore netko opisao..3 ujutro,mrak,blabla...i zaspao na pola filma..al ajde,ako me dvojka ne uspava,mozda cak i bude ok..cisto sumnjam 
dolor nil finis
- yakkazu
ako te jedinica uspavala, od ove ces da prespavas zimskinihil wrote:gledao 1-cu kao sto je gore netko opisao..3 ujutro,mrak,blabla...i zaspao na pola filma..al ajde,ako me dvojka ne uspava,mozda cak i bude ok..cisto sumnjam
- nihil
- metallicat
najčešće i bude tako, ako ti je org osrednji, drugi će ti zasigurno biti lošiji (čast iznimkama, filmovima mislim
). meni jedinica nije uopće loša, tako da ću ovih dana ovo sigurno pogledat.

- Ašow
hahaha, lolnihil wrote:gledao 1-cu kao sto je gore netko opisao..3 ujutro,mrak,blabla...i zaspao na pola filma..al ajde,ako me dvojka ne uspava,mozda cak i bude ok..cisto sumnjam
I ja sam na jedinici zaspao na pola filma tak negdje ujutro
slusalice u usima i probudim se na kraju filma i vidim onu zensku kak se savija pred kamerom i kraj.
Pa sam s tadasnjom curom to isao gledati u kino i bilo je shitload djece unutra i samo su vrištala. Tak da sam zafejlo dva puta bzvz.
Al najgore je kad sjedis red-dva iza 3 klinke koje komentiraju svaku moguću sitnicu.
Onak platno 15ak metara i vidis sve bez beda. I onda vidis klinku uperi prst prema platnu i onak "ISUSE; ENO; VIDI GAAA!!!"
Al opcenito, film mi je dosadan.
Japanska verzija ak izadje bit cu hepi, a za dvojku ima vremena.
- nihil
trebas bit biser da fejlas 2 puta ,bolje da si 15 kn stavio u kladu
meni je najvise zao sto vecina novijih horor filmova uspavljuje,umjesto da radi obrnuto..ili nas dva imamo narkolepsiju,nesto je..
meni je najvise zao sto vecina novijih horor filmova uspavljuje,umjesto da radi obrnuto..ili nas dva imamo narkolepsiju,nesto je..
dolor nil finis
- metallicat
ah, kad danas sve nazivaju horrorom..na kraju ispadne samo loš triler ili nešto sasvim deseto.

- Ašow
10nihil wrote:trebas bit biser da fejlas 2 puta ,bolje da si 15 kn stavio u kladu![]()
![]()
Zivjeli izvanredni izbori i tak
- nihil
metaliket..paranormal aktiviti je 'oror..pravi 'oror
a ti lopataru,slijedeci put mene pitaj za savjet prije nego das 10 kuna za smece
a ti lopataru,slijedeci put mene pitaj za savjet prije nego das 10 kuna za smece
dolor nil finis
- metallicat
ja sam se samo nadovezala na tvoju zadnju reč. u postu iznad predzadnjeg mog 

- Ašow
Gle, u mojoj vukojebini od grada idem u kino kad je vani zima, jer mogu pit na toplome.nihil wrote:a ti lopataru,slijedeci put mene pitaj za savjet prije nego das 10 kuna za smece
Najiskrenije.
Evo, sutra idem gledati harryja pottera (na žestoki nagovor frendice koja nema s kime ici)
Pa ono, kad dođe neki horror il nest sl. odem pogledat.
A i uzmi u obzir da volim smeća.
- Decadentor
Istina sliko se u kontenjeruAšow wrote:Gle, u mojoj vukojebini od grada idem u kino kad je vani zima, jer mogu pit na toplome.nihil wrote:a ti lopataru,slijedeci put mene pitaj za savjet prije nego das 10 kuna za smece
Najiskrenije.
Evo, sutra idem gledati harryja pottera (na žestoki nagovor frendice koja nema s kime ici)
A i uzmi u obzir da volim smeća.

- nihil
Decadentor wrote:
Istina sliko se u kontenjeru![]()
![]()
kako ocenjujete higijenu u gradu ?
dolor nil finis
- Ašow
hahahaha, iso posjetiti frendaDecadentor wrote:Istina sliko se u kontenjeruAšow wrote:Gle, u mojoj vukojebini od grada idem u kino kad je vani zima, jer mogu pit na toplome.nihil wrote:a ti lopataru,slijedeci put mene pitaj za savjet prije nego das 10 kuna za smece
Najiskrenije.
A i uzmi u obzir da volim smeća.![]()
![]()
a nije to u mom gradu nego u drugom gradu. Mah, ak nisi vidio, bolje da i ne znas.
Inace, da se vratim na topik, ima vremena da odvojim neku paricu za ovo smeće u kinu